Review produse & servicii

Am testat 3 produse AVON Advance Techniques

By | 04.03.2019 | 7 Comments

Au trecut aproximativ două luni de când am aplicat pe net pentru o campanie de testare a 3 produse pentru îngrijirea părului de la Avon. Știu, puteam să mi le cumpăr singură (și mă mir că n-am făcut-o până acum, având în vedere că îmi cumpăr de ani buni produse de la Avon), dar mi-am zis că oportunitățile există pentru a ne bucura de ele și, în cazul de față, pentru a mă scuti de niște cheltuieli. Nu m-am ferit niciodată să spun că nu mă dau banii afară din casă, deci era de bun augur dacă se nimerea să am noroc și să fiu selectată în campania de testare. Ei bine, trecând atât de mult timp de când am aplicat, îmi cam losesem gândul că voi fi selectată. Și fix în zilele respective, când îmi pierdusem speranța, am fost anunțată că voi primi un kit de testare. Chiar dacă uneori simt că nu m-am născut sub o stea norocoasă, sunt și momente în care licăre o luminiță și mă bucur mai ceva ca un copil. Le mulțumesc din suflet celor de la BuzzStore & Avon pentru că m-au selectat în cadrul acestei campanii și am avut ocazia să descopăr 3 produse care-mi merg foarte bine. Daaar, haide să luăm lucrurile pas cu pas și să vedem exact care sunt produsele pe care le-am primit și ce-i așa de grozav la ele 😀 .

Avon Advance Techniques Reconstruction

În kit-ul de testare am avut următoarele lucruri:
– un șampon Advance Techniques Reconstruction 400ml
– un balsam de păr Advance Techniques Reconstruction 250ml
– un ser hidratant cu uleiuri de argan și cocos 100ml
– 5 perii pentru păr (una pentru mine și 4 pentru a le oferi cadou)
– 5 broșuri Avon (una pentru mine și 4 pentru a le oferi cadou)
– o ramă cu o fotografie pe care scrie că “Frumusețea se dăruiește”.

În rândurile ce urmează voi scrie câte puțin despre șampon, balsam și serul cu uleiuri, ca să puteți să decideți dacă vi se potrivesc și dacă le veți lua în calcul pentru următoarele achiziții în ce privește îngrijirea podoabei capilare.

1. Șampon Avon Advance Techniques Reconstruction

sampon Avon Advance Techniques Reconstruction

Primul lucru pe care l-am observat la el, la scurt timp după ce am desfăcut coletul, a fost faptul că miroase frumos. Am mania asta de a mirosi produsele pentru îngrijire, iar dacă nu sunt ok la capitolul ăsta le dau deoparte și nu le folosesc (fiecare cu rotițele lui lipsă :D). Ulterior am citit despre șampon că ajută la fortifierea și repararea părului deteriorat, oferindu-i un aspect sănătos și lucios. Lucrurile astea se explică prin faptul că întreaga gamă Reconstruction e pe bază de keratină, despre care știu că face minuni pentru păr pentru că am încercat multe produse ce conțineau acest ingredient.

În timpul testării acestui șampon am observat că părul nu se îngreunează la spălare, că produsul face spumă bogată și totodată faptul că îl curăță bine fără a fi agresiv. Sunt multe detalii pe care le observ atunci când introduc în ritualul de îngrijire produse pe care nu le-am mai folosit până acum, asta pentru că am fost blondă vreme de câțiva ani, am trecut prin multe decolorări și am învățat să fiu atentă la produsele pe care le folosesc pentru a avea părul frumos, cât și plăcut la atingere. Am fost surprinsă să văd că șamponul acesta îmi merge bine. Prețul tubului de 400ml am văzut în broșură că este 20 de lei (11 lei la reducere). Dacă nu l-ați încercat până acum și se încadrează în bugetul vostru, dați-i o șansă!

2. Balsam de păr Avon Advance Techniques Reconstruction

balsam Avon Advance Techniques Reconstruction

Balsam de păr n-am mai folosit de câțiva ani, pentru că obișnuiesc să folosesc mască în locul lui, aplicând-o la fel cum se aplică balsamul de regulă, adică întind produs pe lungimea părului și trec cu degetele prin păr până simt că e perfect descurcat, după care clătesc, că nu stau prea bine la capitolul răbdare și chiar nu rezist să stau mai mult de 3 minute să acționeze produsul. No one is perfect, right? 😀

Ei bine, uite că acum am folosit balsam de păr. Și mi-a plăcut! Mi-a plăcut că are consistența groasă, specifică măștilor de păr, cât și faptul că se distribuie ușor pe păr și nu-l îngreunează, lăsându-l ușor de pieptănat după baie (ba chiar am sărit peste utilizarea periei de câteva ori, că n-am simțit că e nevoie de ea). În broșura cu informații despre produse am citit că acest balsam din gama Reconstruction vine în completarea șamponului și îi intensifică beneficiile de reparare, ajutând inclusiv la prevenirea căderii părului. În ce privește partea de reparare, eu care am trei sferturi din păr decolorat (pentru că l-am avut blond înainte să trec la culoarea de acum) am putut observa că șamponul&balsamul folosite împreună oferă îngrijire părului, nu doar simplă curățare, făcându-l inclusiv ușor de pieptănat. Despre prevenirea căderii părului nu prea sunt în măsură să vorbesc pentru că am folosit produsele doar de câteva ori, iar acesta-i un detaliu care se poate vedea doar în timp. Fair enough, right?

M-am uitat în broșură și la balsamul Advance Techniques Reconstruction și am văzut că la preț întreg e 25 de lei, iar la reducere 11 lei (e o ofertă specială în broșura aferentă campaniei 3/2019).

3. Ser hidratant cu uleiuri de argan și cocos Avon Advance Techniques

ser tratament pentru par cu ulei de argan si ulei de cocos

ser tratament pentru par cu uleiuri de argan si cocos

Serul acesta e un fel de vedetă a campaniei de testare și spun asta pentru că multe fete mi-au lăsat comentarii pe facebook (când am postat poze de la deschiderea coletului) spunându-mi că l-au încercat ori că îl folosesc și în prezent și sunt suficient de mulțumite de rezultatele obținute încât să-l recomande cu drag. Curiozitatea în privința serului îmi crescuse destul de mult. Am avut ulterior ocazia să mă conving de afirmațiile lor.

Serul hidratant cu uleiuri de argan și cocos este un produs concentrat pentru îngrijirea podoabei capilare. Practic, dacă de regulă folosesc 4-5 pompițe de ser după baie (pe părul umed, înainte de uscarea cu foehn-ul), cu produsul acesta a fost nevoie de 2-3 pompițe. Asta înseamnă că îmi ajunge pentru mai mult timp, dar și faptul în sine că e mai concentrat decât alte produse de tip tratament pentru păr. Și eu chiar am folosit multe astfel de produse până acum, că nu-mi usuc niciodată părul fără să folosesc ser pentru el. De regulă aplic cele câteva pompițe de produs în palmă, frec puțin palmele între ele și apoi distribui uleiul pe vârfurile părului, iar ce rămâne pe palme distribui și pe lungimea părului, pentru a-l hrăni în profnzime și pentru a obține acel luciu frumos și sănătos după uscare 😉 . Dincolo de faptul că serul cu uleiuri de argan și cocos de la Avon e eficient, el are și avantajul de a fi accesibil. Dacă la preț între se găsește la aproximativ 30 de lei, la reducere poate fi achiziționat cam la jumătate de preț. E clar de încercat!

Ulterior am citit despre el că e un produs multifuncțional. Adică poate fi folosit pe părul umed înainte de uscarea cu foehn-ul, dar poate fi folosit și ca mască înainte de șamponare.

BuzzStore & Avon Advance Techniques Reconstruction

În privința celorlalte lucruri aflate în colet, pot spune că periile de păr și broșurile le-am oferit din prima zi către 4 persoane – trei dintre ele fiind fete care mi-au scris la postarea de pe facebook părerile lor despre serul de păr (Lăcrămioara, Emma și Hermina), ceea ce m-a făcut să îmi doresc să le mulțumesc prin fapte pentru feedback, iar a patra este o prietenă (Alena) care m-a sunat să mă întrebe fix cum sunt periile de păr, fapt pentru care am vrut să-i ofer ocazia să încerce pe propria ei podoabă capilară 😀 . Ulterior mi-au mai scris și alte fete, dar din păcate epuizasem deja produsele pe care cei de la BuzzStore & Avon mi le-au dat pentru a le împărți.

Broșura am răsfoit-o și eu deja și am ajuns la concluzia că pe viitor o să încerc alte două seruri pentru păr: cel din gama Reconstruction (gamă din care am șamponul și balsamul) și cel din gama Smooth as Silk (cu proteine din mătase).

Mai știți cum la începutul acestui material scriam că am scutit niște bani prin faptul că am primit gratuit acest kit de testare? Ei bine, teoria și practica sunt chestii care nu corespund tot timpul. În primul rând o perie și o broșură le-am expediat tocmai la Sibiu (fapt pentru care mă bucur, că Emma e o scumpă și mă bucur că drumurile noastre s-au intersectat). În al doilea rând, răsfoind broșura am sfârșit prin a-mi comanda câteva produse. Dar fiecare achiziție e făcută cu cap, adică nu mi-am mai luat farduri și alte produse de make-up pentru că știu că am destule (în sfârșit recunosc asta 😀 ), ci m-am orientat către gel de duș, săpun lichid și exfoliant pentru ten. Și acum cam e timpul să mă retrag de pe blog, că am chestii de făcut prin casă care nu se fac singure ^_^.

Lots of hugs!

7 Comments

 • Reply

  Cătălina

  04/03/2019

  Uleiul de păr îl folosesc și eu de ceva timp, chiar și pentru părul copilei mele, și am de spus numai de bine despre el.

  • Reply

   Ioana Radu

   21/03/2019

   Mă bucur să aud și alte păreri care corespund cu a mea, asta fiind o dovadă a faptului că nu am fost subiectivă și că produsele au efecte bune în cazul mai multor persoane 😀 .

 • Reply

  Valeria Chertes

  04/03/2019

  Cred că mi s-ar potrivi și mie aceste produse.

 • Reply

  Lamiita Petre

  04/03/2019

  Nu am mai folosit de mult produse de la Avon, dar tare mi-ai starnit interesul cu serul hidratant, dar nici ce am aflat despre samponul din gama reconstruction, parul meu are nevoie de fortifiere si reparare, fiind destul de deteriorat.

  • Reply

   Ioana Radu

   21/03/2019

   Poți încerca produsele din gama aceasta și s-ar putea să le găsești a fi benefice pentru păr. În mod normal orice produs poate avea efecte diferite de la o persoană la alta, în funcție de mai mulți factori, dar prețul acestora trei de la Avon e suficient de ok încât să le încerci să vezi cum îți merg și ție :D.

 • Reply

  Bratu Gabriela

  06/03/2019

  samponul singur mi-a incarcat o idee parul, desi culmea, l-a lasat destul de descalcit, nu mai am nevoie de balsam cand il folosesc. insa cel mai bine imi merge cu el in combinatie cu serul, e de-a dreptul minunat!

  • Reply

   Ioana Radu

   21/03/2019

   Serul pe care îl laudă toată lumea ^_^. Da, chiar e minunat!

Leave a Reply