Review produse & servicii

Am testat 3 produse din gama Love Nature de la Oriflame ♥

By | 22.05.2019 | 1 Comment

A trecut ceva vreme bună de când mi-am comandat ultima oară ceva dintr-un catalog Oriflame, însă am fost de curând selectată pentru o campanie de testare a 3 produse din gama Love Nature a acestui brand și, acum, că le-am descoprit, m-am apucat să mă uit din nou pe catalog 😀 . Am văzut și alte produse noi pe care le au și care par a fi interesante, dar azi vreau să vă fac cunoștință cu cele trei pe care eu le-am folosit în ultima vreme și care au reușit să mă cucerească. În ordinea în care le-am descoprit:

• Apă micelară calmantă cu extract din ovăz organic și fructe goji (pentru ten uscat)
• Mască & Exfoliant 2-în-1 cu aloe vera și apă de nucă de cocos organice (pentru ten normal)
• Mască & Exfoliant 2-în-1 cu ulei esențial din arbore de ceai și extract din lămâie verde (pentru ten mixt)

am testat 3 produse din gama Love Nature de la Oriflame

am testat 3 produse din gama Love Nature de la Oriflame

1. Apă micelară calmantă cu extract din ovăz organic și fructe goji

Primul lucru pe care l-am observat (și care ar fi fost imposibil de trecut cu vederea) a fost mirosul extraordinar de grozav al acestui produs din gama Love Nature. Sună a exagerare, dar nu e. Cred că dintre toate produsele pe care le-am folosit de-a lungul anilor acesta se numără cu ușurință printre cele care miros foarte bine și cred că fructele goji sunt “de vină” 😀 . Dincolo de acest aspect, apa micelară este și eficientă. Am folosit-o la finalul fiecărei zile din ultima săptămână, fie că eram machiată sau nu. Cel mai bine am putut să-mi dau seama de eficacitatea produsului atunci când am fost machiată, desigur. Curăță bine și pare a fi și blândă cu tenul, chestie care se explică cumva – toate produsele din gama Love Nature fiind fără silicon, cu ingrediente de origine naturală și cu formule biodegradabile. Suplimentar, ambalajele sunt fabricate cu plastic reciclat minim 40%.

Apa micelară calmantă cu extract din ovăz organic și fructe goji Love Nature Oriflame

2. Mască & Exfoliant 2-în-1 cu aloe vera și apă de nucă de cocos organice

Al doilea produs pe care l-am folosit a fost masca aceasta. Într-o dimineață frumoasă de duminică m-am trezit și am vrut să îmi răsfăț tenul cu mască, astfel că am optat să o pun la treabă, să o încerc cu ocazia asta, să văd cum este :D. Prima chestie pe care am observat-o și m-a uimit un pic a fost când am citit pe tub că produsul se aplică pe ten și se lasă 2-4 minute să acționeze iar apoi se clătește cu apă din abundență. Ceea ce pentru mine sună chiar bine, adică pot folosi masca aceasta de față chiar și în zilele în care mă grăbesc un pic, pentru că nu e nevoie s-o țin 15-20 de minute pe ten. Apoi, a doua chestie care m-a surprins a fost textura. Mă așteptam să fie ca majoritatea măștilor de față, adică să fie albă și cu textură cremoasă, însă am descoperit că este transparentă, cu mici particule albastre în ea, iar consistența este ca de gel-apos. Interesantă combinația! Și mai are ceva minunat, ceva ce pare să fie definitoriu pentru toate cele trei produse pe care le-am primit din gama Love Nature – miroase extraordinar de bine! ♥La prima utilizare cred că sigur am ținut-o pe ten mai mult de 4 minute, astfel că se uscase complet, toată partea lichidă/apoasă fiind absorbită, iar din acest motiv cred că efectul de bază al măștii acesteia este hidratarea. După ce am spălat masca de pe ten am simțit că tenul este cât de cât hidratat, dar și luminos.

Pentru că este un produs 2-în-1, el poate fi folosit nu doar ca mască pentru hidratarea și împrospătarea tenului, ci și ca exfoliant. Se aplică o cantitate mică de produs pe tenul umed și se masează bine cu mișcări circulare, ca în cazul majorității exfoliantelor. Sincer, mi-a plăcut să folosesc produsul și ca exfoliant, pentru a-mi curăța tenul dimineața. Particulele exfoliante din compoziția lui sunt finuțe, astfel că produsul poate fi folosit zilnic (ca mască, însă, se recomandă utilizarea de două ori pe săptpmână). Totodată, și produsul acesta miroase foarte bine 😀 . Personal n-am mai cumpărat de multă vreme ceva de la Oriflame și habar nu aveam ce minunății de produse au mai scos pe piață, noroc că am fost selectată la campania aceasta de testare, iar acum sigur o să încep să cumpăr iar produse de la acest brand.

Mască & Exfoliant 2-în-1 cu aloe vera și apă de nucă de cocos organice Love Nature Oriflame

3. Mască & Exfoliant 2-în-1 cu ulei esențial din arbore de ceai și extract din lămâie verde

Am păstrat masca aceasta pentru final, adică să fie ultimul produs din cele 3 pe care să-l încerc, pentru că este pentru ten mixt, adică mi se potrivește perfect. Mă așteptam să fie aceeași textură ca la masca de mai sus, însă am fost surprinsă să descopăr că nu e tot un gel transparent, ci are culoare alb-verzuie (se explică totuși, fiind cu ulei esențial din arbore de ceai și extract din lămâie verde). Particulele exfoliante din compoziție sunt însă la fel de delicate cu pielea. Cumva, produsele sunt oarecum similare, numai că diferă tipul de ten pentru care sunt concepute (normal vs mixt).

Ca mască ar trebui ținută pe ten 2-4 minute, dar eu cum m-am obișnuit să aplic mască de față și să fac diverse treburi prin casă… am stat cu ea vreo 15 minute :)). Am spălat apoi tenul și am observat că e matifiat, efect care a durat câteva ore, deci produsul acționează pe segmentul acesta, a trecut testul tenului mix. Pentru efecte de durată, indiferent de produs sau de brand, trebuie să știți că e nevoie să se folosească mai multe produse, să se formeze o rutină de îngrijire corespunzătoare (gel de curățare, cremă de față, mască – toate pentru ten mixt). Ulterior am folosit acest produs Oriflame și pe post de exfoliant, pentru că a fost conceput cu scopul de a avea și această întrebuințare. Cred că pe termen lung o să-l folosesc mai mult astfel, ca exfoliant / gel de curățare cu particule ușor abrazive. Cel mai probabil va face parte din rutina zilnică de îngrijire, pentru spălarea tenului dimieața.

Mască & Exfoliant 2-în-1 cu ulei esențial din arbore de ceai și extract din lămâie verde Love Nature Oriflame

***

Sunt foarte bucuroasă că am fost selectată în cadrul campaniei de testare a acestor trei produse, campanie organizată de BuzzStore și Oriflame România. Le mulțumesc pentru oportunitate și o să continui să folosesc cu drag aceste produse, ba chiar o să îmi comand și altele din gama Love Nature, cu atât mai mult cu cât eu susțin brand-urile care se implică în protejarea planetei, fie prin utilizarea de ingrediente naturale și biodegradabile, fie prin utilizarea de plastic reciclat pentru recipientele produselor (iar în cazul de față Oriflame bifează ambele aspecte).

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    23/05/2019

    Îmi place ce am citit,sunt produse bune.

Leave a Reply