Review produse & servicii

Am testat 4 produse pentru îngrijire

By | 04.09.2019 | 2 Comments

Mă înscriu din când în când la campanii de testare pentru diferite produse și cam tot de atâtea ori le spun și altora să încerce să aplice. Pe de o parte pentru că avem ocazia de a testa gratuit niște produse care se pot dovedi a fi grozave și să ajungem să le includem în rutina noastră zilnică, iar pe de altă parte pentru că șansa este gratuită, deci nu avem nimic de pierdut. Și, în plus, mai e și faptul că ajutăm diferite brand-uri oferindu-le feedback despre produsele lor, că acesta e de fapt scopul principal al campaniilor de testare, să descopere care sunt punctele lor forte în opinia consumatorilor și să continue să păstreze acele puncte forte la standardele actuale ori chiar să ridice ștacheta. Campania de testare la care iau parte în prezent este susținută de Sensiblu prin intermediul platformei BuzzStore, iar în colet am găsit 4 produse. Le-am tot folosit în ultima vreme și cred pot scrie acum impresiile în mod cât mai corect.

am testat 4 produse pentru ingrijire din Sensiblu

Cele 4 produse din coletul de la Sensiblu sunt:
• cremă cu protecție solară L’Erbolario SPF 30
• șampon uscat Batiste Original
• deodorant Dr. Organic cu rodie
• spray Dr. Hart împotriva țânțarilor și a căpușelor

1. Cremă cu protecție solară L’Erbolario SPF 30

Cremă cu protecție solară L'Erbolario SPF 30

De ceva vreme folosesc cremă cu protecție solară pe tot parcursul anului. Practic razele ultraviolete sunt mereu prezente, chiar dacă vara în cantitate mai generoasă, fapt pentru care ne revine cumva datoria de a proteja pielea de efectele nocive ale razelor UV pe tot parcursul anului. Desigur, cum toamna și iarna ne expunem doar tenul, e firesc să folosim cremă cu SPF doar pe ten, nu și pe restul corpului, așa cum se întâmplă vara. Crema cu SPF, folosită pe ten chiar la recomandarea medicilor dermatologi, ajută inclusiv la prevenirea îmbătrânirii premature a tenului. Adică încetinește cumva procesul de îmbătrânire, pentru că nu doar vârsta contribuie la îmbătrânirea tenului, ci și factorii externi, precum razele ultraviolete.

Crema cu protecție solară L’Erbolario SPF 30 are avantajul de a fi unul dintre acele produse care sunt destinate atât pentru ten, cât și pentru restul corpului. Adică dacă e să o cumpărați vara, pentru a vă proteja corespunzător pielea atunci când vă expuneți la soare, și ulterior vă mai rămâne produs în tub, puteți folosi fără grijă restul de produs pe ten odată cu venirea toamnei.

O altă veste bună e că această cremă cu protecție solară are textura densă și miros plăcut ca de unt de shea. Practic e pe bază de morcov, susan și karite (shea). Din punctul meu de vedere este una dintre cele mai bune creme cu SPF pe care le-am folosit de-a lungul timpului. Și dincolo de toate informațiile astea, ea e potrivită chiar și pentru pielea ultrasensibilă, astfel că pe ambalaj scrie că e recomandată și pentru pielea copiilor.

2. Șampon uscat Batiste Original

Șampon uscat Batiste Original

Șamponul uscat e o invenție bună pentru prezentul agitat pe care îl traversăm. Într-o lume în care ne zbatem să fim responsabili, să aplicăm o conduită preventivă, să obținem rezultate cât mai bune la locul de muncă, să fim parteneri perfecți, părinți perfecți, copii perfecți în ochii celor care ne-au crescut… Eventual să arătăm ca scoși din cutie în majoritatea zilelor și mereu la timp oriunde trebuie să ajungem. În toată presiune asta care se pune pe noi și pe care, adesea, noi înșine o construim, există câteva produse menite să ne ușureze existența în momente cheie. Șamponul uscat e unul dintre ele. Ideal de folosit atunci când ne grăbim să ajungem undeva și nu avem o oră la dispoziție pentru a ne aranja, dar ne permitem 3 minute în care să pulverizăm puțin șampon Batiste și să aranjăm părul încât să fie decent.

De-a lungul timpului am folosit mai multe tipuri de șampon uscat, astfel că pot face niște comparații. Cel de la Batiste oferă cel mai bun raport calitate preț. Efectul este de durată și conferă și puțin volum, astfel că părul poate fi aranjat un pic (împletituri, coc, o coafură lejeră updo ș.a.m.d.). Eu am primit spre testare varianta Batiste Original, însă în farmaciile Sensiblu se găsesc multe alte sortimente, inclusiv cu aromă de cireșe ^_^.

3. Deodorant Dr. Organic cu rodie

Deodorant Dr. Organic cu rodie

Nu prea sunt eu adepta deodorantelor cu bilă, dar l-am folosit pe acesta pentru că era de datoria mea, odată ce m-am înscris la campania de testare. Spre bucuria mea produsul e mai eficient decât multe produse de tip spray pe care le-am folosit. Cine are probleme cu transpirația ar trebui să-l încerce, pentru că deodorantul acesta elimină mirosurile neplăcute, ba chiar în unele zile, dup[ multe ore de la aplicare, încă se simte aroma lui la subraț, ceea ce e o mare bilă albă pentru produs și pentru brand în sine.

Suplimentar față de efectele bune pe care le-am observat, mai este ceva ce țin neapărat să menționez despre acest deodorant. Nu conține aluminiu. De ce e importantă informația asta? Pentru că tricourile și cămășile albe de regeluă se îngălbenesc în zona axilelor ca urmare a unei reacții chimice dintre transpirație și aluminiul din deodorante/antiperspirante. Dar, cum deodorantul Dr. Organic cu rodie nu conține aluminiu, cresc șansele de a ne păstra hainele albe în stare bună pentru cât mai mult timp. Totodată, produsul nu conține nici parabeni și nici alcool, astfel că e potrivit și pentru persoanele cu piele sensibilă.

Personal sunt atât de încântată de deodorantul acesta cu rodie de la Dr. Organic încât am fost într-o farmacie Sensiblu să văd și ce alte produse au de la acest brand, descoperind niște geluri de duș pe care probabil voi da banii în viitorul apropiat. Unul era cu cocos, altul cu rodie, iar altul cu argan.

4. Spray repelent Dr. Hart împotriva țânțarilor și a căpușelor

Spray repelent Dr. Hart împotriva țânțarilor și a căpușelor

Când eram mică țânțarii nu erau o problemă așa de mare precum în prezent. Erau mici și nu cauzau cine știe ce probleme, rămânând pe piele doar niște puncte roșii micuțe. Acum, în schimb, atât eu cât și multe alte persoane avem parte de niște reacții urâte pe piele în urma mușcăturilor de țânțari, precum și a altor insecte (de exemplu tigrul de platan, care face ravagii de vreo 3 ani în România). O altă mare problemă o reprezintă căpușele, mai ales că ele sunt mai greu de depistat și pot rămâne mult timp sub piele, hrănindu-se cu sânge și în unele cazuri transmițând chiar boli.

Spray-ul repelent împotriva țânțarilor și a căpușelor de la Dr. Hart este un prieten de nădejde atunci când vrem să ținem insectele acestea la distanță. Pe de o parte pentru că sunt nesuferite, iar pe de altă parte pentru că sunt periculoase pentru sănătatea noastră. Un astfel de spray repelent conține substanțe care nu-s deloc pe placul insectelor și tocmai din acest motiv avem șanse să ne ocolească :D. În cazul meu, spray-ul s-a dovedit a fi destul de bun când am fost în camping, unde dansau țânțarii într-o veselie.

***

Cam acestea sunt cele 4 produse pe care le-am testat în ultima vreme în cadrul campaniei organizate de BuzzStore și Sensiblu. Mă bucur că am avut ocazia să le descopăr. De șamponul uscat Batiste știam cum e, pentru că îl folosesc de câțiva ani 😀 . Deodorantul cu rodie de la Dr. Organic am ajuns să-l folosesc zilnic datorită eficienței lui, crema cu SPF de la L’Erbolario îmi place mult datorită texturii și a aromei de unt de shea, iar spray-ul repelent mă așteptam să fie bun de când am văzut că e de la Dr. Hart (eu iau din când în când secreție biliară de la Dr. Hart, pentru problemele cu fierea, astfel că brand-ul mi-era cunoscut).

Sper că impresiile mele de după testare vă sunt utile. Cheers! ♥

2 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  06/09/2019

  Mă atrage foarte tare deodorantul cu rodie.

  • Reply

   Ioana Radu

   16/09/2019

   Il folosesc zilnic de cand l-am primit, cam atat de multumita sunt de eficienta lui.

Leave a Reply