Adv. & Stuff

Obtine apa mai curata si mai sigura pentru consum prin procesul de Sterilizare UV

By | 25.01.2017 | 2 Comments

O consumam zilnic in diferite feluri si este, poate, cea mai consumata „bautura” de pe glob. In multe zone este un lux, in altele o banalitate. Desi este incolora si inodora in teorie, apa ascunde foarte multe pericole pe care le putem vedea doar la microscop.

Ca sa fie buna de baut si de folosit la mancare, apa ar trebui filtrata si tratata corespunzator. Tratarea doar cu clor si alte substante speciale folosite in statiile de tratare nu e suficienta de cele mai multe ori. De ce? Pentru ca tevile prin care circula apa spre clienti nu sunt tocmai curate, bacteriile pot sa traiasca foarte bine si sa fie purtate cand apa trece, ajungand in casele oamenilor.

Curatarea apei fara o investitie serioasa in statii de tratare pentru acasa este aproape imposibila. Daca nu aveti bani sa cumparati sisteme sofisticate puteti obtine o apa curata si mult mai sigura cu ajutorul unui proces foarte simplu si deloc costisitor numit Sterilizare UV. In esenta prin sterilizarea uv toate microorganismele sau bacteriile din apa dispar, lumina putand sa patrunda foarte usor in toata masa apei, de unde si gradul mare de eficienta al acestui tip de curatare a apei.

Intregul proces de Sterilizare UV este foarte rapid, iar la final rezultatele sunt vizibile si pot fi monitorizate prin observarea probelor din apa tratata in acest fel.

chiuveta apa potabila

Fara substante chimice, fara consum mare de energie!

Consumul de energie este scazut, sterilizatoarele nefiind sunt asa de scumpe, astfel ca investitiile initiale sunt amortizate in vreme ce dezinfectarea apei este perfecta, fara a se folosi substante care ar putea dauna mediului si oamenilor. Nu se pune problema de reziduuri, sterilizarea prin aceasta metoda se poate face indiferent de cantitatea de apa. Totodata, intretinerea produselor de acest tip este foarte simpla, nefiind nevoie de o atentie deosebita.

Gustul si culoarea apei sterilizate nu se schimba. Instalarea sterilizatoarelor este rapida, iar functionarea incepe din secunda in care sunt pornite. Nu este nevoie de rezervor de contact, actiunea bactericida fiind imediata. La ecowater.store.ro veti gasi cele mai bune tipuri de sterilizatoare cu radiatii ultraviolete cu lungimi de unda de pana la 254nm care pot distruge rapid bacterii, alge, virusi, fungi.

Avantajul sterilizatoarelor de la magazinul online ecowater.store.ro tine de eficienta sporita a radiatiilor UVC, care afecteaza direct ADN-ul bacteriilor sau microorganismelor din apa.

Lampile si sterilizatoarele uv – solutii eficiente pentru o apa care-si pastreaza calitatile

Pe langa sterilizatoare UV puteti cumpara si lampi UV cu numar superior de mJ, cu alarma optica de functionare, indicator optic alimentare electrica si alarma audio functionare. Produsele din categoria Sterilizare UV sunt spaniole, sunt garantate de producator, iar durata de viata a lampilor poate fi de pana la 8000 de ore (aceasta putand fi prelungita daca nu inchideti si deschideti mereu lampa/lampile).

Prin sterilizarea UV veti obtine o apa mult mai sigura pentru consum. Procesul de sterilizare este unul ecologic si nu necesita adaugare de substante chimice. Totodata, nici nu depinde de prezenta altor elemente si factori in timpul sterilizarii. Comanda de sterilizatoare din magazinul online ecowater.store.ro se face foarte simplu, telefonic sau online. Confirmarea ei este rapida, iar intrebarile (legate de transport si comanda propriu-zisa) vor primi raspuns avizat de la cei mai buni specialisti.

2 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  26/01/2017

  Nu ma pricep deloc la treburile astea. Din ce inteleg eu doar cumperi sterilizatorul si il montezi si gata? ai apa pura la care visam cu totii? la gatit nu ma deranjeaza sa folosesc apa pe care o folosesc acum dar, pentru baut, m-ar cam tenta pentru ca eu nu am mare incredere in apa plata imbuteliata si nici nu imi place gustul ei.

  • Reply

   Ioana Radu

   26/01/2017

   La mine e invers. Eu beau numai apa plata imbuteliata si mi se pare ca are un gust ciudat cea de la robinet :D. Insa mi-ar placea ca pentru mancare sau pentru spalarea legumelor pe care le pun in salata sa pot folosi o apa cat mai curata. La noi in zona au fost probleme in ceea ce priveste apa potabila. Aproximativ 2 luni si jumatate apa nu a fost buna pentru consum.

Leave a Reply