Diverse

Aș putea să fac un job din asta ✨

By | 25.01.2020 | 1 Comment

Am fost întrebată de unul dintre colegi cum de sunt așa organizată. La cum mă știu, nu reușesc încă să-mi dau seama dacă era un compliment sau dacă puncta mai degrabă o problemă, asta pentru că admit chiar și eu că uneori merg un pic cam prea departe. O fi OCD, o fi altceva, eticheta chiar n-o știu ca să pot să zic că-i o chestie la nivel psihic. Dar… nu pot să dorm dacă știu că am uitat să pun un lucru la locul lui. Uneori, în supermarket, dacă văd un gel de duș pus invers sau căzut într-o parte, îl așez frumos în linie. Alteori mă ofer să le organizez prietenelor sertarele de la birou sau alte chestii care necesită răbdare și atenție deopotrivă. Chier ieri m-am surprins aranjând niște capsatoare, punându-le în linie în laboratorul de informatică. Cumva, să știu că lucrurile sunt în ordine mă relaxează. Așa am ajuns la concluzia că… aș putea să fac un job din asta.

ordine organizare arhivare birotica office work

Organizarea minuțioasă mă liniștește. Are cumva efectul invers față de modul în care se manifestă la alte persoane, dându-le bătăi de cap și uneori renunțând. Aș putea să-mi măresc portofoliu de servicii și să incud organizarea diferitelor spații/zone. Știu că unii chiar au nevoie de astfel de oameni, cu răbdare pentru a pune totul la linie, de la dosare, tipizate și instrumente pentru scris, până la capsatoare, ecusoane și plicuri antisoc, why not.

Deși am răbdare cu organizarea diferitelor lucruri din diferite domenii, admit că cel mai mult mă pasionează zona de birotică și papetărie (nu e de mirare că am acasă destul de multe chestii de organizare și arhivare), pentru că acolo simt că sunt cele mai multe lucruri la care să fiu atentă și pe care să le așez nu doar de dragul de a da bine ci și pentru eficientizarea task-urilor. În plus, nu prezintă dificultate în privința greutății fizice obiectele de birou, căci trebuie să iau și asta în calcul având în vedere statura mea. Analizarea fiecărui aspect ține tot de organizare, desigur.

Așadar, aș putea spune că dacă cumva aveți nevoie de cineva pentru organizarea spațiilor de birouri sau dacă auziți pe cineva că ar avea nevoie, îmi puteți da un semn și punem de un contract de colaborare pe x număr de ore, cu promisiunea că voi fi eficientă și n-o să fie nevoie de prea multe ore ca să pun totul în ordine ⭐✨.

Makin’ magic happen. And order.

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    25/01/2020

    Să știi că și eu sunt la fel ,soțul meu zice că sunt obsedata .

Leave a Reply