Review produse & servicii, Women's World

ASEVI lansează magazin online și oferă cod de reducere ♥

By | 20.09.2020 | 2 Comments

Era și timpul, ca să o spunem pe-a dreaptă! 😀 O bună perioadă de vreme nici nu mai știam pe unde aș putea să găsesc în Târgoviște produsele Asevi, după ce magazinul pe care îl știam eu că are și produse de la acest brand a cam dispărut peste noapte (era, ce-i drept, poziționat într-o zonă mai puțin accesibilă, unde nu mulți știau că e vreun magazin acolo).

Îndrăgesc brand-ul Asevi de când am descoperit soluția lor anti-calcar, pe care am recomandat-o cu fiecare ocazie tocmai pentru faptul că mie mi-a ușurat munca ori de câte ori a fost nevoie să mă mut undeva unde aveam de curățat serios depuneri de calcar. E absolut amazing soluția anti-calcar Asevi. Treptat am descoperit și alte produse pe care le folosesc și în prezent, precum balsamul de rufe și soluția pentru pardoseli (e concentrată și ține mult ca număr de utilizări).

Comandă pe www.asevi.ro introducând codul promoțional TERRA și primești 15% reducere de fiecare dată!

Cu ocazia lansării magazinului online ASEVI.RO, brand-ul de origine spaniolă mi-a trimis un colet plin pe care abia l-am ridicat ^_^ și mi-a oferit și un cod de reducere pentru toate hărnicuțele care îmi citesc blogul și care vor să încerce produsele lor. Sau care știu deja produsele lor și s-ar bucura de o reducere de preț, pentru că eu cred că multă lume din România deja le folosește, motiv pentru care brand-ul a decis să se extindă în mediul online cu magazin dedicat exclusiv produselor pe care le are (pentru că noi diverse chestii de la Asevi le luam din mai multe magazine până acum).

Mi se pare mult mai la îndemână că acum avem magazinul Asevi.ro și prin urmare posibilitatea de a ne lua de pe un singur site tot ceea ce folosim de la acest brand.

Ca să vă faceți o idee, în eventualitatea în care nu ați încercat deloc produsele lor până acum ori ați folosit doar câteva, Asevi este un brand de origine spaniolă care realizează și comercializează în mare parte produse pentru curățenie. Știu că amintirea de originile spaniole ne duce un pic cu gândul și la vacanțe. La mine a fost chiar ultima vacanță în afara horatelor înainte de pandemie. Acum mă uit pe ofertele Cocktail Holidays și cântăresc altfel opțiunile de plecare, ocolind țările cu risc crescut. Better safe than sorry. Anyway…

O să vă arăt mai jos ce mi-au trimis mie în colet prietenii de la Asevi, în caz că vă ajută să decideți ce să (mai) încercați de la ei ^_^.

detergent lichid balsam de rufe solutie scos pete ASEVI

3 produse pentru rufe

Asevi Max Actif, un detergent lichid cu parfum de buchet de flori. Conform etichetei, acest detergent este ideal pentru toate tipurile de țesături, dar în special pentru îmbrăcămintea sport și sintetică. Formulă hipoalergenică și testată dermatologic.

Balsam de rufe Asevi, un balsam concentrat cu parfum fresh (e ca o combinație între aroma ocean și aroma florilor de lăcrămioare). Am mai folosit în trecut balsam de rufe de la acest brand și am fost mulțumită de el. În viitorul apropiat o să-mi comand de pe site-ul lor vreo 2 arome pe care nu le-am mai avut, pentru că sunt curioasă dacă este vreunul care miroase mai bine decât acesta cu albastru (de obicei prefer aromele fresh, ca în cazul de față).

Al treilea produs dedicat igienizării și îngrijirii rufelor este soluția concentrată de scos pete. Scrie pe tub că soluția e dedicată atât rufelor albe, cât și celor colorate. Nu am apucat să o folosesc, însă sunt curioasă dacă îndepărtează petele lăsate de antiperspirant pe tricourile și bluzele albe.

solutie pentru pardoseli ASEVI

2 produse Asevi pentru pardoseli

Le știu pe ambele și mă bucur că mi le-au adăugat în coletul surpriză.

Asevi Mio este o soluție pentru pardoseli pe care am descoperit-o în urmă cu câțiva ani și care mi-a plăcut suficient de mult încât să o cumpăr până în prezent. Am încercat și varianta cu portocaliu, dar asta roz mi-a plăcut mai mult ca parfum. Marele ei avantaj, din punctul meu de vedere, este că e concentrată și nu putem pune o cantitate mare de produs în găleata cu apă atunci când urmează să spălăm pardoseala. E suficientă o cantitate mică, ceea ce face ca produsul să ne ajungă destul de mult timp. În Târgoviște știam un singur magazin unde se găseau produse Asevi. Mă bucur că acum există magazin online și-mi pot lua mai multe chestii, indiferent de greutate, că vine coletul acasă 😀 .

A doua soluție pentru pardoseli este Asevi Dezinfectant Multisuprafețe. El este, așa cum îi zice și numele, un produs pentru diverse suprafețe. Dar eu îl folosesc pentru igienizarea pardoselilor, pentru că am un produs cu pulverizator pe care îl folosesc pentru blaturi, obecte sanitare și orice altceva simt nevoia să dezinfectez.
Acest produs a apărut anul acesta, în perioada pandemiei, și a fost aprobat de Institutul Cantacuzino, fiind un bun bactericid, fungicid și virucid.

solutie geamuri degresant multisuprafete odorizant camera si tesaturi Asevi

Alte 5 produse

O soluție pentru geamuri, cu uscare rapidă și efect antiaburire. Personal cumpăr multe soluții pentru geamuri de-a lungul unui an. Nu pentru că aș avea o pasiune să șterg geamurile, ci pentru că aceste soluții sunt pentru mine pentru multe suprafețe 😀 . În afară de geamuri, folosesc o astfel de soluție pentru oglinzi, pentru blatul de la pervaz, pentru curățarea polițelor, ștergerea prafului și igienizarea altor suprafețe – cu mențiunea să nu fie din lemn (pentru că lemnul e mai sensibil și necesită îngrijire specială). M-am uitat pe site-ul Asevi.ro să văd dacă au soluție pentru geamuri și cu alte arome. Nu am găsit, în schimb am dat de o soluție pentru multisuprafețe care arată la fel numai că e culoarea un pic spre verde (Multiuso Asevi se numește). O să mi-o comand să o încerc.

Degresant Asevi pentru îndepărtarea grăsimii de pe diferite suprafețe. Adică e dedicată aragazului, cuptorului, hotei, tigăilor și altor vase de gătit, petelor de grăsime de pe haine, cuptorului cu microunde, ba chiar și faianței din apropierea aragazului (unde știm că sare grăsimea) și… drum roll… curățarea jantelor auto și a diferitelor piese de la bicicletă. Abia aștept să pun acest produs la treabă!

Următorul produs este un Dezinfectant Asevi Multisuprafețe Gerpostar Plus. Este din aceeași gamă cu soluția pe care am prezentat-o mai sus la categoria cu produse pentru pardoseli, unde ziceam că am și variantă cu pulverizator :D.

Iar ultimele două produse sunt o soluție pentru curățarea rosturilor și un odorizant pentru diferite încăperi & țesături.

Multe, multe produse, indeed. Și o să profit chiar eu de codul de reducere pe care l-am primit pentru a plasat zilele acestea o comandă. Momentan știu sigur că o să-mi mai iau vreo două arome de balsam de rufe și o soluție Multiuso Asevi. Va trebui să adaug în coș și altceva, pentru că site-ul este deschis de curând și are anumite reguli. Până la finalul lunii septembrie comanda minimă pe site trebuie să depășească 250 lei (se oferă și transport gratuit). Din octombrie, însă, comanda minimă va fi de 100 lei (la care se va adăuga și costul transportului), iar pragul minim de comandă pentru a beneficia de transport gratuit va fi de 200 lei.

Cred că site-ul este gândit mai mult pentru cine își face provizii ca mine, cumpărând multe produse de-odată. Iar persoanele care vor doar un produs Asevi sau două se vor putea bucura în continuare de achiziționarea lor din Kaufland, Mega Image, Cora, Metro, La Doi Pași, Economat și diferite magazine de cartier.

Comandă pe www.asevi.ro introducând codul promoțional TERRA și primești 15% reducere de fiecare dată!

Cheers!

2 Comments

 • Reply

  cristina dragomir

  20/09/2020

  Eu ma bucur mult ca au si magazin online pentru ca multe dintre produsele Asevi nu se gasesc in magazinele in care imi fac eu de obicei cumpraturile. Ma declar fan al solutiilor pentru podele, dar si al odorizantelor de camera de la acest brand.

 • Reply

  Valeria Chertes

  21/09/2020

  Foarte bune produsele Asevi.

Leave a Reply