Adv. & Stuff

Automatizări pneumatice și controlul fluidelor ► Adaptarea inovațiilor tehnice la piața românească

By | 20.11.2019 | 0 Comment

Unul dintre avantajele vremurilor de acum este reprezentat de accesul facil la informații, astfel că inovațiile din orice domeniu pot fi cunoscute, studiate și chiar implementate pe piața românească. Dincolo de aspectele problematice ale societății noastre, stăm foarte bine pe segmentul de tehnicieni și ingineri mecanici și electromecanici, fapt pentru care mulți primesc oferte de lucru din străinătate, dar sunt și firme bune care își desfășoară activitatea în țară și care oferă salarii ce corespund nivelului de pregătire, cât și training-uri pentru perfecționare continuă în domeniu. Pentru a facilita activitatea firmelor mari cât și a persoanelor fizice care au cunoștințe de mecanică sau electromecanică și realizează lucrări în acest sens, fie ele complexe sau de mentenanță, Bartrom a reușit performanța de a adapta cerința pieței românești de a avea acces la inovațiile tehnice ce țin de automatizări pneumatice și controlul fluidelor.

Pneumatica este o parte a fizicii care studiază proprietățile aerului și ale altor gaze. În ceea ce privește inovațiile tehnice, iar aici putem lua ca exemplu sculele pneumatice pe care cei de la www.bartrom.ro le au în oferta de produse, aerul comprimat sau aerul comprimat sub presiune propagă forță și energie. De ce sunt sculele pneumatice din ce în ce mai căutate de profesioniști, indiferent că e vorba de firme mari din domeniu sau de persoane fizice? Sculele pneumatice au multe avantaje, precum greutate și dimensiuni reduse (comparativ cu sculele electrice), putere mare de acțiune, eficiență crescută, capacitatea de a opera fără energie electrică oferă la rândul ei propriile avantaje (într-o analiză comparativă a sculelor pneumatice și a celor electrice cu acumulatori, deși ambele se dovedesc a fi practice, cele pneumatice sunt mai puternice și mai eficiente), costuri scăzute de întreținere și reparații, riscuri reduse pe segmentul se sănătate și securitate în muncă (de exemplu nu există riscul de electrocutare) ș.a.m.d.

Atunci când vorbim de automatizări pneumatice și controlul fluidelor facem automat legătura și cu soluțiile industriale în cazul business-urilor de top. Teoretic și practic majoritatea firmelor de top ce activează pe segmentul serviciilor mecanice (și nu numai) sunt dotate cu scule pneumatice astfel încât tehnicienii și inginerii să își poată exercita atribuțiile în mod eficient într-un timp cât mai scurt (datorită puterii mari de acțiune) și generând costuri reduse de întreținere și/sau reparații, după caz, ceea ce duce în final la creșterea profitului – atât în beneficiul angajatorului, cât și în beneficiul angajatului (existând buget pentru acordarea mai multor bonusuri de performanță, ceea ce stimulează productivitatea pe termen lung și generează din nou profit crescut). Iată de ce Bartrom și-a dorit să adapteze inovațiile tehnice la piața românească și să vină cu o gamă variată de produse din domeniul automatizărilor pneumatice și controlul fluidelor, fiind un furnizor de bază pentru solutii industriale și nu numai. Dincolo de portofoliul extins și complex de produse, oferă și servicii personalizate de formare și consultanță, firma având certificare ISO 9001 și ISO 14001 (management al calității și management de mediu).

Leave a Reply