Review produse & servicii, Women's World

Azi s-a lansat colecția de Crăciun la Melkior Professional ♥

By | 05.12.2019 | 5 Comments

În urmă cu doar câteva minute s-a lansat colecția de Crăciun la Melkior Professional. Asta înseamnă că au apărut noi produse care să ne ajute să strălucim de sărbători, fie într-o notă elegantă, fie într-o manieră extravagantă, după preferințele fiecăreia dintre noi ♥. Personal am avut ocazia să testez unul dintre produsele ce fac parte din noua colecție, primindu-l înainte de lansare pentru a avea timp să-mi fac o părere despre el și a vi-l prezenta. Ajungem imediat la partea cu pricina 😀 .

Colecția de Crăciun de anul acesta de la Melkior Professional este formată din:

S-a lansat colecția de Crăciun la Melkior Professional ♥

• Paletă 4 farduri pleoape Metal Fusion
Sunt patru culori intense și pigmentate, cu acoperire bună, rezistență îndelungată și textură cremoasă ce face ca aplicarea să fie extrem de ușoară. Textura chiar este un mare plus, pentru că fardurile care strălucesc sunt mult mai ușor de aplicat dacă sunt cremoase. Se recomandă utilizarea unei baze de machiaj, iar aplicarea fardului poate fi făcută fie cu pensula, fie cu degetul (textura lui grozavă îl face să fie versatil).
Nuanțele din paletă sunt următoarele: Gold, Quartz, Copper și Garnet.

• Fard pleoape cremă cu sclipici
Acest “Cream Eyeshadow Glitter”, așa cum scrie și pe ambalajul lui, este un fard cremos, plin de sclipici ca-n poveștile cu zâne, frumos ambalat într-un recipient din sticlă și disponibil în două nuanțe perfecte: Diamond Girl (argintiu-pământiu) și Golden Girl (auriu).
Sclipiciul acesta se aplică prin tapotare, cu pensula sau chiar cu degetul, iar folosirea unei baze pentru fard nu este necesară. Și pot să confirm, pentru că am varianta aurie și e exact ce își dorește un make-up artist! Aderență foarte bună, intensitate și aplicare facilă.

• Ojă lucioasă nuanța Spell
Oja de la Melkior Professional este îndrăgită din mai multe motive, iar printre acestea amintesc de: rezistență, preț bun, culori intense, acoperire bună (uneori e suficient un singur strat) și aspect de salon (oja lucioasă chiar are un luciu frumos, iar cea mată e mată și nu lasă loc de alte interpretări).
Nuanța Spell a fost lansată cu ocazia sărbătorilor de iarnă de anul acesta și vine în două variante – de 4.5ml (oja mini, la 10 lei) și de 15ml (oja în format normal, la 29 lei). Având în vedere că vorbim de produse profesionale, prețurile sunt chiar prietenoase. Și calitatea lăudabilă, așa cum am menționat și în rândurile anterioare.

Acum, în loc de concluzie, vreau să notez că am văzut paleta cu cele 4 farduri Metal Fusion la o bloggeriță, având o scurtă prezentare la instastory, și mulțumește pe deplin așteptările pe care noi le avem de la acest brand. Apoi, fardul de pleoape cremă, pe care eu l-am primit în nuanța Golden Girl, vi-l arăt mai bine în câteva fotografii mai jos, iar în curând și în câteva machiaje pe contul meu de insta 💙.

Cream Eyeshadow Glitter Golden Girl Melkior Professional fard cremos cu sclipici auriu

Cream Eyeshadow Glitter Golden Girl Melkior Professional fard cremos cu sclipici auriu

Cream Eyeshadow Glitter Golden Girl Melkior Professional fard cremos cu sclipici auriu

Cream Eyeshadow Glitter Golden Girl Melkior Professional fard cremos cu sclipici auriu swatch

Oja, în general vorbind, deși de la o vreme am trecut la gel, eu încă o mai folosesc (o aplic pe deasupra gelului). Adică îmi plac super mult nuanțele ojelor de la Melkior, iar de multe ori doar îmi aplic singură un strat de gel și la final dau cu ojă pe deasupra. Mi-am cumpărat câte o ojă din fiecare colecție lansată de cei de la Melkior în ultima perioadă (“It’s a boy” și “Delire”). Când am drum prin Afi Cotroceni o să trec pe la Melkior și o să testez nuanța Spell. Dacă simt că mi se potrivește, dau cu cardul 💸.

Dacă vreți să verificați mai în detaliu fiecare produs în parte din cele lansate în colecția aceasta de Crăciun, le găsiți deja pe site-ul Melkior.ro.

Cheers!

5 Comments

Leave a Reply