Women's World

Bags and shoes? Ce poartă cenușăresele din prezent?

By | 22.04.2018 | 3 Comments

Fiecare perioadă de timp din istorie are ceva definitoriu din punct de vedere al stilului vestimentar, accesorii & so on. Deși de câțiva ani a apărut moda cu rucsacul casual ori casual-elegant, admit că eu nu prea am adoptat-o. Mi-am achiziționat un singur rucsac cu paiete pe care l-am purtat mai mult în vacanțe, găsindu-l extrem de practic când am luat la pas zonele turistice și pe cele mai puțin turistice ale Veneției și câtorva orașe din Croația. Dar doar atât, totul s-a rezumat la un singur rucsac mic plin de paiete negre. Super practic, trebuie să admit asta. La fel de practic precum balerinii și încălțămintea sport în zilele în care am de străbătut orașul în lung și-n lat.

Pornind de la ideea asta, a modei cu rucsacurile simpatice care au luat locul genților și a modei cu balerinii care au înlocuit pantofii și alte tipuri de încălțări primăvăratice mai puțin comfy, am decis să fac un material care să includă câteva astfel de produse. Pe toate le-am cules de pe site-ul Rosegal, deci dacă vă place ceva anume știți deja unde găsiți toate produsele din imaginile pe care le-am folosit mai jos.

satchel bags

Primul rucsac e genul multi-purpose, adică poate fi purtat în mai multe feluri în cadrul diferitelor outfituri. Are și bretele pentru a putea fi purtat ca atare, ca rucsac, într-o ținută casual, dar are și o singură bretea pentru a putea fi un produs de tip geantă, de purtat pe umăr, într-o ținută casual-elegantă ori chiar office. De fel îmi plac produsele multi-purpose, chiar dacă în exemplul de față maro nu e tocmai una dintre culorile mele favorite. Al doilea rucsac e potrivit pentru ținutele all-white de primăvară-vară, iar al treilea mi s-a părut a fi super simpatic, cu un aer un pic retro datorită imprimeului ^_^. Dacă ți-au plăcut și vrei să vezi și alte modele, click for more.

incaltaminte

La capitolul încălțăminte comodă de primăvară-vară, cenușăresele vor da anul acesta balerinii și espadrilele la schimb pentru balerini mai pretențioși, eventual ceva modele reinventate, cu toc mic, plus pantofi cu toc gros și lejer. De alergat prin oraș într-o ținută chic din cap până-n picioare 😉 . Pe mine, sincer, mă tentează pantofii și sandalele cu toc mic… și chiar și papucii cu toc mic. Sunt încălțări cât de cât practice și, cu dacă ne înarmăm cu răbdare, găsim exact modelele care să se potrivească exigențelor noastre. În plus, tocul mic și talpa ortopedică mică (aprox. 3cm) sunt chiar mai sănătoase pentru spate decât încălțările cu talpă dreaptă (balerini, espadrile) când avem mai mult de străbătut sau de stat în picioare. Așadar avem chiar și un motiv sănătos să optăm pentru tocurile mici. You can find some here if you want to shop now or only to see what’s new on the market.

Cheers!

3 Comments

 • Reply

  Toma Tantica

  22/04/2018

  Sunt superbe. Imi plac balerinii roz si rucsacul alb!!

 • Reply

  Cristina Dragomir

  24/04/2018

  Un rucsac nou chiar imi doresc de ceva vreme si, din cele prezentate de tine, cel mai bine mi s-ar potrivi cel alb-negru pentru ca este combinatia pe care o vezi cel mai des in vestimentatia mea. In schimb, pantofii ca astia, cu toc mic patratos si varf ascutit, nu-s deloc pe placul meu. Eu sunt ca tine, mai mult pe pantofi sport, in care sa pot merge pana in panzele albe fara dureri de picioare si bataturi.

 • Reply

  Bratu Gabriela

  29/04/2018

  eu sunt cu rucsacele , doar ca le prefer pe cele mai sport. Totusi, am si eu unul albastru, mai elegant, care ma scoate din impas in orice situatie.

Leave a Reply