Adv. & Stuff

Banii aduc fericirea atunci când cumpără un aparat dentar

By | 20.02.2016 | 9 Comments

Eram la trecerea de pietoni şi aşteptam culoarea verde a semaforului. În timpul acesta, câţiva oameni montau un banner pe o artera destul de circulată a oraşului. E foarte important aspectul acesta. Dacă mă concentrez pe numărătoarea semaforului, am senzaţia că timpul se scurge încet, încet… Aşa că am continuat să mă uit la băieţii cu banner-ul. Era pentru o clinică stomatologică. Şi, culmea, era pentru o clinică pe care o ştiam, din sectorul 6 – DentalPraxis. Am fost acolo în perioada în care am stat în Bucureşti. Îmi aduc aminte că la una dintre vizitele la medicul stomatolog, în timp ce mă făcea să râd (căci acesta-i unul dintre motivele pentru care îmi plăcea să merg acolo) mi-am adus aminte cât de mult îmi doresc aparat dentar şi am discutat ulterior despre acest subiect. Am scris asta în mai multe articole şi o voi spune în continuare. Da, chiar îmi doresc aparat dentar.

Braceface title card

Sunt conştientă că oamenii vor avea tendinţa să mă strige „Brace face”, ca pe Sharron (blondina din desenele animate pe care le urmăream când eram prin liceu), dar asta chiar nu mă deranjează. Cine râde la urmă, râde mai bine! Şi mai frumos! 😀

Şi mi-a mai intrat ceva în cap, dincolo de aparat dentar. Nişte faţete dentare frumoase şi foarte albe. Chiar dacă nu am probleme cu nuanţa dinţilor şi nici nu consum cola, cafea sau ţigări, tânjesc după albul imaculat al faţetelor dentare. Faţetarea dentară este cea mai puţin invazivă metodă de îmbunătăţire a zâmbetului. Majoritatea oamenilor apelează la această tehnică pentru că au mici defecte pe un dinte, dar mai sunt şi persoane ca mine care o fac doar pentru aspectul general al danturii. Vedetele, de exemplu, au dinţii faţetaţi. Credeţi că au ele aşa de mult timp încât să meargă să-şi albească dinţii o dată la nu-ştiu-cât timp? Majoritatea au faţete. Nu atacă dinţii şi sunt permanente. Toţi ne dorim un zâmbet de invidiat 😉

Banii poate că nu aduc fericirea, dar ajută la cumpărarea unui aparat dentar şi… în cazul acesta banii chiar aduc fericirea.

dentalpraxis clinica stomatologica

9 Comments

 • Reply

  Andreea Ionescu

  20/02/2016

  Eu ma gandesc sa imi corectez strungareata cu fatete dentare.

  • Reply

   Ioana Radu

   20/02/2016

   Interesant 😀

 • Reply

  Catalina C.

  20/02/2016

  Am 4 dinti fatetati si sunt foarte bucuroasa ca am facut acest pas. Aveam un dinte gri care nu dadea deloc bine fata de restul danturii. Acum dantura mea este impecabila. Stiu ca puteam sa optez pentru fateta dentara doar la dintele respectiv, dar am vrut o nuanta mai alba decat cea a danturii mele, asa ca a trebuit sa fac upgrade si la ceilalti 3. Frumusetea cere sacrificii :D.

  • Reply

   Ioana Radu

   20/02/2016

   Inteleg perfect, din acelasi motiv o sa optez pentru fatetarea mai multor dinti.

 • Reply

  Nicu

  21/02/2016

  Sunt foarte bune aceste aparate dentare pentru corectare, dar să fie făcute la o clinică cu personal specializat. Ar fi fost bine să fie şi prin zona în care locuies, că şi eu aş fi vrut.
  Iar cu dinţii albi…..să ştii că cei puşi rămân albi mereu, facem excepţie la cei ce fumează.
  Succes!

  • Reply

   Ioana Radu

   21/02/2016

   Multumesc, Nicu!

 • Reply

  Ioana

  01/06/2016

  Este bine sa purtam aparat dentar daca tinem la frumusetea zambetului nostru.

 • Reply

  Ioana

  28/07/2016

  Titlul chiar se potriveste perfect pentru vremurile din ziua de azi, banii chiar aduc fericirea.

 • Reply

  Ionela

  14/11/2017

  Este bine ca macar exista solutii pentru astfel de probleme, parintii nostri nu au avut luxul asta..

Leave a Reply