Adv. & Stuff

Baza de date cu firme – un acces rapid la informații esențiale pentru orice promovare

By | 09.05.2018 | 0 Comment

Baza de date cu firme

Pentru o evidență clară asupra firmelor existente în țara noastră, o bază de date poate fi instrumentul perfect pentru a stabili relații și parteneriate în afaceri cu potențiali clienți, dar și pentru a promova brandul și renumele societăților.

Dacă vă doriți să realizați evenimente și activități de promovare care să ajungă direct la țintă, aveți nevoie de o bază de date cu firmele din România care să vă ghideze spre posibili clienți și parteneri. În acest fel, creșterea cifrei de afaceri, vânzările și dezvoltarea brandului și a societății devin certitudini.

În format editabil, această bază de date poate fi folosită cu ușurință pentru procesări ulterioare. Accesul la informațiile firmelor este facilitat și, înainte de orice decizie, persoanele care aleg să se folosească de ele pot să testeze gratuit baza de date.

Din ce este compusă o bază de date cu firme?
Este foarte important de știut faptul că baza de date cu lista firmelor din România disponibilă prin intermediul portalului https://marketingdirect.biz/ vine cu informații actualizate conform resurselor puse la dispoziție de Monitorul Oficial și de Ministerul de Finanțe. Odată cu societățile nou înființate, baza de date deține detalii și cu privire la companiile care au o vechime mai mare pe piața din țara noastră.

În această bază de date, informațiile sunt structurate pe domeniile de activitate ale societăților incluse și, în acest fel, orice persoană care are acces la ele să se poata folosi de acestea cu ușurință, totodată putând face selecții în funcție de nevoile sale.

Un alt avantaj este dat de faptul că baza de date poate fi personalizată, iar acest lucru înseamnă că dumneavoastră veți avea informații firme în funcție de solicitările pe care le aveți. Astfel, veți putea concepe profilul potențialului client pentru a fi sigur că serviciile și produsele dumneavoastră sunt cunoscute de cine trebuie.

Leave a Reply