Diverse

BeClementine.ro – locul în care poți fi tot ceea ce n-ai îndrăznit până acum

By | 15.05.2018 | 2 Comments

BeClementine.ro - locul în care poți fi tot ceea ce n-ai îndrăznit până acum

Ai avut vreodată visuri către care ți-a fost teamă să faci pași, doar pentru că nu te-ai simțit suficient de inspirată, de puternică, de liberă pentru a le atinge? Acum este momentul să fii tot ceea ce nu ai îndrăznit până în prezent!

BeClementine.ro este cel mai recent portal de lifestyle feminin lansat în mediul virtual, locul în care poți să te descoperi, să creezi și să afli tot ceea ce te-ar putea ajuta să dai contur viselor tale! Aici vei găsi sfaturi utile despre frumusețe, stil și sănătate, precum și informații de actualitate despre societatea urbană, catwalk-ul pe care femeia modernă defilează încrezătoare și fără inhibiții!

BeClemetine.ro este un proiect lansat cu entuziasm și energie de către Simona Mirițescu și Adeline Mihăilă, din dorința ca pasiunea lor pentru viață să fie transmisă și altor femei care și-au regăsit sau nu îndrazneala de a porni în cea mai interesantă aventură: aceea a cunoașterii de sine.

“Clementine este confidenta care te însoțește pe drumul către succes, oferindu-ți doza necesară de motivație și de încredere. De fapt, proiectul nostru a luat naștere tocmai din dorința de a crea locul ideal în care fiecare femeie să capete abilitățile și cunoștințele necesare pentru a reuși. Libertate, curaj și motivație – acestea sunt doar câteva dintre valorile prin care BeClementine.ro și-a propus să inspire femeile. Dincolo de toate acestea, Clementine reprezintă un ghid al femeilor care știu să se bucure de viață. Îmbrăcăm aici cele mai utile sfaturi și informații în materiale pline de substrat, dorindu-ne ca, în acest mod, să le propulsăm mai aproape de succes.“ spune Simona Mirițescu, una dintre inițiatoarele proiectului.

Simona Mirițescu

“Am pornit de la ideea că orice femeie care își dorește să atingă un obiectiv trebuie să aibă, în primul rând, curajul de a visa. Prin intermediul portalului nostru, transmitem tocmai bucuria de a fi autentice, de a explora și totodată pregătim personalități puternice care să poată jongla cu entuzism și vibe pozitiv toate experiențele vieții.”, completează Adeline Mihăilă.

Adeline Mihăilă

Astfel, Clementine adună o serie de ingrediente pe care orice femeie liberă și plină de viață le folosește pentru a deborda de frumusețe și jovialitate: trucuri de stil, tendințe și inspirație în materie de fashion și tips-uri utile pentru menținerea sănătății.

Pășește alături de Clementine în fascinanta lume de lifestyle feminin, accesând www.beclementine.ro și urmărind pagina de Facebook a site-ului!

BeClementine

2 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  16/05/2018

  Deja am gasit un articol interesant pe pagina lor de facebook, unul distribuit azi, despre cat de bine este sa mergem la solar sau nu. Imi place modul lor de abordare si mi-am pus bookmark la acest site pentru ca mi-au mai sarit in ochi cateva materiale pe care vreau sa le citesc. Le-am dat si like 😛

  • Reply

   Ioana Radu

   17/05/2018

   Mă bucur mult că și ție îți place pagina lor. Au o mulțime de idei bune ^_^.

Leave a Reply