Se spune că bijuteriile sunt modul prin care bărbații își arată afecțiunea față de persoanele de sex feminin. Personal, au fost perioade din viață când nu prea m-au interesat bijuteriile ori nu-mi doream să primesc pentru că eram (sunt) destul de pretențioasă la capitolul acesta, însă pot admite că teoria respectivă este adevărată. Bijuteriile nu sunt tocmai cadouri utile, nu servesc unui anumit scop cu excepția aceluia de a înfrumuseța și mai mult persoana care urmează să le poarte. Practic bijuteriile nu pot fi comparate cu vreun robot de bucătărie, rolul acestuia fiind de a petrece timp gătind, nici cu un set de produse cosmetice, caz în care e vorba de niște consumabile pe care cadorisita oricum și le-ar cumpăra, ba chiar nici măcar cu o vacanță, de pe urma căreia ambii ar ieși în avantaj. Bijuteriile îi sunt dedicate exclusiv persoanei căreia îi sunt oferite și unicul lor scop este acela de podoabă, de accesoriu care să înfrumusețeze / să pună în evidență anumite trăsături ale purtătoarei. Așa îmi explic eu teoria conform căreia bijuteriile sunt modul prin care bărbații își arată afecțiunea față de persoanele de sex feminin.
În nota acceasta a lucrurilor, ce mod mai bun de a petrece 20 de minute pe blog decât acela de a scrie despre bijuterii și de a exemplifica prin imagini unele însemnări? 😀 Exactly my thoughts…
O pereche de cercei Fossil, Victoria Walls sau Tommy Hilfiger. Practic, o pereche de cercei cu nume, un mod de a spune că persoana care urmează să-i poarte este apreciată și se fac cât de cât niște eforturi financiare. Nu-s scumpi cerceii aceștia micuți, dar nici nu costă 5 lei/perechea. Cu alte cuvinte prețul se învârte undeva în jurul lui 130 cam pentru fiecare dintre perechile din imaginea de mai sus. Nici mult, dar nici puțin. E o zonă mediană.
Pe de altă parte, un colier finuț cu pandantiv mic poate fi o idee la fel de bună. Cele două modele din imaginea de mai sus sunt de la Fossil și le-am găsit la prețuri simpatice pe site-ul Elefant.ro, iar colierul masiv am ales să vi-l arăt cu gândul la câteva filme în care am văzut că se oferea un astfel de dar (cu “mica” mențiune că era vorba de diamante și costul era colosal). Uneori am impresia că filmele și cărțile ne hrănesc cu niște iluzii pe care ajungem să le credem ca fiind posibile. Undeva pe planetă. Doar niște fete norocoase.
*Coughing*. Pentru mine orice discuție despre bijuterii include automat și ceasuri. Sunt, dacă vreți să le spunem astfel, o variantă clasică și modernă deopotrivă pentru a înfrumuseța încheietura mâinii. Desigur, au și partea practică, aceea de a indica ora, ceea ce pentru mine chiar e un atribut util, astfel că nu mai sunt nevoită să scot tot timpul telefonul din geantă pentru a verifica ora și a ști cu exactitate cât timp mai am pentru a ajunge la destinație cu 5 minute înainte de ora stabilită (otherwise I assume I am late). Unul dintre modelele de mai sus este deja al meu, iar colecția personală include multe alte stiluri și culori. Cu ceasurile chiar am o problemă și mi-o asum 😀 . Plăcerea mea vinovată.
În loc de concluzie admit că e adevărată teoria conform căreia bijuteriile sunt modul prin care bărbații își arată afecțiunea față de persoanele de sex feminin. Bijuteriile sunt obiecte atât de frumoase și au capacitatea de a ne aminti de oameni pentru mult mult timp. Desigur, dacă sunt de calitate și se păstrează bine cu trecerea anilor 😉 .
Cheers!
Multumim pentru articol! Foarte frumoase aceste bijuterii!ceasurile sunt foarte frumoase!
Cu mare drag. Multumesc si eu pentru vizita si pentru aprecierea materialului :D.
Foarte frumoase bijuterii.