Women's World

Bijuteriile sunt pentru totdeauna

By | 28.09.2020 | 1 Comment

Cu bijuteriile lucrurile stau la fel ca în cazul mâncării. Nu putem pune întrebarea “Îți plac?”, ci mai degrabă întrebarea “Sunt pe gustul tău acestea?”. Pentru că bijuteriile, la fel ca mâncarea, trebuie să corespundă gustului fiecăruia dintre noi. Persoana care urmează să poarte o anumită bijuterie este singura a cărei opinie contează atunci când e vorba de a alege un astfel de obiect (sau mai multe). Bijuteriile, spre deosebire de alte lucruri, au avantajul că sunt pentru totdeauna.

Da, unele bijuterii se demodează și e irelevant că sunt pentru totdeauna. Deși, pe de altă parte, moda revine constant. Uită-te la noi, purtând șiraguri de perle și bijuterii cu pene, precum în anii ’20, cercei și broșe cu Camee, precum în anii ’30, dar și inele supradimensionate, precum în anii ’60.

Câteva modele de inele care reușesc să scoată din anonimat o rochie lungă neagră sau un outfit urban:

inele statement bijuterii de designer roxannes

Mai pot adăuga faptul că perlele sunt cu adevărat nemuritoare, pentru că ele au fost mereu în topul preferințelor în materie de bijuterii, fie că a fost vorba de cercei finuți cu o singură perlă mică, fie de 5 șiraguri de perle suprapuse la gât pe post de accesoriu statement.

Am câteva bijuterii pe care le-am primit de-a lungul timpului și ori de câte ori aleg să le scot din cutiuțele lor și să le port îmi amintesc cum m-am simțit când mi-au fost oferite. Sunt momente frumoase, iar bijuteriile atașate acelor momente le fac să fie, la rândul lor, pentru totdeauna. Sau până ce închizătoarea colierului se rupe ori un cercel se pierde. Dar de obicei bijuteriile sunt forever.

S-ar putea spune: If you want someone to remember you, you’ll have to spent money on jewelry. Dar, la fel cum menționam mai la-nceput, acele bijuterii să fie pe gustul persoanei care urmează să le poarte, altfel sunt dăruite în zadar.

Ceea ce-mi place mie pe termen lung sunt cerceii mici și brățările fixe finuțe (dar sunt foarte greu de găsit pentru încheietura mea mică). Spun “pe termen lung” pentru că și bijuteriile statement îmi plac, dar acestea se mai demodează cu trecerea timpului, de exemplu câțiva ani se poartă bijuteriile cu pene, apoi se poartă colierele geometrice masive, apoi cerceii cu ciucuri… dar bijuteriile mici și finuțe sunt mereu la loc de inste pe lista preferințelor.

cercei finuti cu surub bijuterii de designer roxannes

Toate aceste perechi de cercei sunt de la Roxanne’s – bijuterii online. Este un brand fondat de Roxana Muntean, un brand majoritar cu bijuterii din argint și bijuterii care au la bază metale neprețioase (dar sunt placate cu metale prețioase) și decorate cu cristale și pietre semiprețioase. Se oferă livrare gratuită la orice comandă, oriunde în România, iar perioada de retur este de 30 de zile.

Bijuteriile, mai ales când le găsim pe cele potrivite, sunt pentru totdeauna!

One Comments

  • Reply

    cristina dragomir

    29/09/2020

    Moda revine din cand in cand, asa ca piesele care anul asta nu se mai poarta, sigur nu sunt de aruncat. EU bratari nu prea port, in schimb sunt innebunita dupa cercei si inele. Din nefericire, nu am foarte multe pentru ca nu pot purta orice material, fiind alergica la metale.

Leave a Reply