Adv. & Stuff

Blogal Initiative m-a ajutat să cred în latura mea creativă

By | 15.02.2017 | 2 Comments

laptop-blog-notebook-office

Cred că au trecut aproximativ 2 ani de când m-am înscris în Campionatul Naţional de Blogging (alias Blogalinitiative.ro). Îmi amintesc că nu aveam pic de experienţă pe partea de advertoriale şi alte tipuri de materiale publicitare, însă am iubit să scriu şi să-mi las o bucăţică de suflet în fiecare articol, iar asta s-a simţit încă de la prima campanie la care am participat. Din cei trei câştigători ai campaniei respective, m-am trezit că eu sunt chiar prima. N-am ştiut ce m-a lovit :)). Exact asta e expresia potrivită. Nu ştiam dacă să râd, să însemnez ziua aia în calendar ori să prind curaj în ceea ce priveşte pasiunea mea pentru blogging.

Am continuat să particip la campaniile ce au urmat şi am câştigat pe toate fronturile. Pe de o parte au fost multe campanii la care juriul a decis să mă număr printre câştigători (fie că au fost premii în bani, produse ori chiar invitaţii la evenimente), pe de altă parte a fost adrenalina că mă vedeam tot mai sus în clasamentul competiţiei la nivel naţional. Câteva ediţii ale Campionatului le-am terminat fiind printre primii 3. Iar al treilea front de câştiguri au fost oamenii mişto pe care i-am cunoscut prin intermediul platformei Blogal Initiative. Unii m-au adăugat ei pe mine pe facebook, pe alţii i-am adăugat eu, însă deznodământul a fost mereu acelaşi – conversaţii din care fie am învăţat împreună, fie ne-am distrat împreună.

Am învăţat, totodată, că oamenii sunt o resursă extrem de importantă. Că pot pierde multe premii, dar oamenii frumoşi vor fi mereu acolo. Deşi… “pot pierde” multe premii e oarecum greşit formulat. Nu le pierd, pentru că nu e ca şi cum mi-ar aparţine mie, indiferent de cât de mult râvnesc la ele. E o chestie corectă. Câştigă cel mai creativ dintre noi. Uneori citesc materialele câştigătoare şi nu de puţine ori m-au cucerit cu adevărat articolele în cauză. Din acest motiv îi felicit cam de fiecare dată pe câştigători.

De-a lungul timpului, pe lângă toate chestiile enumerate mai sus, Blogal Initiative m-a ajutat să îmi deschid aripile. M-a ajutat să cred în latura mea creativă şi să n-o mai anulez cu tot felul de norme. M-a ajutat să-mi demonstrez că pot şi că lumea mea e aici, în online. Pentru cât timp, nu ştiu. Însă sunt aici. Sunt în toate cuvintele astea şi te îmbrăţişez cu ele până la ultimul semn de punctuaţie.

Cheers!

2 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  15/02/2017

  e drept ca aici se apreciaza mai mult creativitatea decat prin alte parti. Totusi si aici au fost niste campanii la care au aparut castigatori care mie nu s-a parut ca si-ar merita premiile. Bafta iti doresc pe viitor!

  • Reply

   Ioana Radu

   16/02/2017

   Multumesc, Cristina! :*

Leave a Reply