Adv. & Stuff

Participă la BlogEaster şi câştigă un Allview E2 Jump!

By | 14.03.2015 | 2 Comments

Telefonul pe care-l am acum l-am cumpărat în urmă cu aproximativ 2 ani, la mâna a doua, pentru că voiam un smartphone foarte bun dar nu eram dispusă să dau 2000 de lei pe unul nou. Am fost şi sunt în continuare mulţumită de investiţia făcută. Timpul, însă, începe să-şi arate colţii. Ar fi stupid din partea mea să mă agit că telefonul meu grozav începe să “scârţâie”. Adică, da frate, e luat la mâna a doua, a funcţionat peste aşteptări mai mult decât era cazul.

Acum e timpul să-mi aleg altceva şi am pus ochii pe Allview E2 Jump deoarece, first of all, sunt îndrăgostită de sistemul de operare Android. Motivul acesta este unul general, fiindcă multe telefoane au Android. Dar nu toate telefoanele au interior capsulat şi protecţie IPX5 (adică rezistenţă sporită la apă). Astea sunt atributele care mă atrag pe mine la un telefon. Capacităţile de adaptare la mediul înconjurător (a se citi “când mă prinde ploaia şi sunt nevoită să raspund, fără să-mi fie teamă că-mi iau adio de la gadget”). Plus că Allview e firmă bună, din ce în ce mai mulţi şi-au luat smartphone-uri de la ei.

blogeaster2015-headerVestea bună e că pot câştiga un Allview E2 Jump, cu puţin noroc. Puţin mai mult, ce-i drept :)). Sau puteţi să-l câştigaţi voi, dacă sunteţi bloggeri şi vă înscrieţi în campania BlogEASTER. Campania este una din multe altele la care puteţi participa pe BlogAwards.ro. Eu am scris o singură dată pentru ei şi am căştigat un pachet de 6 bilete la un concert. Aşa că îi recomand cu toată încrederea. Şi având în vedere că premiul acum este un telefon, s-ar putea ca lupta să fie strânsă între noi. Dar ne descurcăm într-un fel sau altul, că mai sunt o grămadă de alte campanii la care putem participa, în caz că nu avem suficient noroc la aceasta. Dar eu îl încerc pe al meu!

…feeling lucky 😀

2 Comments

 • Reply

  Cristi

  16/03/2015

  Au inceput astia sa scoata telefoane tot mai bune. Bafta in concurs, ioana! Astept review la E2 Jump! 😀

  • Reply

   Ioana Radu

   17/03/2015

   Sa fie! Multumesc! Nu stiu daca sunt eu atat de norocoasa, ca am avut numai belele in perioada asta. Dar speranta moare ultima :p

Leave a Reply