Diverse

Blogurile şi timpul…

By | 26.09.2014 | 4 Comments

Scriu acest articol cu regret… Astăzi mi-am zis că ar cam fi timpul să verific link-urile pe care le susţin de atâţia ani de zile. Pe unele le-am accesat din când în când. Pe altele, recunosc, nu. Timpul liber nu mai este la fel de nelimitat ca acum 5-6 ani, când am deschis acest blog şi cutreieram printr-o grămadă de pagini, împărţeam păreri cu mulţi bloggeri şi chiar ne întâlneam săptămânal să bem ceva, să mai schimbăm impresii “offline”, să mai facem un grătar, un biliard, un tenis de masă… Au apus vremurile acelea. Din păcate.
ioanaradu dot com
Mi-a părut rău să constat că mulţi au renunţat la bloguri. Fie le-au abandonat (din lipsă de timp, din motive personale sau din lipsă de trafic), fie le-au închis definitiv. Îmi aduc şi acum aminte ce de oameni minunaţi am cunoscut prin intermediul blogului… Florin, Adriana, Monica, Adelinu şi mulţi mulţi alţii.

Regret sincer că nu mai dispunem de acelaşi timp ca odonioară. La fel am regretat să văd că Miţă (Babilon, cum era cunoscut de mulţi) şi-a abandonat blogul în urmă cu vreo doi ani. Omul ăsta făcea valuri când eu abia învăţam ce-i ăla un blog. Nu era el mare şi tare în ZeList (monitorul oficial al blogurilor) dar avea o grămadă de cititori activi la el pe plantaţie. E păcat că oameni ca el au părăsit blogosfera.

Poate ar trebui să ne facem iar timp să mai citim şi blogurile altora, aşa cum bine punctează Florin într-un articol cu impresii despre webstock 2014 (cea mai importantă conferința dedicată social media din România).

Vă îmbrăţişez şi sper să ne citim cu drag în continuare!

4 Comments

 • Reply

  Monica

  26/09/2014

  eu nu mai am același timp, dar tot te citesc cu dragggg…

  • Reply

   Ioana Radu

   26/09/2014

   la fel si eu, stiu cum e cu timpul… ce sa-i facem, asta e, nu mai e la fel ca atunci cand eram amandoua in liceu si scriam de zor si articole si comentarii si de toate :))))

 • Reply

  Ratzone

  28/09/2014

  Buna. eu scrisem un articol despre blog meet dambovita, cum ca as vrea sa gasesc bloggeri din dambovita si m-a gasit florin banu care mi-a dat mai multe bloguri din judet.
  ma bucur ca te am gasit.
  http://ratzone.wordpress.com/2014/09/24/blog-meet-de-dambovita/#

  • Reply

   Ioana Radu

   28/09/2014

   Hey, mă bucur să te cunosc! Impropriu spus, dar poate o să avem ocazia. Mi-ar plăcea să fac din nou parte dintr-o echipă de bloggeri dâmboviţeni. Dacă mai există. Dacă nu… ne asigurăm noi că o să existe pe viitor (sper nu foarte îndepărtat) 😉

   Apropo, PR 3 către PR 3: Congrats pentru blog!

Leave a Reply