Women's World

Blue Lash Mascara – noul produs de la Melkior Professional

By | 25.05.2019 | 2 Comments

Unul dintre brand-urile mele favorite se pregătește de o nouă lansare, de data aceasta fiind vorba de mascara colorată. Chestia asta îmi aduce aminte de liceu, perioadă în care mi-am cumpărat prima mea mascara colorată. Iată că acum, după mai bine de 10 ani, mă bucur din nou de sentimentul de atunci, însă cu atât mai mult cu cât acum e vorba de un produs de calitate.

Blue Lash Mascara Melkior Professional

Marți, 28 mai 2019, la ora 10:00 se lansează oficial Blue Lash Mascara în toate magazinele fizice Melkior Professional din România, cât și pe site-ul lor – melkior.ro. Cu ocazia acestei lansări am primit și eu o mascara colorată, astfel că am putut să o testez înainte de lansare. Mă bucur mult pentru faptul că face ceea ce trebuie să facă, adică-mi colorează genele într-o frumoasă nuanță de albastru ♥. Nuanța poate să difere în funcție de culoarea genelor fiecăreia dintre noi, adică pe genele negre se obține un albastru mai închis, iar pe cele blonduțe culoarea este mai… electrică. Dacă sunteți în prima tabără, ca mine, adică cu genele negre, iar ceea ce vă doriți este acel efect super colorat, nu e cazul să vă întristați. Ba chiar suntem norocoase că putem obține mai multe efecte cu aceeași mascara. Pentru o culoare mai vie trebuie doar să aplicăm înainte un strat de bază pentru mascara (varianta albă), iar apoi Blue Lash Mascara de la Melkior Professional. Nuanță electrică garantat.

Mă bucur însă că genele mele sunt negre, pentru faptul că voi putea folosi această mascara colorată de la Melkior chiar și în machiajul de zi cu zi, fără să fie “too much”. Efectul este jucăuș și poate spune despre noi că avem o frumoasă latură creativă, cât și un optimism molipsitor. E suficient să zâmbim din priviri cu genele colorate în frumoasa nuanță de albastru și ziua parcă se mai luminează. Să știți că machiajul nostru poate fi trigger și pentru cei din jur. Adică atunci când suntem “aranjate” nu doar noi ne simțim mai încrezătoare și mai puternice, ci și cei din jurul nostru se pot simți mai creativi ori mai motivați să fie cu noi în echipă. Machiajul contribuie la vibe-ul nostru, nu doar la aspect. Iar acum e timpul să colorăm acel vibe în albastrul care ne duce cu gândul la cer senin, la valurile mărilor și oceanelor pe care le vizităm în concedii, la calmul și deopotrivă energia pe care le transmite.

Blue Lash Mascara Melkior Professional

Blue Lash Mascara Melkior Professional

Sunt curioasă acum dacă în ziua lansării vor fi mai multe culori disponibile la mascara colorată sau doar aceasta albastră. Cei de la Melkior Professional sunt adesea plini de surprize plăcute 😀 . Partea frumoasă este că și prețul cred că e prietenos, nu doar produsul în sine, cu atât mai mult cu cât vorbim de un brand cu produse profesionale de machiaj. E un mister încă și pentru mine, adică știu doar că urmează ca Blue Lash Mascara să se lanseze peste câteva zile, pe data de 28 mai, la ora 10:00, însă alte detalii nu cunosc. Dacă e totuși să deduc în funcție de prețurile celorlalte mascara ale brand-ului, majoritatea costând în prezent 39,90 lei și doar una singură având prețul de 29,90 lei, atunci sunt șanse mari ca noul produs să coste și el cam tot atât, aproximativ 40 de lei, ceea ce e more than ok. În ziua lansării o să fiu și eu pe site-ul lor sau pe pagina de facebook pentru a vedea exat cât costă, dar și pentru a descoperi mai multe informații despre produs.

Blue Lash Mascara Melkior Professional

Până atunci… dau play piesei Blue Suede Shoes a lui Elvis, ca să mă bucur în continuare de starea funky & fresh pe care mi-a oferit-o mascara albastră a celor de la Melkior. Super produs! Chiar vă îndemn să treceți de marți în colo, adică după lansare, printr-un magazin de-al lor și să testați această mascara (e gratuită testarea produselor). O s-o iubiți!! 💙

2 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  25/05/2019

  Îmi place nuanța ,este super pentru vara.

 • Reply

  Roman Nicoleta Ana Maria

  25/05/2019

  Imi place foarte mult acest rimel,are o culoarea foarte frumoasa!

Leave a Reply