Cărţi

Book-trailer: “Nataşa, bărbaţii şi psihanalistul”

By | 16.07.2015 | 5 Comments

Nataşa Alina Culea, una dintre puţinele autoare preferate ale literaturii contemporane româneşti, a postat recent pe pagina sa un book-trailer al primului roman pe care l-a publicat. Despre cartea „Nataşa, bărbaţii şi psihanalistul” v-am vorbit şi eu în urmă cu ceva vreme. M-am bucurat să văd că aţi primit cu drag recenzia, mulţi dintre voi. La fel de mare mi-a fost mirarea când, vizualizând book-trailer-ul, am văzut o mică bucăţică a recenziei pe care eu am scris-o. Am luat acest fapt ca pe o dovadă de apreciere. Şi mă bucură foarte mult gândul că scriitoarea Nataşa Alina Culea nu este omul tipic al zilelor noastre, omul aspru şi sălbatic, omul feroce. Este, în ciuda junglei urbane în care trăieşte, un om care a avut curajul de a nu-şi pierde blândeţea, de a nu-şi înstrăina sufletul de teama eşecurilor şi a răutăţilor zilelor noastre. Mă-nclin, frumuşico! Un mare şi sincer mulţumesc pentru că ai ales câteva dintre rândurile scrise de mine pentru book-trailer-ul primului tău roman. Lots of hugs!

5 Comments

 • Reply

  Natasa Alina

  16/07/2015

  Eu iti multumesc, ai sintetizat in cateva cuvinte esenta intregului roman. Cat despre jungla, da, nu este usor sa iti mentii atitudinea… dar este mult mai greu sa traiesti cu tine dupa ce ti-ai amanetat o parte din suflet.
  Mult succes, Ioana! Te imbratisez cu drag

  • Reply

   Ioana Radu

   16/07/2015

   Te imbratisez si eu! Succes in continuare!

 • Reply

  raskolnikov

  16/07/2015

  ma intreb ce poti primi dinspre un om care alege “Toţi oamenii sunt răi până la proba contrarie ” pe presul de la intrare
  raspuns : un trailer pt o carte consumista

  • Reply

   Ioana Radu

   16/07/2015

   Am oferit prea multa vreme prezumtia de nevinovatie si n-a fost cea mai inspirata alegere. Daca nu-ti place noul “pres de la intrare”, esti liber sa faci stanga-mprejur.
   Cat despre carti, am spus-o si o repet, fiecare carte are cititorii ei. Nu esti obligat sa iubesti toate cartile care exista pe pamant. Ai libertatea de a alege. Si eu la fel.
   Asa cum tu ai libertatea de a alege sa ma judeci dupa subtitlul blogului, si eu am libertatea sa te judec. Diferenta dintre noi este ca eu aleg sa nu fac asta. Bless you!

 • Reply

  Confesiuni de SOTIE

  19/07/2015

  Trebuie s-o citesc si eu. 🙂

Leave a Reply