Review produse & servicii, Women's World

Botine negre cu tocuri glam ♥ De unde? Cât costă? Cum sunt?

By | 17.02.2020 | 4 Comments

La începutul lunii ianuarie s-a întâmplat să intru în posesia celei mai frumoase perechi de botine din cei 29 de ani împliniți de curând. Știam botinele cu pricina din fotografii de pe internet, însă momentul în care a sosit coletul și le-am descoperit a fost magic. Ca o iubitoare de pantofi în general vorbind, mi-au sclipit ochii la ideea că o pereche de botine negre dintr-un material moale (similar cu o catifea subțire) și cu tocuri groase, stylish, accesorizate cu pietricele de diferite dimensiuni și culori… erau ale mele începând din acel moment. Și abia așteptam să le port!!! 😀

Cum am ajuns să le am?
Ca orice poveste frumoasă, m-am simțit ca o Cenușăreasă în momentul în care am aflat că le-am câștigat. La un concurs de pe instagram, organizat de Teodora, pe care o urmăresc cu bucurie de mult timp, împreună cu magazinul online CeiMaiFrumosiPantofi.ro. Din când în când chiar mă înscriu la câte un concurs pe net. Uneori, ca acum, dă norocul peste mine și aflu că am câștigat. Și ce premiu! ♥ Las mai jos câteva poze cu botinele de când am primit coletul și am văzut cât sunt de frumoase, cât și două-trei poze cu botinele purtându-le cu outfit-uri diferite.

botine negre ceimaifrumosipantofi 01

botine negre ceimaifrumosipantofi 02

botine negre ceimaifrumosipantofi 03

botine negre ceimaifrumosipantofi OOTD black outfit

Consider că botinele acestea sunt grozave în mare parte pentru că se potrivesc cu mai multe stiluri vestimentare, ceea ce înseamnă că pot fi purtate mai mult, deci nu sunt genul pe care să le scoatem la plimbare de 5 ori într-un an. În pozele de mai sus eu le-am purtat atât la un outfit casual-elegant (cu rochie midi și geacă de ski), cât și la un outfit elegant (cu pantaloni negri, cămașă, palton midi și broșă care să se asorteze cu tocurile).

Chiar dacă eu am câștigat această pereche de botine negre la concurs pe instagram, consider că ele merită investiția în eventualitatea în care vă plac și vă gândiți să le achiziționați. În plus au și avantajul că fură priviri, modelul fiind special datorită tocurilor cu aplicații. Dacă avem noroc de zile însorite, cu atât mai bine, pentru că acele pietre aplicate pe tocuri sclipesc altfel în lumina soarelui ✨.

De unde pot fi cumpărate?
De pe site-ul www.ceimaifrumosipantofi.ro, categoria “Botine”. Se numesc “Botine Amas”.

Cât costă?
La reducere în prezent sunt 89 lei, iar dacă nu mai aveți noroc și dispare reducerea în zilele următoare… prețul întreg este 149 lei. Rezonabil, oricum, pentru cât de bine arată. Puteau să coste mai mult și tot meritau banii :D.

Cum sunt?
Ușor de combinat cu diferite stiluri vestimentare: casual-elegant, elegant, street style. La capitolul confort aș zice așa și așa. Tocul e super ok, fiind gros, astfel că nu e disconfort în zona călcâielor. Materialul din care sunt făcute botinele e foarte moale, fiind botine tip șosetă, ca dintr-o catifea subțire și finuță. Eu de regulă am o mare problemă cu faptul că fac bătături de la aproape orice încălțăminte, însă astea sunt grozave din acest punct de vedere. Singura chestie negativă este că atunci când sunt purtate timp îndelungat (când stăm mult în picioare sau mergem câteva ore cu ele – mai ales că zonele pietonale sunt pline de gropi și denivelări) se simte disconfort în zona oaselor metatarsiene. Practic este vorba de un dezavantaj general valabil pentru toate tipurile de încălțăminte cu toc înalt care nu au platformă. Însă dacă nu mergeți mult pe jos prin oraș sau dacă le purtați mai degrabă la birou și în alte locații similare, ele sunt super ok.

Experiența mea cu magazinul a fost atât de plăcută încât am continuat să urmăresc pagina de instagram și cred că în primăvară îmi comand ceva. Sunt câteva modele noi care îmi plac încă de pe acum, dar sunt curioasă și ce vor aduce nou pentru primăvară ^_^.

În plus, încă o chestie care-mi place la ei și pe care n-am apucat să o menționez mai sus… e faptul că folosesc hashtag-ul lor atunci când postez pe insta poze cu mine purtând botinele, dându-le și tag paginii, iar ei în maxim câteva zile distribuie postarea mea la ei la story ♥. Mi se pare că apreciază fetele care poartă produsele lor și cumva ne încurajează să le dăm mai des tag și să folosim mai des hashtag-ul lor – #cmfpbabe (cmfp fiind inițialele de la “Cei Mai Frumoși Pantofi”).

“You put high heels on and you change.” (Manolo Blahnik)

Cheers!

4 Comments

 • Reply

  Teodora

  17/02/2020

  Sa le porti cu placere ❤️😘 imi plac pozele pe care le-ai facut si ma bucur sa vad ca le-ai scos la plimbare

  • Reply

   Ioana Radu

   17/02/2020

   Îți mulțumesc mult de tot! ❤️😘 Le-am purtat de mai multe ori de vreo lună de când le am, dar nu-mi aduceam mereu aminte să fac și poze :)). Mă bucur mult că le-am scos la plimbare mai des decât pe alte botine cu toc înalt, ceea ce înseamnă că în decursul unui an sigur le voi purta de multe ori ❤️. Este chiar unul dintre motivele care m-au determinat să scriu materialul de azi.

 • Reply

  Valeria Chertes

  17/02/2020

  Sa le porți cu plăcere,sunt foarte frumoase.

  • Reply

   Ioana Radu

   19/02/2020

   Mulțumesc mult! 😀

Leave a Reply