Adv. & Stuff

Brățări de argint cu piatră magică de chihlimbar – cadoul perfect pentru orice femeie

By | 30.12.2017 | 1 Comment

Se spune că brățara simbolizează uniune, protecție și armonie între trup și suflet. Numărându-se, încă din cele mai vechi timpuri, printre cele mai populare bijuterii, această podoabă reprezintă o legătură cu divinitatea, iar obiceiul de a o dărui altcuiva semnifică dorința de evoluție și de întărire a relației dintre cel care o oferă și cea care o primește.

Așadar, brățara poate fi cadoul perfect pentru orice femeie importantă din viața ta. Și pentru că argintul este și el cunoscut pentru o simbolistică aparte, acest metal prețios poate fi cea mai bună alegere pentru o brățară cu adevărat specială!

De ce brățara din argint?

Folosit încă din Antichitate pentru crearea de podoabe și obiecte de artă, se spune că argintul are un efect benefic asupra organismului, fiind cunoscut și ca „sistemul imunitar secundar” al omului. Iar asta deoarece acest metal era apreciat pentru efectele sale vindecătoare și pentru proprietățile sale dezinfectante, antioxidante, antibiotice, dar și antifungice, fiind folosit în acupunctură sau ca tratament pentru diferite boli.

Așadar, pe lângă aspectul estetic pe care îl are, iată că adevărata valoare a argintului constă, de fapt, în numeroasele proprietăți și efecte pe care acesta le are, din punct de vedere medical și spiritual, asupra celor care îl poartă!

Brățări din argint online

Având în vedere marele avantaj pe care evoluția tehnologiei ni-l oferă în ziua de azi, ar fi și păcat să nu profiți de puterea internetului și să nu cauți online bijuteria pe care dorești să o cumperi. În special pentru că, astfel, poate fi mult mai ușor să găsești ceea ce-ți dorești. Dacă ai nevoie de o recomandare, aruncă o privire peste gama oferită de Ariki Bijoux, unde poți găsi bijuterii unice, vândute în exclusivitate în România.

Pe ariki.ro sunt și inele, cercei, broșe, pandantive și seturi de bijuterii din argint pentru femei, așadar ai de unde alege. Părerea noastră este că, în materie de brățări, cele cu chihlimbar sunt cele mai frumoase și pot fi un cadou potrivit pentru oricine.

bratari din argint cu pietre din chihlimbar

Proprietățile mistice ale chihlimbarului

Chihlimbarul face parte din categoria pietrelor semiprețioase și prezintă niște proprietăți mai aparte, fiind singura piatră din categoria sa ce se poate încărca electric și, de asemenea, este unica ce poate fi topită. Se spune despre chihlimbar că are proprietăți terapeutice, având ca efect înlăturarea oboselii datorate poluării electromagnetice, amplificând abilitățile intelectuale și conferindu-le, celor care îl poartă, mai mult calm și o purificare unică a energiei sale.

De altfel, indiferent de nuanța pe care o are – galben, auriu sau portocaliu – chihlimbarul mai are un efect asupra purtătorului său: îl protejează, îi conferă mai multă frumusețe și mai multă senzualitate și îi aduce abundență, pozitivism și bucurii. Mai mult decât atât se spune despre această piatră că are și proprietăți mistice, fiind încărcată de legende și mistere, considerându-se că deține „lumina lumii”.

One Comments

  • Reply

    Dragomir Cristina

    03/01/2018

    ador bijuteriile cu pietre semi-pretioase in general, cu atat mai mult daca sunt confectionate din argint. Pentru chihlimbar am o atractie aparte, mai ales pentru pietrele acelea de un galben auriu aproape transparent.Parca sunt bucati rupte din soare. Am o pereche de cercei de genul asta.

Leave a Reply