Bruno Mars – Grenade (video)

Am reuşit să fac o pasiune pentru o piesă, ceea ce nu s-a mai întâmplat de ceva vreme… Poate de vină este şi videoclipul melodiei care, admit, îmi place în mod deosebit.
Eu îi tot dau replay de câteva zile… Ştiu că atitudinea asta va face ca peste o săptămână să nu mai suport piesa dar… până săptămâna viitoare mai e destul timp. E un obicei vechi, să ţin pe repeat o piesă până când mă satur de ea (două, trei, cinci sau şapte zile). Enjoy!

7 comments on “Bruno Mars – Grenade (video)”

 1. Monica says:

  mie imi place Bruno:)

  si si eu sunt la fel, dau repeat pe o piesa mult timp, apoi ma enerveaza cand o aud, dar dupa un timp zambesc cand o adu pe undeva:)

 2. Roxana says:

  :) cunosc sentimentul…a fost obsesia mea pentru o saptamana…

 3. Smiley_tgv says:

  si eu fac la fel cu unele melodii.
  si asta este pe compliatia facuta de mine pentru ascultat in masina.
  Si clipul e superb! taraste saracul pianul ala prin tooooot orasul si ajunge in fata casei ei si ea e cu altul… wtf?

 4. Terra Ioana says:

  Se pare ca nu sunt singura maniaca in ce priveste muzica (ma refer la repeat-ul luuuung la care supun unele piese). Cand a stat prietena mea cateva zile la mine, am ascultat 3 piese, aceleasi in fiecare zi. Cred ca dupa ce a plecat de la mine nu a mai ascultat piesele alea vreodata. N-am indraznit sa o intreb :))

 5. GiacomO says:

  Am pățit și eu la fel, dar după o zi bag piesa în playlist și reușesc să o mai pot suporta. Singurele piese care pot merge încontinuu sunt wma-urile (poveste lungă) cu hip-hop pe care le am.

 6. Camelia Bucur says:

  :P da, clar mi-ai creat şi mie o obsesie:D şi da, tot pe repeat ascult şi eu o singură melodie, pân' mă satur total de ea;))

 7. Annemarie says:

  Chiar e "addictive".
  Eram sceptica la inceput (cu toate ca mi-a placut), dar m-a prins si acum o ascult si eu obsesiv, de dimineata. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>