Diverse

Cadou de la revista Flawless

By | 04.02.2019 | 4 Comments

Flawless este o revistă online despre care am mai scris și în trecut. Sunt cofondator și am fost și redactor, însă m-am retras din echipă din cauza lipsei de timp și a faptului că am știut că las publicația pe mâini bune – drept dovadă s-a dezvoltat frumos în ultima perioadă. Ca parte a acestei dezvoltări sunt și câteva cadouri pe care actuala conducere a revistei le-a oferit unor persoane din online (including me) și continuă să le ofere și altora. Am luat decizia de a mă “lăuda” cu ceea ce am primit eu pentru că e frumos față de ei să le mulțumesc public, dar mai ales pentru că vreau să împărtășesc cu voi cum arată un cadou reușit pentru mine. Nu mi-a trecut prin minte să întreb dacă toate cadourile pe care le-au pus la cale sunt personalizate, dar cel pe care l-am primit eu mi s-a potrivit atât de bine încât sunt tentată să cred că darurile astea nu-s concepute întâmplător. Iată ce am primit:

• un desktop planner pentru 2019
• o agendă roz
• o carte de colorat pentru adulți
• un exfoliant pentru ten normal și mixt
• o felicitare cu gânduri bune

desktop planner

Ca o maniacă în ceea ce privește organizarea, desktop planner-ul l-am considerat a fi grozav. De obicei îmi trasez eu singură în agendă planurile pentru fiecare lună în parte, în scris, pe stilul vechi, însă acum lucrurile tocmai au devenit mai fun.

agenda si carte de colorat
*broșa din poză este de la Pink Empire

Cu agenda, când am văzut-o că e în mai multe nuanțe de roz și mai sunt și metalizate, m-am gândit cum de n-am găsit-o eu să mi-o cumpăr până acum. Rozul e culoarea mea preferată cam dintotdeauna. Sailor Chibi Moon, Hello Kitty, Nicki Minaj… love them all, cuz that pink obsession of mine.

Cartea de colorat The Gorgeous Colouring Book For Grown-Ups, pe de altă parte, am adăugat-o colecției personale în care se află peste 10 cărți cu tot felul de desene menite să mă scape de stres. Uneori chiar funcționează. Alteori colorez doar pentru a-mi testa/exersa creativitatea pe partea cromatică.

himalaya herbals neem scrub

Exfoliantul pentru ten normal și mixt este de la Himalaya Herbals, cel purificator pe bază de neem. Am mai avut eu ceva din gama asta, parcă masca, acum ceva vreme. Mi se potrivește pentru că este exact pentru tipul meu de ten, iar suplimentar sunt și un fan al brand-ului Himalaya. Practic acesta e și motivul pentru care am simțit că întreg cadoul este personalizat, fiecare lucru în parte părând să fi fost ales special pentru mine.

Mulțumesc, Flawless.ro!
Cifre cât mai frumoase în digitalul românesc!
Cheers!

4 Comments

 • Reply

  Bratu Gabriela

  04/02/2019

  frumos! imi place ca mai sunt branduri / publicatii / companii cu care colaboram ce tin la oamenii cu care dezvolta parteneriate! zau ca e tare fain sa vezi ca cineva sa gandeste la tine si nu neaparat din cauza cadoului in sine, ci a gestului minunat!

  • Reply

   Ioana Radu

   05/02/2019

   Da, chiar a fost un gest foarte frumos ♥.

 • Reply

  Cristina

  05/02/2019

  ce te bucuri tu, ca un copil, de toate darurile! Uite eu nu stiam ca ai fost cofondator la revista Flawless, pe care chiar imi arunc ochii din cand in cand. Nu trebuia sa te retragi. Ai ratat ocazia de a fi celebra si bogata. In alta ordine de idei, exfoliantul acela cu neem sunt sigura ca o sa iti placa. L-am avut si eu si faca treaba buna.

  • Reply

   Ioana Radu

   05/02/2019

   Multumesc pentru gandurile bune. Revista e pe maini foarte bune acum 😀 .

Leave a Reply