Review produse & servicii

Cadou&Review: Ruj True Colour Perfectly Matte + Cercei

By | 12.02.2016 | 4 Comments

Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit: un ruj mat într-o frumoasă nuanţă de roz şi o pereche de cercei. Îmi plac cadourile utile în general.

cercei meli melo ruj matte avon

Am o colecţie frumoasă de cercei (peste 200 de perechi, pe numărate, fără exagerare) şi îmi doresc mereu mereu alte perechi. My obsession, printre multe altele. De aceea m-am bucurat foarte mult când i-am primit pe aceştia. Era clar un model care îmi lipsea 😀 Sunt din aliaj de zinc (30%) şi acrilic (70%) şi sunt mult mai minunaţi în realitate decât am putut eu să-i surprind în fotografii. Cei de la Meli Melo chiar au multe modele frumoase.

cercei meli melo

Rujul este din colecţia nouă de la Avon (True Colour Perfectly Matte) şi este, de departe, cel mai mat ruj pe care l-am încercat vreodată. Dacă nu l-aş fi primit cadou, sigur l-aş fi comandat din broşură. Este cât se poate de mat şi nu se simte senzaţia de gras pe buze (ca în cazul rujurilor cremoase). Pentru mine este rujul ideal, mai ales că persistă pe buze mai mult decât unul obişnuit. Eu încă îl mai aveam pe buze chiar şi după ce am mâncat. Dar poate mănânc eu mai ca o lady ^_^. Bine, s-a luat un pic, dar a rămas culoarea. Deci e în grafic!

ruj mat avon adoring loveruj True Colour Perfectly Matte Avon

În principiu îmi plac toate nuanţele de roz când vine vorba de rujuri. Am şi unele în nuanţe foarte deschise, am şi roz cald (apropiat de culoarea pielii), dar am şi rozuri îndrăzneţe. Iar acesta e unul dintre cele îndrăzneţe. Nuanţa este “Adoring Love”. Am făcut şi un selfie, poate vă ajută să vă daţi seama cum vine. Mie îmi place la nebunie şi consistenţa rujului, fiind foarte lejer, dar şi nuanţa şi textura. Este, cu adevărat, un ruj mat. O să mă uit în catalog şi o să-mi cumpăr şi alte nuanţe, atât de mult îmi place!

Mulţumesc pentru cadou, Alena! ♥

IMG_20160209_082746 ioanaradu blog

4 Comments

 • Reply

  Hapi

  12/02/2016

  Ce frumoasă ești!
  Și cerceii de la Meli Melo sunt așa delicați…

  • Reply

   Ioana Radu

   12/02/2016

   Mulţumesc ^_^ mă faci să roşesc!

 • Reply

  Teodora

  12/02/2016

  Frumos cadou! Chiar azi imi admiram umbrela cumparata de la Meli Melo si care primeste foarte multe complimente 😀 Totally offtopic: frumoase sprancene ai!

  • Reply

   Ioana Radu

   12/02/2016

   Am tot zis ca imi iau si eu o umbrela fancy de la Meli Melo. One day I will! 😀
   Cat despre sprancene, multumesc! Sunt un pic fluffy acum, caci sunt in plin proces de “forma”. Le-am lasat sa creasca vreo 3 luni, am mers la cosmetica pentru forma noua, mi-a conturat ce se vede acum, dar inca n-au crescut suficient in anumite zone. Mai am de asteptat. Schimbatul formei sprancenelor chiar e un proces lung. Dar merita ♥

Leave a Reply