Diverse

Cadouri cu flori, pretty please.

By | 19.06.2017 | 5 Comments

Cred că în viaţă sunt două tipuri de femei: cele care iubesc florile şi cele care preferă altfel de bunuri materiale în locul lor. Persoanele de sex feminin care fac parte din a doua categorie mizează pe faptul că florile se duc, stau câteva zile în vază şi apoi se ofilesc, pe când de banii cheltuiţi pe flori ar vrea altceva, preferabil ceva care să le rămână. Ei bine, eu nu fac parte din această categorie. Am de toate. Am muncit încât să-mi permit toate lucrurile de care am nevoie şi alte câteva de care nu aveam nepărat nevoie şi pe care le numim generic „mofturi”. Şi chiar insist să nu primesc cadouri, având în vedere că foarte foarte puţine persoane ştiu cu adevărat ce am pe lista de dorinţe. În schimb iubesc florile, iar pe acestea le primesc cu drag şi bucurie de fiecare dată, fără excepţie. Indiferent de tipul florilor, culoarea sau numărul lor, mă bucur de fiecare dată când cineva se gândeşte să mi le dăruiască. Cel mai recent (azi, admit) m-am uitat la ofertele de pe net la aranjamente de flori. Ştiu că au preţuri mai mari comparativ cu atunci când mergem personal până la florărie şi le livrăm tot personal, însă sunt situaţii (chiar multe, de la o vreme) în care timpul sau spaţiul nu ne permite să facem asta. Cele mai potrivite mi s-au părut a fi ofertele la aranjamente de flori de la Debonaire. Un mix bun despre care vă scriu imediat.

aranjamente florale

Florile, în general vorbind, sunt daruri gingaşe, cu o notă personală. Iar dacă vrem să transmitem un anumit mesaj ne orientăm către un anumit tip de flori, aşa cum se întâmplă adesea cu trandafirii, fiind oferiţi către persoane pe care le îndrăgim, ori cu orhideea, floarea pe care o cumpărăm pentru persoane pe care de obicei le respectăm şi admirăm deopotrivă. Dar sunt cazuri în care nu putem opta pentru 3 flori, ci este mai degrabă potrivit să alegem un aranjament floral. Ori, în locul unui aranjament floral în coş, se cade mai degrabă să alegem un ghiveci cu o orhidee şi alte câteva produse. Asta e special la aranjamentele de flori de la Debonaire, faptul că vin la „pachet” şi cu alte produse, devenind darurile perfecte. Iar produsele respective se împart în două categorii distincte: alimentare şi nealimentare. Conform celor menţionate în primul paragraf, cadoul potrivit pentru mine ar fi doar cu produse consumabile. La Debonaire se găsesc astfel de pachete cadou, astfel că un aranjament floral extravagant ori un buchet mic şi simpatic poate veni în compania câtorva produse alimentare (biscuiţi, ciocolată) şi/sau a câtorva produse cosmetice (de la brand-uri bune). Debonaire face lucrurile ca la carte 😉 .

aranjament floral orhidee

5 Comments

 • Reply

  o femeie

  19/06/2017

  ce frumos aranjamentul!
  Eu am o cutie de tabla cam ca cea in poza 😀 . Mor dupa combinatia de mov lavanda si bej.

 • Reply

  Lamiita Petre

  20/06/2017

  Sunt splendide. Nu poti sa dai gres cu un astfel de aranjament floral, oricat de pretentioasa ar fi persoana careia i-l oferi, parerea mea. Eu as miza pe un astfel de cadou.

 • Reply

  Delia

  20/06/2017

  Chiar cautam niste recomandari de florarii serioase care sa faca livrari in toata tara.

  Acum doi ani i-am trimis mamei niste flori printr-o florarie din asta online. Au ajuns in plasa de rafie, iar felicitarea era scrisa de un analfabet care nu a stiut nici macar sa copieze textul dat de mine!!!

  • Reply

   Ioana Radu

   22/06/2017

   Trista experienta 🙁 . Imi pare rau ca ai trecut prin asta.

 • Reply

  Caietul Cristinei

  21/06/2017

  Chiar exista femei carora nu le plac florile? Eu nu cred. Genul asta de cadou, care vine si cu o floare delicata si cu niste produse utile, mi se pare combinatia perfecta. Macar de ar citi si domnii mai des articole despre cadouri, sa invete si ei de unde si ce sa cumpere.

Leave a Reply