Adv. & Stuff

Cadouri de botez pe Erfi.ro

By | 24.12.2014 | 2 Comments

carucior 03Marea mea nedumerire atunci când merg la un botez sau la aniversarea zilei de naştere a unui copil este “ce îi iau cadou?” Sunt un pic nepricepută în ceea ce priveşte cadourile pentru această secţiune de vârstă. Am tot răscolit internetul şi am găsit o pagină care mi se pare destul de complexă şi de unde cu siguranţă aş putea să mă inspir pe viitor – Erfi.ro.

Fel de fel de lucruri pentru copii mici, unele dintre ele nici nu ştiam că există, deci, da, gama de produse este destul de variată. Încă o parte frumoasă pe care o apreciez la unele site-uri este ordinea în pagină. Categorii şi subcategorii care cu siguranţă îmi uşurează munca atunci când vreau să găsesc ceva.

carucior 01Unele dintre cadouri, mă gândeam, ar putea fi cumpărate la comun cu alte persoane (mă refer la produsele care sunt mai costisitoare). De exemplu, pentru viitoarea nepoată m-am gândit la un cărucior. Am auzit de câteva ori că ar avea nevoie. O să mai trebuiască doar să văd cu cine mă “cuplez” la cadou, că să-l iau singură mi-e un pic cam greu. Dacă botezul ar fi fost vara, când cheltuielile sunt mai puţine, ar fi fost poate altă treabă. Oricum, mă descurc să găsesc eu pe cineva, nu e asta o problemă. Am cam pus deja ochii pe unul dintre cărucioarele de copii.

Mă gândeam iniţial şi la o păturică pufoasă, dar cred că are deja sau… nu ştiu. Dar parcă mai bun e un cărucior cadou, o scuteşte pe mămică de nişte cheltuieli.
carucior 02
Apropo de site-ul acesta cu o grămadă de lucruşoare pentru copii, am văzut că au deschis şi un showroom în Mall Plaza, ceea ce mă face să mă gândesc că produsele sunt de calitate şi apreciate, altfel nu se extindeau. Chiar merită, oricum, am cotrobăit destul de mult prin site şi am văzut o grămadă de produse interesante, de la hăinuţe de copii şi accesorii de botez până la chestii pentru siguranţa bebeluşului.

2 Comments

 • Reply

  Cristina

  26/12/2014

  La botez merg mai mult banii acum. Dar suplimentar pentru rudele apropiate e chiar o idee buna sa faca cheta si sa cumpere si un cadou util.

  • Reply

   Ioana Radu

   27/12/2014

   Da, mai ales pentru mamicile care nu au o situatie materiala grozava.

Leave a Reply