Diverse

Cadouri de Valentine’s Day pentru ea și pentru el ► Ce? De ce? Cum?

By | 08.02.2020 | 1 Comment

Pe la finalul lunii ianuarie am mai scris un material cu idei de cadouri de Valentine’s Day, însă având în vedere că ziua cu pricina e tot mai aproape, și în eventualitatea în care vreți și alte sugestii de cadouri (inclusiv pentru el), m-am gândit să pun la cale articolul de azi. Am să încerc să acopăr o arie cât mai mare de persoane, pentru că știu că suntem diferiți și ne plac lucruri diferite. Și e bine să fim diferiți, pentru că ceea ce ne deosebește e ceea ce ne face de fapt unici și iubibili 😀 .

Din punctul meu de vedere, cadoul de Valentine’s Day, la fel ca majoritatea cadourilor, nu trebuie să fie scump, ci trebuie să se încadreze în limitele a ceea ce ne permitem. Adică Yves Saint Laurent și Lancôme sunt fantastice, dar în acele perioade din an în care nu ne dau banii afară din casă e absolut în regulă să optăm pentru produse bune și de la alte brand-uri, cu prețuri mai mici, ca de exemplu NYX Professional, L’Oréal Paris și Maybelline. Există produse foarte bune aproape la fiecare brand 😉 .

Atunci când avem ocazia să oferim un dar, prețul n-ar trebui să reflecte nimic, ci mult mai important este să alegem ceva care să i se potrivească acelei persoane. Practic recomand să le arătăm celor dragi că suntem atenți la preferințele lor prin simplul gest de a le oferi ceva ce știm că vor folosi. Vă promit că un ruj de 25 de lei, în nuanța potrivită, va fi mult mai apreciat decât un ruj de 100 de lei într-o nuanță pe care ea n-o poartă 😀 . Și dacă tot am zis de ruj, hai să-ncep cu ideea asta…

Pentru ea

• ruj
Un singur sfat am aici. Aveți grijă să alegeți o nuanță pe care o folosește. Avem facebook și instagram la dispoziție. Răsfoim 10-20 de poze și ne dăm imediat seama ce folosește: nuanțe apropiate de cea a pielii (nude, piersicuță, maro deschis) SAU roz SAU roșu SAU culori închise (maro, violet).

Câteva sugestii: 1) ruj în ediție limitată L’Oréal Paris Color Riche Valentine´s Day (există 3 nuanțe); 2) set cu rujuri lichide NOBEA Heartbeat; 3) ruj în ediție limitată YSL Rouge Pur Couture The Slim Collector; 4) balsam de buze EOS Strawberry Sorbet; 5) balsam de buze Lancôme Nutrix.

idei-de-cadouri-valentines-day-pentru-ea

• set de produse
Aici vin cu 4 idei diferite, pentru a vă putea orienta în funcție de ce folosește persoana iubită 😀 , astfel încât să cheltuiți inteligent suma propusă pentru cadou de valentine day pentru ea.

1) set de oje NOBEA Heartbeat (dacă folosește ojă și nu-și face manichiura cu gel sau ojă semipermanentă la salon); 2) set pensule pentru machiaj I Heart Revolution Unicorns Dream (dacă e pasionată de machiaj); 3) set Kérastase Elixir Ultime pentru păr catifelat și strălucitor (dacă e pasionată de îngrijirea părului sigur apreciază un set Kérastase ^_^); 4) set pentru machiajul ochilor Maybelline The Colossal Big Shot (dacă obișnuiește să se machieze și nu are gene fir cu fir).

idei-de-cadouri-de-valentines-day-pentru-ea

Pentru el

• produse pentru bărbierit
Toți bărbații folosesc produse pentru bărbierit. Chiar și cei care au barbă (deși mai corect ar fi să spun că mai ales ei, pentru că îngrijirea bărbii nu e chiar ușoară). Am ales chestii diferite, pentru că și bărbații sunt diferiți și nu folosesc toți aceleași tipuri de produse :D.

1) set Taylor of Old Bond Street Shave format din cremă de bărbierit și pămătuf; 2) set Scottish Fine Soaps Men’s Grooming Vetiver & Sandalwood format din gel exfoliant de curățare pre-shave + cremă de bărbierit + săpun solid + after shave; 3) set Nivea Men Protect & Care format din spumă de bărbierit și after shave; 4) Gillette Mach3.

idei-de-cadouri-valentines-day-pentru-el

• alte produse pentru el
În eventualitatea în care el e extrem de pretențios cu produsele pentru barbă și nu vrem să intrăm pe nisipuri mișcătoare cu un cadou din zona asta, există și alte opțiuni. De exemplu iată câteva alte idei cadouri valentine’s day pentru el: 1) set Paco Rabanne Invictus (sau set cu orice alt parfum care îi place); 2) șampon împotriva căderii părului special pentru bărbați Apivita Men’s Care HippophaeTC & Rosemary (mai ales dacă folosește produse anti-cădere pentru păr și încă n-a găsit unul perfect); 3) șampon regenerator American Crew Fortifying.

idei-de-cadouri-de-valentines-day-pentru-el

Acum, pe final de material cu idei de cadouri, vă reamintesc regula cea mai importantă a darurilor: să luăm ceva ce îi va plăcea persoanei cadorisite (lui/ei), ceva ce știm că va folosi și i se va părea într-adevăr un cadou reușit.

Cheers!

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    08/02/2020

    Mulțumim pentru recomandări!

Leave a Reply