Adv. & Stuff

Cadouri pentru iubite răsfăţate via OnlineBijoux

By | 25.10.2015 | 1 Comment

Poate vă mai amintiţi melodia „Favourite things” de la Big Brovaz. În caz contrar, fetelor, vă recomand să daţi search şi să o ascultaţi. Chiar dacă nu trebuie să luăm fiecare cuvând ca atare, cu alte cuvinte chiar dacă nu ne dorim neapărat diamante şi Bentley-uri, tot avem o pasiune pentru lucrurile frumoase. Bijuteriile, fie ele din argint ori alte metale preţioase, sau chiar bijuterii hand made pentru alinarea sindromului de unicitate, sunt în topul cadourilor preferate. Cu uşurinţă! Nu încape îndoială 😀

Mi-am clătit ochii pe site-ul OnlineBijoux.ro după ce o prietenă mi-a spus cât de mult îşi doreşte să primească de ziua ei bijuterii de argint. Acum, fie vorba între noi, am găsit nişte chestii (multe la număr) care îmi plac şi mie. Au trecut câţiva ani de când mi-am dus inelele de aur la amanet şi ulterior am vândut şi argintul la o bijuterie din centrul oraşului. Treceam printr-o perioadă grea, lucru cu care majoritatea suntem familiarizaţi. Asta nu înseamnă că nu vine o vreme când ne permitem să cumpărăm din nou lucrurile la care râvnim. Fie că facem asta pe principiul „terapie prin shopping”, fie pentru că avem un simţ aparte pentru tot ceea ce înseamnă frumos, finalul este acelaşi: scoatem portofelul din geantă, întindem banii şi zâmbim cu gura până la urechi.

Am salvat într-un folder câteva dintre bijuteriile care mi-au plăcut din magazinul OnlineBijoux, atât din categoria bijuterii de argint, cât şi din categoria hand made. Iată care sunt acestea:

Bijuterii argint

Inel cu design italian
Am o atracţie aparte pentru bijuteriile cu pietre şi pietricele negre. Nu am o justificare pentru asta, nu pot să spun că mă atrag pentru că sunt uşor de asortat sau pentru că îmi plac culorile închise în general. Nu este deloc aşa. Îmi plac pietricelele negre pentru că îmi plac, just like that. Fac casă bună cu sufletul meu. Ştiu câteva persoane care mi-ar da dreptate aici.

online bijoux inel argint 01

Cercei din argint
Cerceii reprezintă una dintre cele mai mari pasiuni ale mele. Am peste 100 de perechi, fără nicio exagerare. Chiar dacă multe sunt din metale necunoscute, căci nu am pielea sensibilă şi pot să port aproape orice, admit că uneori rămâne urmă verde. În momentele acelea mi-ar plăcea să am o baghetă magică şi să-i transform pe toţi în argint :D. Dar nu prea se poate, cel puţin nu acum, sau n-am găsit eu bagheta potrivită. Aşadar cercetez cu atenţie toate modelele de cercei din argint care îmi ies în cale. Printre preferatele mele sunt acestea: cercei cu pietre negre (evident, întăresc ideea de mai sus) şi cercei lungi (pe care de la o vreme am cam început să-i port, deşi eram adepta cerceluşilor mici). Cred că am destule perechi de cercei micuţi, de aceea acum mă îndrept către astfel de modele.

online bijoux 02 online bijoux cercei argint 03 online bijoux 04

Bijuterii Handmade

Inel handmade placat cu aur
Ei bine… da! Şi cam aici ar trebui să închei prezentarea inelului, căci sunt de prisos cuvintele, este suficient să îl vezi şi să te îndrăgosteşti de el. Dar apoi mă gândesc că suntem oameni cu personalităţi diferite şi ne îndrăgostim de lucruri diferite. Nu trebuie să placă tuturor, ci important este să-mi placă mie, să simt că mă completează, că rezonează cu cine sunt şi ceea ce simt. Şi de mute ori simt că lumea este un amalgam de culori şi nonculori, asemeni biluţelor albe şi negre, dar avem şi zile presărate cu puţin roz şi sclipici pe alocuri. Just like this:

online bijoux handmade inel

Cercei handmade placaţi cu aur
Aceşti cercei i-am găsit ceva mai târziu, când aproape că voiam să ies de pe site, gândindu-mă că am pus ochii pe suficiente produse. Am văzut că sunt la reducere, la fel ca inelul, dar cel mai mult mi-a plăcut faptul că îmi seamănă atât de mult. Sunt plini de viaţă şi… se potrivesc perfect cu inelul. Dragă Moş Crăciun, sper că îmi citeşti blogul :))

online bijoux handmade cercei

Lănţişor cu pandantiv handmade
Îmi plac liniile drepte, îmi plac colţurile, unghiurile şi cam tot ce-mi aduce aminte de geometrie. Îmi plac astfel de detalii în privinţa multor lucruri, de la mobilier şi modelul tapetului, până la design-ul de pe unghii şi aspectul accesoriilor. Lănţişorul de mai jos se încadrează perfect aici. Medalionul, de fapt, căci el este piesa centrală a acestei bijuterii. Piatra este făcută din sticlă murano. Aceasta este specială nu doar datorită provenienţei, fiind originară din Insula Murano ce aparţine de Veneţia, ci şi datorită modului unic de prelucrare.

online bijoux handmade lantisor cu pandantiv

My ladies, acestea sunt bijuteriile mele preferate de pe site-ul OnlineBijoux.ro şi sper ca una să fie cadou de la Moşul, fie el Crăciun sau Nicolae, iar o alta să mi-o cumpăr chiar eu. Pentru că merit! N-am nevoie de alte motive! 😉

One Comments

  • Reply

    Andreea Mirica

    25/10/2015

    Foarte frumos inelul handmade. L-ai descris perfect!

Leave a Reply