Calităţi şi defecte remarcate de bărbaţi

woman-in-roseMulţi dintre voi m-aţi rugat să mai public câte ceva despre zodii pentru că nu s-a mai întâmplat asta de ceva vreme.
Aşadar… iată care sunt calităţile şi defectele pe care bărbaţii le remarcă imediat la o femeie în funcţie de semnul lor zodiacal:

BERBEC
Calităţi care îl atrag la o femeie: o femeie inocentă şi gingaşă, care este entuziastă în faţa lucrurilor mărunte şi care îi gustă glumele piperate.
Defecte care îl pun pe fugă: femeia care dispare din peisaj şi îl ignoră, care stă mereu bosumflată şi care are multe pretenţii materiale.

TAUR
Calităţi care îl atrag la o femeie: femeia care îl tratează cu respect şi cunoaşte bunele maniere, care ştie să gătească şi care se comportă şi arată cât mai natural.
Defecte care îl pun pe fugă: femeia care ridică tonul când se contrazice, care una spune şi alta face şi care se laudă de una singură.

GEMENI
Calităţi care îl atrag la o femeie: femeia care discută deschis despre sex, fără inhibiţii, care acţionează impulsiv şi care ştie cum să-i menţină interesul treaz.
Defecte care îl pun pe fugă: femeia care planifică până în cele mai mici detalii, care încearcă să-l flateze fiind de acord cu tot ce zice el şi care se intimidează în pat.

RAC
Calităţi care îl atrag la o femeie: femeia optimistă, care îl copleşeşte cu gesturi de afecţiune şi care adoră copiii.
Defecte care îl pun pe fugă: femeia petrecăreaţă, care stă mereu peste program la serviciu şi care preferă să rămână independentă şi să nu împartă totul cu iubitul ei.

LEU
Calităţi care îl atrag la o femeie: cochetărie, fie că este vorba de aspectul fizic sau de modul în care vorbeşte cu el, femeia cu un stil de viaţă aventuros, care iese din tipare şi care posedă un talent artistic.
Defecte care îl pun pe fugă: nesiguranţa de sine, femeia care rămâne tăcută în cercuri sociale şi cea care nu pune deloc accent pe aspectul ei fizic.

FECIOARĂ
Calităţi care îl atrag la o femeie: eleganţa în înfăţişare şi comportament, discreţia şi atitudinea răbdătoare şi calmă.
Defecte care îl pun pe fugă: femeia impulsivă, care nu analizează deloc modul în care acţionează, femeia fără ţeluri profesionale şi cea care încearcă să pară dură.

BALANŢĂ
Calităţi care îl atrag la o femeie: compasiunea, popularitatea şi înfăţişarea foarte feminină.
Defecte care îl pun pe fugă: atitudinea superioară, egoismul şi irascibilitatea.

SCORPION
Calităţi care îl atrag la o femeie: onestitatea, femeia pregătită să-i răspundă la cele mai intime întrebări, care are o putere de decizie rapidă şi care nu se teme de necunoscut.
Defecte care îl pun pe fugă: nu suportă preţiozitatea, agresivitatea şi pasivitatea.

SĂGETĂTOR
Calităţi care îl atrag la o femeie: femeia care ştie să-i ofere spaţiu şi care are preocupări independente de el, cu simţul umorului şi un stil de viaţă dinamic.
Defecte care îl pun pe fugă: femeia posesivă, pusă pe criticat şi care renunţă la tot felul de experienţe din comoditate.

CAPRICORN
Calităţi care îl atrag la o femeie: o femeie care ia iniţiativa şi îl invită în oraş, cu o carieră înfloritoare şi un spirit întreprinzător.
Defecte care îl pun pe fugă: emotivitatea, superficialitatea şi stilul vestimentar încărcat.

VĂRSĂTOR
Calităţi care îl atrag la o femeie: femeia care ştie ce vrea să facă peste cinci ani, dar care nu se teme să se abată de la planuri, lipsa prejudecăţilor şi gândirea creativă.
Defecte care îl pun pe fugă: atitudinea corporatistă, indiferent că este vorba de viaţa personală sau profesională, inabilitatea de a-i înţelege glumele şi ironiile, dar şi naivitatea.

PEŞTI
Calităţi care îl atrag la o femeie: femeia cu o ţinută senzuală, care îşi punctează vorbele atingându-l uşor, femeia visătoare cu ţeluri idealiste şi care îşi dezvăluie sentimentele fără reţineri.
Defecte care îl pun pe fugă: femeia care gândeşte mereu raţional, fără strop de spiritualitate, făţărnicia şi pesimismul.

Sursa: Unica.ro

2 comments on “Calităţi şi defecte remarcate de bărbaţi”

  1. afro says:

    you’ve got that right :)

  2. Shim says:

    Nu stiu ce sa spun despre rac :-S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>