Adv. & Stuff

Când ţi se strică telefonul…

By | 03.11.2015 | 1 Comment

Situaţia materială m-a învăţat să am grijă de investiţiile pe care le fac. Dar nu doar ea, ci şi ideea de risipă în general. De aceea când am un telefon (sau orice alt gadget) îl folosesc până când nu mai are nicio şansă. Dar, uneori, chiar şi celor ca mine li se întâmplă câte o alunecare, fie telefonul scapă printre degete şi în cele câteva milisecunde în care ajunge jos ne rugăm deja de trei ori să nu fi păţit ceva, fie alunecă piciorul pe o frunză udă şi ajungem cu cracii în sus (vorba vine, dar dăm oricum cu fundul de pământ, la propriu). Şi în momentul ăla te uiţi lung la telefon şi te gîndeşti ce service samsung să alegi. Dacă eşti ca mine şi ai grijă de telefon, există posibilitatea mare să nu cunoşti niciun service. Dar şi dacă eşti expert în trosnit smartphone-ul tot există şanse mari să fi dat de mulţi şmecheri care au încercat să te jupoaie de bani ori de câte ori a trebuit să repari ceva, fie la partea de soft sau la hardware.

IMG_20150813_111940 Sony Xperia SL

Acu’, bine, nu zice nimeni că toată lumea are Samsung, dar l-am folosit ca exemplu pentru că, alături de iPhone, este cea mai utilizată marcă de telefoane mobile din România. Eu acum am un Allview care se mişcă bine, dar înainte am avut un Xperia pe care îl cumpărasem SH, un pic julit pe ici pe colo, telefon de care auavut grijă băieţii de la Smart Mobitel (smartmobitel.ro). Au făcut ei ce-au făcut şi mi-a mers brici 2 ani şi ceva, asta după ce a fost folosit tot vreo 2 ani şi de băiatul de la care l-am luat. Contează la cine apelezi, că dacă-s „mici antreprenori” care se dau rotunzi că te rezolvă ei cu telefonul… s-ar putea să nu fie o investiţie de durată, adică nu ai garanţia serviciilor oferite. Dar dacă alegi o firmă care lucrează ca la carte şi se ocupă cu tot ce ţine de telefoane, adică service complet, e deja cu totul altă treabă.

Avantajele utilizării serviciilor oferite de băieţii de la Smart Mobitel sunt destul de numeroase. Chestia e că au şi sediu al service-ului şi cei care sunt din Bucureşti pod duce telefonul acolo şi pot asista la întreg procesul de reparaţie (Strada Prelungirea Ghencea, nr. 73D, Sector 6, Bucureşti). Cei care nu-s din capitală, pot trimite telefonul prin curier, dar neapărat cu confirmare de primire. Alt avantaj este că tehnicienii se mişcă foarte repede, de exemplu timpul mediu pentru reparaţie display este de 24 de ore. Decodările se fac pe loc, diagnosticul este gratuit dacă mergi cu un telefon stricat şi alegi să-l repari la ei, plus că preţurile la înlocuire display (touch + sticlă) sunt probabil cele mai bune.

inlocuire geam samsung service samsung

Simpaticii de acolo se ocupă atât cu probleme serioase ale telefonului, cât şi cu aspecte minore. Ceea ce apreciez este faptul că tratează la fel de frumos toţi clienţii. Da, inclusiv pe cei ca mine – eu m-am dus să-i rog să îmi schimbe folia la smartphone când era prietenul meu plecat. Decît să apelez la X şi Y şi să pună folia cu cel puţin 5 scame, mai bine mă duc la cineva autorizat. Dau un ban, da’ ştiu că am folia impecabilă. Nu ştiu alţii, dar eu sunt destul de greu de mulţumit. Iar simpaticii de la Smart Mobitel chiar mi-au lăsat o impresie bună, aşa că merită să-i laud.

One Comments

  • Reply

    nicu

    04/11/2015

    Sunt buni băieţii de la Smart Mobitel!
    Bine era dacă îi aveam prin preajmă. Am şi eu un tel care trebuie puţin revizuit.

Leave a Reply