Diverse

Căni metalice emailate de la CityPrint 😃

By | 17.10.2020 | 1 Comment

E sâmbătă, lăsăm orice altceva deoparte și ne gândim cum ar fi să ne urcăm în mașină, chiar și singuri, să dăm play unei piese vechi de la Backstreet Boys și să plecăm de aici. Ne oprim undeva la un picnic, departe de agitație, ideal lângă un lac liniștit de câte ascunde în adâncuri și câte o fi văzut la viața lui. Lacurile mari de abia le putem cuprinde cu privirea, marea în sine sau chiar un ocean, privindu-le pe astea ne dăm seama că suntem mici și problemele noastre la fel. Și ne întoarcem ceva mai împăcați la agitația pe care-am lăsat-o de dimineață, ne facem o cafea, un vin fiert ori deschidem o bere rece, întotdeauna rece.

Nu știu fiecare din ce bea licorile acasă, la birou ori în deplasare la picnic, fie ele licori calde sau reci. Dar s-a deschid de ceva vreme CityPrint în Târgoviște și au niște căni metalice personalizate pe care, dacă încă nu le-ați văzut, mă bucur să vi le arăt eu azi. O parte din ele, desigur, pentru că sunt prea multe modele, nu pot muta toată colecția pe blogul meu 😀 .

Am ales să vă arăt modele care-mi plac mie și care mi-ar face mie ziua mai frumoasă. Acestea sunt, pe de o parte, căni metalice emailate cu model alb negru ce mă duc cu gândul la escapade, iar pe de altă parte căni metalice personalizate cu model drăguț și nume (la alegere).

cani metalice emailate model alb negru cityprint targoviste

cani metalice emailate cityprint targoviste

Vreau să-mi iau una în viitorul apropiat și mi-e greu, momentan, să îmi aleg modelul. Cele pe care am ales să le postez mai sus sunt favoritele, iar balanța o înclin mai mult către unicorni.

Cred că lucrurile acestea mărunte, precum obiectele pe care le folosim în viața obișnuită de zi cu zi, sunt cele care fac zilele mai frumoase. Și suntem datori față de noi să alegem ceea ce ne place, ce ne face sufletul să zâmbească oricât de puțin, ce ne ia gândul de la probleme pentru o clipă, să alegem pentru noi. Nu la întâmplare și nu ceva ce le place altora, ci chiar să alegem pentru noi. Așa cum eu înclin balanța către o cană metalică emailată cu unicorn, indiferent de cum pare alegerea mea făcută la aproape 30 de ani. Banii nu pică din cer, iar cine îi face are dreptul să-i spargă pe orice își dorește 😀 .

În altă ordine de idei, dacă v-a făcut cu ochiul vreuna din aceste căni metalice emailate și eventual vreți să susțineți un business local deschis de curând, să știți că le găsiți la City Print – atât în magazinul online cityprint.ro, cât și în magazinul fizic, situat în centru, aprox vizavi de 1001 articole.

Cheers!

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    17/10/2020

    Sunt foarte frumoase.

Leave a Reply