Care sunt cele mai sincere zodii?

cele mai sincere zodii

Oamenii mint din diferite motive: pentru a impresiona, pentru a-și menține o imagine pozitivă sau pentru a-i răni în mod intenționat pe alții. Alte cauze pentru care oamenii recurg la minciuni sunt: pentru a obține diverse beneficii sau pentru că pur și simplu nu doresc să suporte consecințele. De altfel, adevărul are un impact puternic asupra vieții sociale, o poate influența într-un mod pozitiv sau chiar într-un mod negativ.

Cei care suntem dispuși să spunem și să acceptăm realitatea exact așa cum este suntem mai aproape de imaginea de onestitate pe care dorim să o construim în fața celorlalți, dar și mai aproape de noi, mai curați și poate mai împăcați. Desigur, depinde și cât de aspru e adevărul căruia urmează să-i dăm glas.

Conform zodiacului, unele semne astrologice sunt ghidate de principii morale puternice, spunând mereu adevărul cu riscul de a atrage antipatii, față de altele care sunt mai predispuse la minciună, nativ vorbind. Tu sub ce semn zodiacal te-ai născut? Te consideri o persoană sinceră? Dacă vrei să afli ce surprize ți-au rezervat în viitor astrele, consultă zilnic horoscopul accesând site-ul Zenivers.ro.

Care sunt zodiile cele mai sincere din horoscop?

1. Săgetător
Acest semn zodiacal dă întotdeauna dovadă de sinceritate și loialitate. El face față unor situații neprevăzute și spune pe față tot ceea ce gândește, chiar dacă există riscul de a-l răni pe celălalt. Săgetătorul apreciază conversațiile directe și atitudinile deschise. Ambițios din fire, își urmărește scopurile cu perseverență și de cele mai multe ori reușește să le îndeplinească, dar fără să mintă. Niciodată nu va pune propriul interes pe primul plan, așadar niciodată nu va modifica adevărul în niciun fel pentru a obține ceea ce-și dorește.

2. Fecioară
Motto-ul după care se ghidează Fecioara în viață este „Minciuna are picioare scurte”. Știe că o minciună atrage după sine o altă minciună și tot așa până când ajungem să ne încurcăm în propriile noastre invenții. De acest lucru se teme Fecioara, așadar va opta mereu pentru adevăr, indiferent de circumstanțe.

3. Berbec
Franchețea este una dintre trăsăturile definitorii ale Berbecului. Pentru orice nativ din această zodie este important ca toate cărțile să fie puse pe masă. Acesta nu se va ascunde și nu se va folosi de diverse tertipuri pentru a-și atinge scopurile, oricât de importante ar fi pentru el. Integritatea Berbecului depinde foarte mult de nivelul stimei de sine, ceea ce înseamnă că acesta se va autocritica dur dacă va spune minciuni, indiferent de natura lor. În general, tactul este una dintre particularitățile care lipsesc cu desăvârșire din caracterul acestei zodii. Tocmai din această cauză, Berbecii vor spune mereu ceea ce gândesc, fără menajamente. Persoanele care mint sunt excluse rapid din jurul lor pentru că nu se ridică la standardele înalte pe care aceștia le au din punct de vedere social.

4. Vărsător
Trăsătura cu adevărat predominantă a Vărsătorului este onestitatea. Nu suportă lingușeala și face parte din categoria oamenilor care aduc critici la adresa celor din jur fără a avea intenția să-i supere, ci doar să-i corecteze. Este unul dintre cei mai cinstiți oameni pe care i-ai întâlnit vreodată. Nu se ascunde în spatele declarațiilor false și se așteaptă să-i răspunzi sincer și deschis la orice întrebare pe care ți-o adresează. De asemenea, dă dovadă de multă sinceritate chiar și cu persoanele pe care nu le agreează. Totuși, în anumite situații va fi nevoit să spună câteva minciuni inofensive, lucru care îi va știrbi stima de sine, dar va fi în regulă atât timp cât nu va aluneca pe o pantă auto-distructivă.

5. Leu
Niciodată nu poți ști cu adevărat ce se întâmplă în capul unui Leu, dar cu siguranță unul dintre proverbele preferate de Lei este: „Adevărul iese ca untdelemnul la suprafața apei”. Cu siguranță, Leul reprezintă întruchiparea ideală a sincerității pentru că nu apelează niciodată la minciuni, decât la cele nevinovate, în cazuri foarte rare. De altfel, cu cei dragi, nu va fi niciodată fals sau viclean, ci le va spune întotdeauna adevărul chiar dacă acesta va fi unul dureros.

5 comments on “Care sunt cele mai sincere zodii?”

 1. hi hi, sa inteleg ca eu nu sunt asa sincera? :D imi plac chestiile astea astrologice, chiar ma pasioneaza si zic ca unele lucruri chiar se potrivesc

  1. Ioana Radu says:

   Nu stiu, nu stiu… Pentru materialul acesta am primit ajutor din partea cuiva. Eu doar m-am bucurat ca a pus si zodia mea in lista :)).

 2. Cata rautate! De ce gemenii nu sunt pe lista? De ce zice toata lumea ca noi avem doua fete? Eu nu-s asa. In ceea ce priveste sagetatorul, asta e mama. Ti le tranteste de nu te vezi. Sinceritate inainte de orice.

 3. M-am regăsit pe listă! :D Adevărul este că sunt destul de sinceră, chiar dacă uneori nu e cel mai bun lucru cu care suntem noi leii înzestrați, adevărul supără de multe ori! :D

  1. Ioana Radu says:

   Leoaica tanara iubirea… Ma bucur sa aflu ca esti o zodie care imi place. Sunt tot mai nerabdatoare sa ne vedem :D .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>