Adv. & Stuff

De ce sunt atât de râvnite cărucioarele 3 în 1 pentru copii

By | 20.10.2015 | 6 Comments

carucior 3 in 1 pentru copii

Mergeam prin supermarket cu lista în mână şi nu ştiam ce „what the iu ia io” se întâmplă cu căruciorul. Ziceai că e bolnav, o lua la dreapta când îl împingeam înainte, de parcă i-ar fi dat cineva o ceaşcă de ţuică fiartă şi nu mai ştia care-i treaba cu direcţiile. Să zicem că i-am dat de cap până la urmă. Trebuia să-l împing un pic oblic ca să meargă drept, nu ştiu ce problemă avea cu o roată, ceva nu funcţiona corespunzător. Păţind chestia asta, n-am putut să nu mă gândesc la mămicile care împing zi de zi cărucioarele cu copii. Ştiu că e o comparaţie ciudată, dar principiul e cam acelaşi. Tot 4 roţi sunt, nu? Sau 3, după caz, căci ştiu că sunt şi cărucioare sport pentru copii şi că multe dintre acestea au 3 roţi. În fine. Într-un final am înţeles de ce toate mămicile visează la cărucioare 3 în 1. Sunt concepute în aşa fel încât să se mişte bine. În primul rând! Fără probleme când e vorba de direcţie, fără să se împotmolească roţile când ţi-e lumea mai dragă, fără să transforme plimbarea pe pavajele din parc într-o adevărată cursă pentru şoferi profesionişti.

carucior 3 in 1 noriel

Cărucioarele 3 în 1 pentru copii sunt concepute de fapt să fie durabile, să poată fi folosite în toate cele 3 forme, iar în tot acest timp să nu se transforme în coşmarul mămicii care trebuie să se descurce cu toate denivelările de pe trotuare sau cu toate materialele din care sunt făcute acestea (asfalt cu gropi sau crăpături, pavele mici fără număr, borduri nesimţit de înalte ş.a.m.d.).

Ca să mai şi zâmbim, aş face o aluzie şi aş zice că inclusiv Michael Schumacher şi-a plimbat cei doi copii (Gina Maria şi Mick) cu un astfel de cărucior. Un şofer adevărat optează întotdeauna pentru accesorii cu roţi care să funcţioneze cel puţin foarte bine 😉 cărucioare cu viraje fine la orice unghi, roţi din cauciuc siliconat dotate cu suspensii care permit rotirea la 360 de grade, roţi pregătite să îndure orice trotuar, fie el trotuar românesc. Magazinele Noriel au nişte cărucioare 3 în 1 de te lasă cu gura căscată. Toate imaginile din acest articol le-am “furat” de pe site-ul lor. Unul dintre cele mai tentante cărucioare 3 în 1 pentru copii este cel din imaginea de mai jos. Nuanţa aceea de verde albăstrui, aquamarin… e de vis!

carucior 3 in 1 aquamarine

Probabil orice mămică şi-ar dori un astfel de cărucior. Să îl poată folosi de când iese cu puştiulică de la maternitate şi până când renunţă definitiv la acest mijloc de transport. D`aia se şi numeşte astfel, că e conceput pentru transportul în singuranţă al bebeluşului, al copilului care învaţă apoi să stea singur în fund şi ulterior al copilului care deja ştie să meargă şi să vorbească (dar pentru care încă e nevoie de cărucior, căci oboseşte repede). În plus, un accesoriu al acestui tip de căruţ poate fi folosit şi pentru maşină, pentru a transporta copilul în siguranţă (scaun auto, am mai scris eu despre importanţa acestuia). Pentru părinţii care nu-şi permit un cărucior 3 în 1… un astfel de cadou este de departe extraordinar. Think about it! 😉

6 Comments

 • Reply

  Catalina

  20/10/2015

  Din punctul meu de vedere e diferenta de la cer la pamant intre un carucior clasic si un carucior 3 in 1. Se simte nu doar la faptul ca nu investesti in 3 carucioare difeite ci intr-unul singur care este multifunctional, dar se simte avantajul foarte mult la cum se misca, fiind destul de fiabil. La baiatul meu, fiind primul copil, care acum are deja 19 ani, am avut un carucior normal, cum erau pe atunci. Fetita, in schimb, a sosit in familia noastra ceva mai tarziu, implinind 6 ani peste doua saptamani. La ea am avut un carucior 3 in 1 primit de la nasi. Este extraordinar!

  • Reply

   Ioana Radu

   20/10/2015

   La multi ani in avans pentru fetita ta! 😀
   Buni nasi ai daca fac astfel de cadouri.

 • Reply

  Nicu

  20/10/2015

  Chiar sunt utile aceste cărucioare. O spune tot timpul fratele meu. Eu…….mi-aş cumpăra unul……dar mi că nu o să încap în el. Şi nici dădacă nu am!

  • Reply

   Ioana Radu

   20/10/2015

   Şi eu mă gândeam la ceva asemănător. Cum ar fi să existe nişte scaune de birou sau fotolii la fel de confortabile precum sunt aceste accesorii pentru copii? Cum ar fi? Să stau la biroul meu mic pe un scaun care să ia forma corpului, să nu simt că după câteva ore de scris alunec spre stânga sau spre dreapta… Sau scaunul auto. Astea pentru copii sunt foarte bune pentru siguranţa lor, exact aşa cum sunt scaunele maşinilor de curse (curbate în zona mijlocului, corpul stând bine fixat acolo).

 • Reply

  cristina dragomir

  21/10/2015

  eu una, decat sa dau banii pe un carucior care se rupe in doua luni si sa nu ofere confort in orice situatie, prefer sa dau mai mult pe un astfel de carucior 3 in 1 si nu am bataie de cap

  • Reply

   Ioana Radu

   21/10/2015

   Este, intr-adevar, o investitie durabila. Merita fiecare leu.

Leave a Reply