Adv. & Stuff

Care este căruciorul perfect pentru bebe?

By | 27.12.2016 | 1 Comment

carucioare pentru copii

Prezentul pe care îl traversăm are, pe lângă agitaţia pe care toţi o cunoaştem, o grămadă de avantaje. Printre acestea se numără şi faptul că avem o grămadă de opţiuni, indiferent că e vorba de gadget-uri sau cărucioare pentru copii. Poate că şi internetul are partea lui în toată chestia asta, având în vedere că datorită lui ştim în fiecare zi care sunt trendurile în lumea întreagă, trenduri atât din punct de vedere stilistic, cât şi din punct de vedere al beneficiilor produselor. Practic, dacă vorbim de un carucior pentru bebelus incepand cu 175,00 lei, ştim din start faptul că este mai mult decât accesibil. Asta pentru că ne este la îndemână să cunoaştem piaţa.

Dincolo de partea financiară, căci sunt convinsă că o putem dezbate până mâine, avem trendurile din a doua categorie de care menţionam mai sus, anume cele legate de beneficiile produselor. Beneficii care, desigur, sunt în funcţie de categorie. La bekid.ro, un fel de super magazin online cu produse pentru copii, am găsit următoarele tipuri de cărucioare:
– cărucioare 2în1
– cărucioare 3în1
– cărucioare cu 3 roţi
– cărucioare multifuncţionale
– cărucioare sport
– cărucioare uşoare

Pusă în faţa acestor opţiuni, nu mă pot abţine să nu pun întrebarea “Care este căruciorul perfect pentru bebe?”

În primul rând îmi răspund singură, spunându-mi că fiecare tip de cărucior este perfect în felul lui. Depinde, însă, ce doreşte fiecare mămică atunci când se gândeşte la un cărucior pentru bebe. Eu, de exemplu, aş opta fie pentru un cărucior 3în1, fie pentru unul multifuncţional, fie pentru un cărucior sport. Cel mai probabil o să optez pentru un cărucior sport, având în vedere că sunt o fire energică şi vreau pentru copilul meu un cărucior care să-mi facă faţă :D. Atât mie, cât şi gropilor de pe trotuar totuşi, gropi care par să se înmulţească de la o zi la alta. Într-un final, când copilul deja devine măricel, aş trece la un cărucior uşor. Am înţeles cum stă treaba cu mine, nu? Cărucior sport, iar mai târziu un cărucior uşor – când copilul e mare dar nu suficient de mare încât să meargă singur pe jos din punctul A în punctul B.

În al doilea rând, o să te las pe tine să-mi spui la secţiunea de comentarii, sub articol, care crezi tu că este căruciorul perfect pentru bebe.

Mai departe mă întorc puţin la partea de bani. Când am văzut preţul minim şi preţul maxim al unui cărucior pentru bebe, mi-am dat seama că trebuie să scriu măcar un paragraf şi despre partea asta. Banii… Când e vorba de bani de obicei ne ofilim înainte de a începe să discutăm pe baza lor. Preţurile la cărucioare pentru copii sunt totuşi pentru toate buzunarele. Cu adevărat pentru toate buzunarele. Conform magazinului BeKid.ro, cărucioarele pentru copii au preţuri cuprinse între 175 de lei şi… 5000 de lei. Eu mă situez undeva între 400 de lei şi 1500 de lei. Mai mult nu îmi permit să dau pe un cărucior pentru copii. Aş da dacă aş avea de unde, fără niciun dubiu. Însă conform veniturilor actuale, cam asta e zona de buget în care m-aş încadra, între 400 şi 1500 de lei. Modele frumoase sunt la majoritatea pragurilor financiare. Doar că, na, e normal ca un cărucior de 4000 de lei să aibă roţile dintr-un cauciuc special şi să vireze perfectly smooth. Iar materialele folosite să fie mai pretenţioase, cât şi cusăturile în sine. Da, repet, dacă mi-aş permite un cărucior din gama de top, aş lua unul. Ştiu că noi am crescut bine în orice fel de cărucioare şi-au permis părinţii noştri, însă e adevărat şi faptul că ne dorim ce e mai bun. Iar dacă ne permitem, atunci de ce n-am cumpăra lucrurile cele mai bune? Pare destul de logic.

pret-carucioare-copii

Tot pe site-ul BeKid.ro am găsit şi un ghid pentru alegerea cărucioarelor pentru copii. Dacă eşti interesată, îl găseşti la categoria “cărucioare copii”, sub toate produsele care apar listate pe prima pagină de la această categorie. Cuprinde informaţii despre cadrul căruciorului, manevrabilitate, plierea căruciorului, materialele folosite, mânere şi accesorii. Toate sunt explicate astfel încât să putem face alegerea potrivită pentru noi. Având în vedere că fiecare mămică este diferită în felul ei, este absolut normal să ne dorim chestii diferite de la un cărucior pentru bebe. Iar dacă e vorba de primul copil, cu siguranţă avem nevoie de îndrumare în acest sens, fiind util să cunoaştem informaţiile de bază despre cărucioare.

Pe final îţi fac cunoştinţă cu 3 dintre modelele de cărucioare pentru copii care m-au cucerit iremediabil:

carucioare-pentru-copii

*toate imaginile au fost preluate de pe site-ul bekid.ro

One Comments

  • Reply

    Cristina Dragomir

    29/12/2016

    asta e un fel de epopee despre carucioare. Cred ca ai punctat pe scurt cam fiecare aspect important in alegerea unui astfeld e produs. Pentru nepotica mea noi am ales un carucior 3 in 1 pentru ca ni s-a parut cea mai buna investitie. O sa se bucure de el pana pe la 2-3 ani, se pune in toate pozitiile, e foarte fain.

Leave a Reply