Adv. & Stuff

Ce se întâmplă cu… cărucioarele pentru copii?

By | 17.03.2015 | 0 Comment

Numărul mămicilor din jurul meu este în continuă creştere. Unele dintre ele îmi sunt chiar apropiate şi mai vorbim din când în când despre ce înseamnă să fii mamă, despre atribuţiile cu care vine această “meserie” la pachet. Pe cât e de frumos, pe atât e de greu! Ştiu bărbaţi care s-au mutat 2-3 săptămâni de acasă, la mamele lor, după ce soţiile au venit acasă cu odrasla. Motivul? Nu au suportat lipsa de odihnă, faptul că la început copilul se trezeşte foarte des, poate mai face şi colici şi deja momentele de linişte pierd teren considerabil. Ok, bine bine, dar ţi-ai dorit copilul atâta timp şi acum dai bir cu fugiţii şi o laşi pe ea să se descurce cu tot? Da, ştiu, şi noi ne-am dori să vină deja mari copiii. Dar nu prea se poate. Aşa că ne conformăm, chiar dacă uneori, e de înţeles, aproape că o luăm razna. Poate că am fost concepute să dăm naştere, dar nici pe noi nu ne-a pregătit nimeni pentru meseria de mamă, aşa cum nici voi nu aţi fost pregătiţi pentru cea de tată. În fine. Eu sunt de părere că e o chestie care trebuie făcută în doi. Nu comentez modul în care unii devin dezertori, cred că asta e deja problema soţiilor lor.

carucioare copii NichidutaUna peste alta, intervine în discuţie cheltuiala. Da, nu mai e pentru nimeni un secret faptul că să fii părinte este foarte costisitor! Unii dau din coate şi, din puţinul pe care-l au, se asigură că mititelului nu-i lipseşte nimic. Dragostea este, în fond, cea care trebuie să vină necondiţionat din partea ambilor părinţi. Dar la fel de importante sunt multe alte aspecte. Nedumerirea mea este… Ce se întâmplă cu cărucioarele pentru copii? Am văzut că unele costă peste 7.000 lei! Ce ştiu să facă?? În afară că te jupoaie de bani degeaba, de ce ai cumpăra un cărucior de 70 de milioane (lei vechi)? De ce există cărucioare atât de scumpe? Merg singure? Îţi plimbă copilul şi-l aduc acasă la ora x? Urcă singure treptele până la etajul 4? Dacă ai noroc şi dacă ştii să cauţi oferte bune, mai dai din când în când de câte un site cu cărucioare ieftine pentru copii. În rest…

Vedeţi? D-aia am zis mereu că un cărucior este cadoul ideal la care să se combine câţiva prieteni pentru cadoul de botez. Contribui şi cu bani, evident, că proaspeţii părinţi chiar au nevoie, dar contribui (punând mână de la mână) şi cu un cărucior.

Leave a Reply