Adv. & Stuff

Casele imense nu-s de mine. Vreau ceva mic şi cochet!

By | 13.10.2015 | 0 Comment

Nu mă costă nimic să visez, din când în când, cu ochii deschişi. Săptămâna trecută am mers prin zona M3 şi ştiam că într-un bloc de 10 etaje, la ultimul nivel era un apartament modificat, cu peretele unei camere complet din sticlă. Între timp, de când n-am mai trecut pe acolo, alţi doi vecini de-ai norocosului care şi-a permis aroganţa asta au făcut şi ei acelaşi lucru. La unul dintre ei cele 3 bucăţi din sticlă sunt dispuse pe orizontală, la altul pe verticală, iar la al treilea peretele este doar din două bucăţi de sticlă. Priveliştea de la etajele superioare cred că este de nepreţuit. Dar costurile de întreţinere cred că nu sunt de ici de colo… Mă gândesc mai ales cât de greu trebuie să fie iarna, că sticla aia ţine rece, câta factura la gaze trebuie să-i vină fiecăruia dintre cei 3 muşchetari din zona M3 a Târgoviştei.

deco living room fancy sofa deco sofa living room cheap

Dacă ar fi să modific ceva la apartament, chit că vorbesc de cel în care stau acum sau de oricare altul în care mă voi muta la un moment dat, aş alege o soluţie care în primul rând să mă protejeze faţă de creşterile de preţ la utilităţi. Să investesc într-un sistem de zidărie Macon, care să mă proteje iarna împotriva temperaturilor neprietenoase, dar şi vara împotriva căldurii. Izolaţia clasică nu mă mulţumeşte absolut deloc. Iarna să zicem că e acceptabilă, dar vara e un chin, ca şi cum aş locui într-un cuptor. Nu ştiu cum e la blocurile din cărămidă, dar la astea făcute din beton e saună.

Mi-ar plăcea totuşi să… să am o căsuţă mică mică undeva. Nu-mi plac casele nesimţit de mari, cred că mi-ar fi frică să locuiesc într-o casă mare. Se acceptă doar dacă ai vreo 5 copii, dar toţi vor pleca mai devreme sau mai târziu, deci tot nu văd rostul unei case cu două etaje. Sau chiar cu un etaj, dacă e pe o suprafaţă mare. Mie mi-ar plăcea o căsuţă mică şi cochetă, cu două camere potrivite. Nici prea mari dar nici să mă împiedic de colţul patului. Cu protecţie împotriva zgomotelor nedorite, protecţie la incendii şi în caz de cutremure. Mi-ar plăcea, totodată, să folosim materiale care să protejeze mediul. La fel de mult precum îmi doresc panouri solare, pe care mă gândesc că o să le cumpăr SH.

Macon casa plus protectie la puterea a 7-a

Aşadar un apartament mic sau o casă mică e soluţia perfectă pentru mine. Pentru oricare dintre acestea aş apela însă la o firmă mare, o firmă de încredere, precum cele care se ocupă atât de case şi centre comerciale, cât şi de unităţi de învăţământ şi/sau unităţi medicale. Macon se încadrează perfect aici, perfecţionându-şi produsele în cei peste 50 de ani de activitate. Mai mult de o jumătate de secol de experienţă în producerea de materiale de construcţii. Tu îţi dai seama cât de mult înseamnă? Pe site-ul firmei există o secţiune impresionantă cu tabelul certificărilor, dar şi o secţiune despre calitate, îmbunătăţirea performanţelor de mediu şi a performanţelor privind sănătatea şi securitatea în muncă. De aceea e important să lucrăm cu produse bune 😉

Macon firma de top

Leave a Reply