Câştigă 3 laptopuri Acer Aspire One!

Înscrierea în concurs se poate face în perioada 1 martie – 31 mai. Nu e unul dintre acele concursuri în care trebuie să-ţi rogi prietenii să te voteze ci trebuie doar să intri pe pagina Benevo de pe Facebook şi să răspunzi la chestionarul afişat (clik aici!).

Vei primi 10 puncte pentru completarea chestionarului, 5 puncte pentru fiecare persoană recomandată de tine care completează chestionarul şi 1 punct pentru fiecare persoană recomandată de cei pe care i-ai invitat tu.

Se vor acorda ca premii 3 laptopuri Acer Aspire One. Unul pe 31 martie, unul pe 30 aprilie şi unul pe 31 mai 2011.

Succes!

7 comments on “Câştigă 3 laptopuri Acer Aspire One!”

 1. wow…sunt fan acer,o sa particip la concurs:)

 2. vortex says:

  pyramid scheme.

 3. Iulia Mihai says:

  Smart mișcarea. Uite că eu nu m-am gândit la o chestie din asta piramidală pentru concursul meu :D Hai că-ți completez și eu chestionarul. Nu particip că n-am chef să să adun lume, dar, măcar te ajut pe tine :P Și, te invit și la concursul meu: dai like la pagina TShirt-Factory, trimiți un mail, et voila :)
  Te pup!

  1. Ioana Radu says:

   M-am inscris deja in concursul TShirt-Factory :D, mi-ai trimis invitatie pe Facebook acum cateva zile si am intrat de atunci. Nu incepuse inca perioada de inscriere si m-am uitat de dimineata in bookmarks si-am dat de link. I’m in! :D

 4. Glappy says:

  Tocmai ai castigat 5 puncte :P

 5. gowi says:

  :) mie chestiile astea… care le fac astia cu paginile si rugatul pe net sa voteze mi se par umilitoare ca si cele cu batranei care culegeau zaharul de pe jos in supermarketuri :).

  Eu votez pentru deminitate :P

 6. gabi says:

  as vrea un laptop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>