Adv. & Stuff

Câştigă unul dintre cele 12 bilete la meciul Irlanda – România la rugby!

By | 10.09.2015 | 0 Comment

Naţionala de Rugby a României este pentru a 8-a oară consecutiv la Campionatul Mondial. Meciul cu Irlanda se va juca pe 27 septembrie la Londra, pe stadionul Wembley. Dacă vrei să câştigi unul dintre cele 12 bilete la meci, inclusiv transport până acolo şi cazare, tot ce trebuie să faci este să te înarmezi cu o bere Stejar (sau o ladă de bere, depinde cât de bărbat eşti). Ce faci mai departe? După ce te-ai lăsat inspirat de esenţa tare a berii Stejar, faci o filmare de maximum 90 de secunde în care demonstrezi că poţi face o grămadă ordonată şi apoi o încarci pe site-ul bereastejar.ro/FanDeEsentaTare/

Regulile s-au schimbat. Pentru a participa la concurs trebuie doar să intri pe site-ul bereastejar.ro/FanDeEsentaTare/ şi să completezi chestionarul cu cele 3 întrebări.

După completarea chestionarului, aştepţi să vezi dacă ai câştigat. Pe 15 septembrie se termină înscrierile iar pe data de 17 vor fi anunţaţi câştigătorii!

Ce înseamnă o grămadă ordonată?
Legenda spune că… o experienţă de esenţă tare începe cu o provocare pe măsură. O grămadă ordonată este unul dintre cele mai spectaculoase momente ale rugby-ului. Cunoscută și sub denumirea crouch-bind-set, această poziție de joc aduce laolaltă puterea încleștată a 16 jucători care pot degaja o forță extraordinară. Un moment demn pentru cei de esență tare! În filmarea ta trebuie să arăţi că ştii regulile şi că ai spirit de echipă, iar dacă vei fi selectat de către juriu… Stejar te trimite la meciul România – Irlanda de pe 27 septembrie, în Londra!

Dacă ai nevoie de încă un imbold pentru a te înscrie în concurs, iată cum se pregătesc Stejarii pentru Cupa Mondială:

 

Stejar te premiază cu un bilet la meciul România-Irlanda din Londra, ținut pe Stadionul Wembley pe 27 septembrie. Grăbește-te, înscrierile se încheie pe 15 septembrie!

Leave a Reply