Adv. & Stuff

Cât de mult contează lenjeria de pat pentru un somn liniştit

By | 29.04.2017 | 2 Comments

Ajungi acasă, te dezbraci de toate grijile, te îmbraci cu mii de picături de apă fierbinte şi cu parfumul gelului tău preferat de duş. Apoi te uiţi la pat şi… parcă nu te cheamă în niciun fel să te odihneşti. N-ar trebui patul să fie cel mai relaxant la sfârşitul unei zile? N-ar trebui să te ademenească în vreun fel? Îţi pui puţin lichior în pahar, ori nişte whiskey cu cola, după care te aşezi la birou, deschizi laptopul şi cauţi să remediezi situaţia cu patul. Nu iei altul, ci doar îi schimbi un pic înfăţişarea şi… modul în care îl simţi. Cauţi nişte lenjerii de pat cu pilotă inclusă, ceva nu prea voluminos şi care să-ţi ţină totuşi de cald în nopţile reci. Există multe tipuri de pilote de pat, dar tu cauţi una pufoasă, una pe care să o strângi la piept când tună şi fulgeră… În toată căutarea asta nu omiţi nici secţiunea de oferte lenjerii de pat. Nu ştiu cât de relevant este pentru tină să-ţi spun care sunt modelele mele preferate, însă aleg să ilustrez acest articol cu ele. Cuvintele sunt de prisos uneori, nu-i aşa?

lenjerie de pat albastra somnia

Apoi, tot răsfoind aşa ofertele de pe Somnia.ro (ce nume de domeniu inspirat) şi internetul în general, îţi dai seama că o lenjerie de pat cu pilotă inclusă nu e totul, că ai cam adăuga în coşul de cumpărături şi o pernă. De ce să alergi prin magazine, de ce să baţi drumul până acolo… Dăm comandă de pe site şi-i lăsăm pe ei să vină la noi, mai ales cu produse d’astea voluminoase. Şi mai ales când ştim că nu avem maşină personală. Aşadar, după ce alegi una din multele pilote de pat, arunci un ochi şi la pernele din ofertă. Nu te interesează extrem de mult să fie una de top, nu cauţi o pernă de fiţe. Vrei ceva la preţ mediu, o pernă pe care să o arunci fără resentimente după un an de zile. Cel puţin aşa sunt eu. Când văd cum dorm vara şi cum mă trezesc dimineaţa de parcă aş fi alergat la maraton… îmi imaginez că oricât de mult aş spăla perna aia sau oricât de des aş duce-o la curăţătorie… nu s-ar merita. Una nouă, la preţ mediu, e întotdeauna mai bună. Nu sunt eu de fel cu risipa, dar pernele, în imaginaţia mea, trebuiesc schimbat des, căci acumulează microbi şi tot felul de vietăţi microscopice. Acesta este şi unul dintre motivele pentru care sunt prietenă cu multe magazine online de lenjerii de pat, perne şi alte produse din categoria asta.

Acum, cu lenjeria din bumbac satinat, pot şi eu să dorm liniştită, ca o prinţesă. Mâine dimineaţă o să am timp destul să-mi fac griji pentru toate chestiile în neregulă din viaţa mea. Până atunci o să mă bucur de noua lenjerie de pat.

lenjerie de pat somnia verde

2 Comments

Leave a Reply