Adv. & Stuff

În căutarea bloggerului ambasador Vegeta!

By | 01.04.2015 | 0 Comment

fii-blogger-oficial-vegeta-600x450În această primăvară, Vegeta caută un fel de blogger ambasador. Vrea să găsească pe cineva care să fie blogger oficial pe parcursul unei luni de zile.

Ce m-ar ajuta pe mine să fiu norocoasa câştigătoare? Poate că nu gătesc suficient de des, dar de fiecare dată când fac acest lucru mă asigur că preparatele se încadrează în anumite standarde. Nu mai e de mult o noutate că sunt sclifosită la mâncare, de unde rezultă şi faptul că apreciez calitatea produselor la fel de mult cum apreciez preparatele culinare în forma finală. Condimentele şi toate celelalte minunăţii joacă şi ele un rol esenţial. De aceea Vegeta, care are peste 50 de ani de experienţă, se strecoară în bucatele noastre încă din copilărie. Gustul autentic al mâncării „ca la mama acasă”!

Vegeta_Naturella_75-gÎmi aduc aminte cât de mult m-am bucurat când a apărut pe piaţă Vegeta Naturella. Fără adaos de conservanţi şi monoglutamat de sodiu, fără adaos de arome sau coloranţi şi cu un conţinut de legume de 30%. A luat naştere în Croaţia, în 2009, dar a ajuns ulterior şi-n bucatele noastre. O adevărată inovaţie din categoria „baze de mâncăruri”.

Vegeta este autoritatea absolută pe piaţa de adaosuri universale pentru mâncare. Un mix de legume şi condimente care nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie. Podravka, în încercarea de a îmbunătăţi şi intensifica aromele mâncărurilor, a creat Vegeta în 1959 în primele lor laboratoarele de cercetare. Această invenţie a pornit revoluţia culinară! Nu degeaba este alegerea numărul 1 a multor generaţii de gospodine şi bucătari 😉

Leave a Reply