Adv. & Stuff

Cauți cazare în regim hotelier? Alege My Hotel Apartments

By | 23.02.2018 | 2 Comments

În ultimii ani, industria turismului și-a extins aria foarte mult, datorită dorinței din ce în ce mai mari a oamenilor de a explora cât mai multe locuri noi. Cu siguranță că una dintre problemele cele mai frecvent întâlnite în rândul turiștilor este orientarea către o ofertă de cazare avantajoasă. Astfel, închirierea unui apartament în regim hotelier devine o alternativă pentru cei care sunt în căutare unei soluții eficiente. De altfel, această industrie s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani și din acest motiv numărul celor care apelează la acest serviciu cunoaște o creștere semnificativă în fiecare an.

Așadar, atunci când ai nevoie de cazare în București, poți renunța la alternativele clasice precum pensiunile sau hotelurile. În schimb ai putea să-ți îndrepți atenția către închirierea unui apartament de lux în regim hotelier, iar una dintre companiile care prestează servicii în acest domeniu este My Hotel Apartments.

Apartamente în regim hotelier
În comparație cu unitățile de cazare convenționale, închirierea în regim hotelier oferă mai multe avantaje celor care își caută o locuință pe termen scurt sau mediu.
Costurile sunt mult mai reduse și de aceea această variantă este mult mai rentabilă, oferind o serie de beneficii pe tot parcursul șederii. În cazul în care dorești să închiriezi un apartament cu 2 camere de 70 mp, pe o perioadă de 2 zile (pentru 2 adulți și 1 copil), ar trebui să știi că prețurile încep de la 126 euro. Dacă optezi pentru un astfel de serviciu, pe lângă faptul că vei economisi bani, te vei bucura de mai mult spațiu în comparație cu o cameră de hotel. În plus, vei avea libertatea de a-ți planifica activitățile după bunul plac, fără să fie necesar să respecți un program impus, așa cum se întâmplă, în general, în unitățile clasice de închiriere. Un alt avantaj îl constituie faptul că te vei putea bucura de intimitate, acest tip de cazare fiind potrivit atât în cazul călătoriilor cu familia sau prietenii, cât și pentru întâlnirile de afaceri.
Suplimentar ai posibilitatea de a te bucura pe deplin de liniște, deoarece unitatea de cazare este situată în zone lipsite de agitația specifică hotelurilor turistice.

Facilități și dotări de care te poți bucura pe tot parcursul șederii
Dacă optezi pentru închirierea unui apartament în regim hotelier vei putea beneficia de anumite facilități precum:
● Cadă hidromasaj;
● Aer condiționat;
● Televizoare cu led de minim 165 cm diagonala;
● Prosoape și lenjerie de 5 stele;
● Produse de îngrijire personală și de igienă: Pastă de dinți, gel de duș, șampon, aparat de bărbierit;
● Tacâmuri și veselă pentru 6 persoane;
● Mașină de spălat rufe cu uscător;
● Mașină de spălat vase;
● Servicii de călcat și spălat (în cazul în care clientul dorește).

Fără îndoială că regimul hotelier îmbină căldura și intimitatea unui cămin cu serviciile de calitate ale unui hotel de lux. Așadar, dacă ai nevoie de o alternativă la soluțiile clasice de cazare, optează pentru My Hotel Apartments și solicită o programare pe site-ul companiei.

2 Comments

 • Reply

  Dragomir Cristina

  24/02/2018

  Se vede ca nu calatoresc. Nu prea aveam idee ca, la inchirierea unui apartament in regim hotelier, ai parte de atatea faclitati. Si, daca ma uit la preturi, chiar merita. Mi se pare ca ai mai multa intimitate si independenta mizand pe forma asta de cazare.

 • Reply

  Denisa

  04/03/2018

  Am mers si eu pe o varianta asemanatoare la Sibiu, pentru prima data. Am fost foarte incantata. Mi s-a parut ca am mai multa intimitate, iar dimineata am avut posibilitatea sa prepar micul dejun asa cum am dorit eu. Cu siguranta voi repeta asta prin tara.

Leave a Reply