Diverse

Ce ceasuri îmi lipsesc?

By | 10.11.2016 | 4 Comments

Sunt genul care nu întârzie niciodată, ba chiar ajung mai devreme chiar şi cu o jumătate de oră. Poate din cauza faptului că sunt punctuală şi respect nu doar timpul meu şi cuvântul meu, ci şi timpul celor cu care mă întâlnesc, fie că e vorba de o colaborare sau de o cafea între prietene, poate fix datorită acestor detalii sunt o iubitoare de ceasuri. Ceasurile îmi sunt ca un viciu, dacă e să fiu sinceră până la capăt. Am început cu unul mic, cu brăţară din piele neagră, apoi am trecut la unul metalic, tot mic, suficient încât să fie delicat. M-am aventurat ulterior către un ceas metalic argintiu de dimensiuni mai mari, două cu brăţări din silicon, iar anul acesta am adăugat colecţiei alte două metalice – unul gold rose şi altul negru, eco-drive. Sunt atât de… de… Sunt o cauză pierdută când e vorba de ceasuri. Efectiv n-am leac.

Când văd astfel de produse nu-mi lipesc ochii de geamurile vitrinelor sau de monitorul laptopului, I’m not that bad, dar mă gândesc adesea la modelele care-mi lipsesc, cât şi la brandurile pe care vreau să le adaug în colecţie. Până acum am bifat Casio, Orient, Swatch, Fossil şi Citizen eco-drive. Pentru Fossil, admit, am o pasiune aparte. După ce l-am luat, i-am spus prietenului meu că e singurul ceas care-mi lipseşte din colecţie, metalic rose gold. Şi chiar credeam asta. Însă ulterior am realizat că ceasurile sunt un viciu. Iată-mă, acum, scriind un material despre branduri şi modele de ceasuri pe care mi-ar plăcea să le am pe viitor…

Chestia este că toate ceasurile pe care le am deja sunt destul de masculine. Unul dintre ele chiar este bărbătesc, iar altul e unisex. Nu am, încă, un ceas cu brăţară feminină. Nici nu m-a atras genul acesta foarte mult, însă îmi amintesc cu drag de ceasurile unei colege de muncă, ceasuri care erau toate cu brăţări feminine. Şi cred că sunt pregătită să fac pasul acesta şi să adaug o astfel de piesă colecţiei. Totodată, mi-ar plăcea să am şi unul cu cadran colorat, precum Casio metalic argintiu cu roşu de mai jos.

ceas-de-dama-metalic-casio

Un alt model care m-a cucerit este ceasul alb imaculat. E drept, am deja unul, un Casio sport pe care mi l-am dorit foarte foarte mult şi pe care îl port când ies cu bicicleta şi când merg la sală, însă mi-ar plăcea să am şi unul elegant. Uite un Skagen care se încadrează cu brio aici:

ceas-de-dama-skagen-anita

Un alt model care mă atrage este ceasul metalic cu inserţii din sidef sau materiale similare. Indiferent că aceste inserţii sunt la cadran sau la brăţară, mi se pare că au o notă aparte. Pentru a evidenţia cuvintele astea, am ales un Fossil Jacqueline. Evident, nu puteam să nu pun un alt Fossil pe lista de dorinţe :)).

ceas-de-dama-fossil-jacqueline

Toate imaginile din acest articol le-am preluat de aici.

4 Comments

 • Reply

  Teodora

  11/11/2016

  Eu trebuie sa imi cumpar unul auriu. Atunci cand am inceput sa achizitionez ceasuri, purtam numai chestii argintii si am luat unul auriu, asa…in dorul lelii. O chestie ieftina, foarte de efect (cel mai ieftin ceas e cel mai admirat), dar care a inceput sa se deterioreze. Acum, ca port numai auriu, ar fi cazul sa iau unul mai rasarit si preferabil la fel de chic. E pe lista pentru anul viitor 🙂

  • Reply

   Ioana Radu

   11/11/2016

   Si eu eram la inceput doar cu argintiul. Abia anul acesta mi-am luat primul ceas auriu rose :D. Ma bucur ca am facut schimbarea asta si ca acum accept mai multe nuante. It’s a good thing 😀

 • Reply

  Cristina Dragomir

  11/11/2016

  Skagen-ul alb imi place cel mai mult dintre cele prezentate de tine. Mi se pare ca se potriveste cel mai bine stilului meu dar s-ar plia la fel de bine si pe tinute mai elegante. Sper ca am fost suficient de cuminte si Mos Craciun o sa imi aduca si mie un ceas anul acesta.

  • Reply

   Ioana Radu

   11/11/2016

   Eu stiu ca esti cuminte si ai un suflet mare, asa ca sper sa iti dea Mosul tot ce iti pofteste inimioara :*

Leave a Reply