Adv. & Stuff

Ce jucării pentru bebeluşi să cumpăr?

By | 24.02.2017 | 2 Comments

Eu nu am copii şi sunt destul de stângace când vine vorba să cumpăr ceva pentru nepoţi, nepoate şi alţi copii dragi din viaţa mea. Mă descurc bine la partea de cadouri când sunt un pic mai mari, însă când trebuie să cumpăr jucării bebeluşi sunt complet pe dinafară. Help needed! 😀 Sunt cazuri în care merg în magazine specializate pe jucării bebe şi cer sfatul unei angajate ca să reuşesc să cumpăr ceva, altfel mă uit la 100 de jucării şi plec acasă cu mâna goală pentru că nu ştiu pe care să o iau. Pe de o parte ştiu că mai există şi jucării inutile, care chiar n-au nicio noimă, şi poate şi din cauza aceasta mi-e greu să aleg singură cadouri potrivite pentru cei mici. Pe de altă parte ştiu că trebuie să iau în calcul să nu aibă piese mici care pot fi înghiţite, să nu aibă laturi nefinisate corespunzător (ca să nu se zgârie/julească copilul cu jucăria) şi să nu iasă puf din ele în cazul în care este vorba de jucării din pluş. Da, recunosc, pentru mine e extrem de greu să cumpăr jucării pentru bebeluşi. Totuşi am câteva site-uri pe care le vizitez când am de cumpărat un astfel de cadou, iar printre acestea se numără şi EduClass.ro. Îmi place că la ei găsesc multe jucării educative, d’astea cu forme geometrice care trebuiesc puse în spaţiile potrivite (jucării îndemânare), unele cu cercuri şi bile (pentru dexteritate) şi mai sunt şi altele, majoritatea tot jucării din lemn, care mi-au atras atenţia.

jucarii-bebe-tavita-pentru-sortarea-formelor

Jucăriile din lemn mi se par mai “safe” decât altele. Chiar dacă sunt dure, în mintea mea au avantajul că nu se desfac în piese mai mici şi nu pot fi înghiţite, plus faptul că au rol educativ de cele mai multe ori. La EduClass.ro cam acesta este principiul care se urmăreşte, adică utilitatea jucăriei este o caracteristică prioritară.

De ce subiectul acesta tocmai acum? Pentru că inima mi-e plină de bucurie de câteva zile. Am aflat că o să mai am o nepoţică sau un nepoţel (încă nu se ştie ce va fi). Sunt extrem de bucuroasă, cu atât mai mult cu cât e vorba de o persoană dragă mie. Trebuie să încep iar să cercetez site-urile cu jucării pentru bebeluşi, iar peste câteva luni va trebui să le adaug în coş şi să aştept curierul. Sincer, abia aştept! 😀

jucarii-bebelusi-pernuta-anticolici-bufnita

2 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  26/02/2017

  Daca vrei, pot sa-ti fac un curs intensiv pe ales jucarii pentru bebelusi. De cand a venit pe lume nepotica Alexandra, tot citesc si notez ce si cum. Mereu ma cert cu Mr. prin magazine. Acum vreo 2 zile voia sa ii cumpere o telecomanda de jucarie si nu pricepea ca butoanele nu erau bine prinse si micuta le putea desface si inghiti. Momentan ne axam inca pe jucarii de plus si pe carti textile pentru bebelusi. Ah si sa nu uit de cele muzicale.

  • Reply

   Ioana Radu

   27/02/2017

   Stiu ca te pricepi la partea asta. Citesc cu mare interes toate articolele tale cu si despre copii :D.

Leave a Reply