Women's World

Ce mască de față alegi de sărbători? Hidratantă, exfoliantă sau… ?

By | 20.12.2020 | 0 Comment

women in America 1950 - style fashion care beauty mască de față

Vă amintiți imaginea femeii din filmele vechi? America anilor ’50-’60, femeia care își punea mască de față, își făcea bucle, se dădea cu ruj, se îmbrăca într-o rochie midi frumoasă, uneori purta chiar pantofi cu toc, iar toate astea le făcea pentru a se apuca de curățenie. Femeia care se îngrijea, care nici cu aspiratorul nu dădea dacă nu era aranjată. Desigur, vom spune că femeia anilor ’50 din America avea suficient timp liber pentru a se aranja zi de zi. Ea nu lucra, nu avea neapărat copii, trăia într-o țară liberă și era soția cuiva care avea grijă să nu-i lipsească nimic. Da. Sau nu. Niciodată nu știm cu adevărat ce este în spatele ușilor, ce era în realitatea de atunci, dincolo de fotografii. Dar un lucru e cert, că femeile se aranjau, se îngrijeau, se puneau pe primul loc oricât de des puteau. De ce n-am împrumuta și noi din obiceiul acesta al americancelor din anii ’50? De ce să nu începem curățenia de sărbători cu o relaxare, cu o mască de față, urmată de relaxarea prin shopping, online și offline, de cadouri pentru cei dragi (including us, ofc)…

În goana după a fi cele mai bune, a munci cel mai mult, a ni se recunoaște eforturile și a ajunge undeva, în goana asta pierdem uneori din vedere că pauzele au rostul lor. Să ne oprim să respirăm. Să bem un pahar cu vin alb. Să aplicăm o mască de față. Să folosim parfum în orice împrejurare, dar cu măsură. Să ne zâmbim nouă. Să ne cumpărăm rochia roșie pe care ne-o dorim atât de mult.

Dacă tot m-am axat pe măști de față încă din titlu, vreu să vă arăt câteva pe care le-am primit de curând și care-s de la unul din brand-urile mele preferate în ceea ce privește îngrijirea tenului. Drept confirmare stau story-urile mele de pe instagram, unde postez des câte o mască de față 7th Heaven.

măști de față 7th Heaven

mască de față 7th Heaven

În imagini apar următoarele măști de îngrijire a tenului:

• Mască hidrogel detoxifiantă cu cărbune și 7 fructe de pădure
• Mască cu foiță de aur 24k pentru fermitate

Pe acestea două menționez că le-am mai avut în trecut, le știu și mi se par ambele foarte prețioase. Le pun cu ușurință pe lista ideilor de cadouri pentru doamne și domnișoare, în caz că vreodată sunteți în dubii. Măștile acestea două sunt printre cele mai scumpe de la 7th Heaven, însă se ridică la anumite standarde atât ca aspect cât și ca experiență de utilizare. You won’t regret it!

• Mască spumantă roz
• Mască spumă detoxifiantă cu cărbune

Yass! Le-am tot văzut de la o vreme pe instagram, unde am început să stau tot mai mult, și-mi doream să le încerc cândva pe viitor. Și iată că le încerc chiar în perioada aceasta. O să fie pentru prima oară când folosesc o mască spumantă de îngrijire a tenului și fix chestia asta m-a atras la ele. De fel mă intrigă noutățile în materie de beauty (sau, chiar dacă nu sunt nou lansate, faptul că eu nu le-am încercat încă e în mintea mea cam în aceeași zonă, kinda the same thing / produse noi pentru mine)

• Mască exfoliantă cu nucă de cocos și argilă
• Mască exfoliantă cu cactus roz și argilă

Ca o iubitoare de aproape tot ce înseamnă mască de față pentru îngrijire, dar și în calitate de persoană cu ten mixt, am încercat de-a lungul timpului mai multe măști pe bază de argilă. Din experiență știu că acest ongredient este benefic pentru tenul meu și mă bucur că în colet au fost și aceste două măști cu argilă de la 7th Heaven ♥. Mi-e foarte greu să aleg cu care dintre ele să încep răsfățul pre-Christmas :D, care să fie prima al cărui ambalaj îl rup, prima mască de față pe care o aplic pe ten… Probabil va fi o chestie de impuls.

• Mască exfoliantă cu cannabis sativa

Say whaaaaat? Da, uite încă o mască de față de care sunt curioasă 😀

Și o mască pentru îngrijirea picioarelor…

• Mască tratament pentru picioare

Surpriza din colet! Nu știam că cei de la 7th Heaven au și măști de îngrijire care sunt dedicate și altor părți ale corpului, separat de cele pentru ten. Good to know, tho. Mai ales cu înaintarea în vârstă îngrijirea picioarelor (a tălpilor, mai specific) chiar este o necesitate.

Voi ați încercat o mască de față din cele de mai sus? Sau vă tentează vreuna anume dintre ele? Eu chiar am recunoscut că pe cele spumante le-am văzut de câteva ori pe instagram și chiar intenționam să le încerc ♥.

Lots of hugs!

Leave a Reply