Review produse & servicii

Ce produse Farmasi mi-am ales din catalogul curent

By | 19.07.2019 | 1 Comment

Ce produse Farmasi mi-am ales din catalogul curent

În perioada aceasta chiar nu mă așteptam să mai plasez vreo comandă online, dar s-a întâmplat. În primul rând, știu de ojele Farmasi de mult timp, pentru că le găsim prin multe magazine, însă alte produse de la acest brand îmi erau necunoscute până de curând. În al doilea rând, dacă tot mi-a ieșit în cale o recomandare de inscriere Farmasi, am intrat și eu pe link să văd despre ce e vorba, descoperind astfel un catalog cu o mulțime de produse de care nu știam. Ceea ce mi s-a părut interesant inițial au fost soluțiile pentru curățenie. Deh, cu vârsta începe să ne pasioneze nu doar cum miros cremele de corp pe care le folosim, ci și soluția pentru pardoseli sau cea pentru cabina de duș. Ulterior am sfârșit prin a-mi alege 7 produse printre care nu era niciunul de curățenie. La final, însă, am găsit pe ultima pagină a catalogului Farmasi un kit de start / kit de bun venit ce conținea printre altele și un detergent cu multiple utilizări. Deci cumva am acum și o soluție, chiar dacă nu s-a numărat printre primele produse pe care le-am ales.

Cele 7 produse pe care le-am adăugat inițial în coșul de cumpărături:
1. săpun lichid Naturelle cu ulei de măsline
2. săpun lichid Naturelle cu ulei de argan
3. ruj mat, nuanța “20 Vivid Violet”
4. mascara Zen
5. șampon Botanics cu urzică
6. șampon Dr. C. Tuna cu ulei din arbore de ceai
7. pastă de dinți EuroFresh Whitening

Ce conținea kit-ul de “bun venit” pentru care am optat pe ultima sută de metri:
1. detergent concentrat cu utilizări multiple, aromă flori albe
2. ruj mat, nuanța “14 Matte Beige”
3. cremă BB, nuanța “Light to Medium”
4. pastă de dinți EuroFresh Whitening
5. șampon revitalizant cu usturoi și capixyl
6. gel cu efect dublu cu paprika și chili
7. mostră mască neagră detoxifiantă cu cărbune activ pentru față
8. 6 mostre diferite de parfum
Pe lângă aceste produse, kit-ul a mai avut și un catalog + alte două pliante (unul cu informații despre îngrijirea tenului și altul cu informații despre programul Farmasi, pentru cine dorește să facă o afacere din recomandarea & distribuirea de produse).

Chiar dacă nu am folosit încă toate produsele comandate, îmi doresc să scriu despre unele dintre ele acum, cât încă e fresh experiența descoperirii & utilizării lor, dar mai ales pentru că azi îmi permite timpul să stau pe blog, ceea ce nu prea pot spune despre multe zile din perioada asta.

Săpun lichid cu ulei de măsline & săpun lichid cu ulei de argan de la Farmasi

Săpun lichid cu ulei de măsline & săpun lichid cu ulei de argan de la Farmasi

Aceste două produse, săpunurile lichide cu ulei de măsline și cel cu ulei de argan, sunt practic primele pe care le-am ales din catalogul Farmasi, dar și primele pe care le-am testat, chiar în prima zi în care a sosit coletul. Deși aparent nu pot fi spuse multe lucruri despre săpunuri lichide în general, ei bine acestea îmi plac din mai multe motive. Sunt delicate și curăță blând, fără a usca pielea. Practic cred că asta se datorează și faptului că am ales eu două sortimente pe bază de uleiuri, adică unul fiind ulei de măsline și cel de-al doilea ulei de argan. De obicei produsele pentru curățare ce au uleiuri în compoziție protejează pielea, atât de duritatea apei cât și de uscarea excesivă a pielii. Un alt aspect pe care îl apreciez la aceste două săpunuri lichide e faptul că sunt sub formă de gel transparent. Totodată ambele miros frumos 😀 . Și prețurile sunt prietenoase, costând la reducere 10 lei tubul de 300ml.

Rujuri mate Farmasi – nuanțele “20 Vivid Violet” și “14 Matte Beige”

Rujuri mate Farmasi - nuanțele

Rujuri mate Farmasi - nuanțele

Tot în ziua în care a sosit comanda am testat și aceste două rujuri. Acum, să fim serioase, cine își comandă rujuri și nu e nerăbdătoare să verifice nuanțele, dar mai ales cum vin ele în raport cu subtonul tenului? Pentru că îmi doream de câteva luni un ruj mov, dar care să nu fie nici prea deschis și totodată nici foarte închis la culoare, am optat pentru nuanța “20 Vivid Violet”. Este un pic mai închisă de cum mă așteptam când am plasat comanda, dar e totuși ideală pentru zilele în care nu am timp sau nu am chef să mă machiez prea mult. Practic e suficient să aplic fond de ten, mascara și rujul acesta. De regulă rujurile mai închise la culoare merg bine fără prea mult machiaj în zona ochilor. La polul opus, nuanța pe care am avut-o în kit, “14 Matte Beige” este perfectă pentru zilele în care aleg un machiaj mai proeminent al ochilor. E o nuanță deschisă, un fel de mix între nude, piersicuță și roz. Ca textură, ambele rujuri au o tentă cremoasă, dar finish-ul este mat. Cu alte cuvinte sunt rujuri mate care însă nu usucă buzele.

Farmasi cremă BB, nuanța “Light to Medium”

Farmasi cremă BB, nuanța

Cremele BB (adică Blemish Balm) sunt un fel de mix între textura cremoasă a unei creme de față și mica acoperire a unui fond de ten lejer. Sau, mai bine spus, o cremă BB este un fel de balsam pentru față care acoperă micile imperfecțiuni. Ceea ce am observat încă de la prima utilizare a cremei BB de la Farmasi a fost puterea bună de acoperire, cam ca a unui fond de ten cu acoperire medie. Apoi am văzut că tenul nu lucește, mai ales în cazul meu, fiind vorba de ten mixt (cu exces de sebum în zona T – frunte, nas, bărbie). Așadar crema asta are acoperire medie și finish mat. Mi se pare o achiziție bună atât pentru persoanele ca mine, de 28 de ani și peste, datorită lejerității și acoperirii relativ bune, cât și pentru adolescente (fete care sunt la vârsta la care apar primele probleme hormonale și de regulă acneea își face simțită prezența), datorită aspectului mat pe care îl conferă tenului.

Dacă vreți să vedeți ce alte produse se găsesc în catalog Farmasi, separat de cele pe care le-am luat eu, îl puteți găsi la adresa https://farmasi.com.ro/catalog-online/. Totodată, dacă vreți să faceți o afacere, fie ea full time sau pentru timpul liber, vă puteți înscrie pe site pentru a deveni consultant al acestui brand, adică să recomandați produsele Farmasi și să câștigați un procent din vânzări. Dacă la înscriere bifați și căsuța aferentă kit-ului de start, veți primi ulterior și un pachet cu produse, cât și pliante informative. Eu zic că se merită, mai ales dacă aveți experiență și sunteți deja consultant și pentru alte brand-uri de cosmetice, produse de îngrijire personală și/sau produse de curățenie. Sau, cine știe, poate aveți un magazin, caz în care puteți vinde produsele Farmasi împreună cu alte produse pe care le comercializați. Din ce am văzut pe site, nu există comandă minimă, iar transportul e gratuit ori de câte ori comanda depășește suma de 190 de lei.

Catalogul curent este pentru perioada aprilie-august 2019. Eu am fost consultant acum mulți ani pentru o firmă cu produse similare, iar pe viitor iau în calcul să mă înscriu din nou într-un astfel de program. Este cu atât mai avantajos un astfel de side job cu cât colectivul de la locul de muncă este numeros, astfel că numărul comenzilor are șanse să fie mai mare.

Între timp eu mă bucur de produsele comandate și de faptul că acum știu cum sunt și alte produse Farmasi, nu doar ojele de care știam eu de mulți ani 😀 .

Cheers!

One Comments

  • Reply

    Camelia

    24/07/2019

    Si eu mi-am comandat produse luna asta. KIT-ul este la un pret demential! NU puteam sa il ratez. Imi plac produsele Farmasi si au un pret corect, oferind calitatea cautata.

Leave a Reply