Adv. & Stuff

Ce rochii să alegi în funcție de forma corpului tău

By | 29.11.2018 | 1 Comment

Nu încape îndoială că felul în care ne îmbrăcăm reflectă personalitatea. Dar, în mod cert, acest lucru nu înseamnă că ne putem alege hainele la întâmplare, fără să ținem cont de sfaturile experților. Mai mult decât atât, nu tot ce este la modă ni se potrivește și asta pentru că fiecare dintre noi avem particularități diferite. Ceea ce încerc să spun este că atunci când alegem vestimentația trebuie să ținem cont de forma corpului pe care o avem – cu atât mai mult dacă este vorba despre un eveniment special.

Cum arată rochia de seară potrivită pentru tine?
Mediul online este foarte diversificat, astfel că găsești o sumedenie de rochii de seară elegante potrivite pentru orice ocazie specială. Însă te-ai întrebat vreodată care este rochia care te-ar avantaja cel mai bine?

rochia de seara in functie de forma corpului

Rochii de seară elegante pentru corpul în formă de măr
Persoanele care au umerii lați, bustul mare, dar brațele, picioarele și coapsele subțiri, au un corp în formă de măr. Kilogramele se depun, de regulă, în zona taliei, astfel că există diferențe vizibile între partea de sus a corpului și cea de jos.
În acest caz, specialiștii recomandă să se opteze pentru o rochie care are un decolteu pronunțat în formă de V pentru un efect de alungire sau pentru un model de rochie de seară cu talia înaltă sub bust. Nu se recomandă rochiile încărcate excesiv cu detalii sau rochiile de seară fără umeri.

Rochii de seară elegante pentru corpul în formă de pară
În cazul în care corpul tău are formă de pară, șoldurile și coapsele sunt zonele în care kilogramele în plus se remarcă cel mai frecvent. De asemenea, printre particularitățile acestuia se numără gâtul subțire și umerii înguști.
Rochia ideală pentru tine este o combinație între corset și fustă evazată ca litera „A”. În felul acesta, bustul și talia vor fi puse în valoare, iar șoldurile și coapsele nu vor fi vizibile.
Un sfat bun de urmat este să eviți rochiile de seară cu materiale plisate, bretelele subțiri și decolteurile în formă de barcă.

Rochii de seară elegante pentru corpul în formă de dreptunghi
Dacă ai un corp în formă de dreptunghi, fără prea multe curbe, și cu dimensiuni mici ale bustului, poți opta pentru o rochie stil Empire care să adauge definire și formă. În general, acest tip de corp este skinny.

Rochii de seară elegante pentru corpul în formă de cerc
Persoanele care se înscriu în această categorie au, de regulă, sâni de dimensiuni mari, iar umerii și șoldurile înguste. De asemenea, creșterea în greutate se observă cu ușurință în zona taliei.
Pentru femeile care au corpul în formă de cerc sunt potrivite rochiile în formă de A care creează efecte de alungire și rochiile în stil Empire care evidențiază brațele și gâtul cu un decolteu adânc.

Rochii de seară elegante pentru corpul în formă de clepsidră
Tipul de corp în formă de clepsidră este acel corp pe care orice femeie și-l dorește. Definit de particularități precum: linia taliei bine definită, armonie la nivelul șoldurilor și al umerilor, corpul în formă de clepsidră dă dovadă de proporții echilibrate.
Orice rochie de seară se potrivește cu acest tip de corp grație calităților sale ușor de pus în valoare. Femeile care au un astfel de corp pot purta atât rochiile deux-piece, cât și modele cu umerii răscroiți sau rochii de seară fără bretele.

Rochii de seară exclusiviste
Acum, că știi exact ce tip de rochie ți se potrivește, aruncă o privire pe site-urile magazinelor de specialitate și alege fix modelul care îți place și care îți scoate particularitățile în evidență. În online găsești o varietate de modele de rochii de seară potrivite pentru orice ocazie.
Nu mai sta pe gânduri! Meriți o rochie de ocazie pe măsura așteptărilor tale!

One Comments

  • Reply

    Bratu Gabriela

    05/12/2018

    mmm…cred ca ma incadrez la clepsidra. doar ca trebuie sa mai definesc oleaca talia, in ultima perioada am cam dat-o in sindromul iernii, cu mos craciun, fursecuri si bla bla. dar mi-am promis ca din ianuaria dau iar fuga la sala. nu o mai lalai

Leave a Reply