Adv. & Stuff

Ce-şi doresc bărbaţii de la… şi de la un magazin?

By | 21.07.2016 | 4 Comments

Cică „ce-şi doresc bărbaţii de la un magazin?”. Mi-a fluturat întrebarea asta prin faţa cursorului, am contemplat un pic asupra situaţiei, apoi am pufnit gândindu-mă la chestii murdare. Într-un final am decis să dau curs provocării şi să scriu ce-şi doresc bărbaţii. De la un magazin, desigur, căci de-ar fi să scriu ce-şi doresc bărbaţii în general, aş clasifica lucrurile în funcţie de zona globului, personalitate şi procentul materiei cenuşii. Aş trece pe listă femei mai puţin posesive, vacanţe mai multe, o maşină cu motor puternic, multe six pack-uri de bere, nopţi nedormite, dar şi săruturi pe frunte, adormit în braţele unei femei (eventual faţă de care să nu aibă nicio obligaţie, să fie sentimentul de libertate cât mai puţin încătuşat), simţul umorului, ceasuri de firmă, vinuri scumpe, o cabană de vacanţă şi un apartament de lux în inima unui oraş care nu doarme niciodată. Nu ştiu de ce, dar simt că bărbaţii îşi doresc lucrurile astea.

Întorcându-mă la adevăratul subiect, anume ce-şi doresc bărbaţii de la un magazin, aş zice, în versiunea elegantă a lucrurilor, că vor să fie întâmpinaţi la intrare de un ecran cu touch, de unde să selecteze un ghid al magazinului – J. I. Jane, poliţistă, menajeră, instructoare de fitness, studentă, profesoară ş.a.m.d. Apoi ghidul selectat îl conduce pe bărbat prin tot magazinul, îi oferă consilierea de care are nevoie şi îl ajută să achiziţioneze cel mai potrivit lucru pentru el, atât din punct de vedere al stilului, cât şi al bugetului de care dispune. Apoi, câtă vreme stă la rândul de la casă, să i se ofere o bere sau un pahar cu vin ori cognac, la alegere, desigur. Astfel, niciun minut să nu fie pierdut în zadar. Eventual rândul către casa de marcat să fie un rezultat al tehnologiei şi al design-ului de top, scaune ergonomice să se deplaseze automat către ecranul care scanează produsele într-o secundă şi oferă la fel de repede bonul fiscal – între cele două acţiuni având loc plata cu cardul.

ceasuri barbatesti

Dar încă nu avem domnişoare apetisante care să fie la dispoziţia lor. Nici băuturi fine pentru timpul în care aşteaptă să le vină rândul la casă. Şi nici tehnologie de ultimă generaţie care să faciliteze cumpărăturile. Însă avem o idee de magazin. O idee de magazin online care m-a provocat să scriu toate chestiile astea. Şi care, într-o oarecare măsură, mă face să zâmbesc – pentru că ştiu cât de puţine locuri sunt dedicate exclusiv bărbaţilor. Acum e unul în plus. Începând cu luna iunie a acestui an, WatchShop a devenit singurul magazin de ceasuri şi accesorii dedicat bărbaţilor. Cu alte cuvinte, WatchShop s-a adaptat cerinţelor masculine atât în ceea ce priveşte calitatea, stilul şi bugetul, cât şi în privinţa organizării magazinului online din punct de vedere tehnic, optând pentru o funcţionalitate cât mai mare. Nu, nu cred că sunt menajere şi studente fierbinţi care preiau comenzile online. Dar… who knows? 😀

ce isi doresc barbatii - watchshop - ceasuri

Pe WatchShop se găsesc inclusiv ceasuri şi accesorii pentru doamne şi domnişoare, însă site-ul este optimizat după standarde masculine. Ceea ce mi se pare destul de badass. Cred că e o mişcare bună de marketing. Oricum, în general site-urile masculine sunt mai bune şi denotă un grad mai ridicat în ceea ce priveşte calitatea, indiferent că vorbim de un magazin online sau de un site cu informaţii despre ultimele gadget-uri şi concepte auto.

Ce-şi doresc bărbaţii de la produsele dedicate lor? Cred că “funcţionalitate” este cuvântul de bază. De aceea o bună optimizare a unui site chiar contează. Totodată, bărbaţii pun mai mult preţ pe calitate şi utilitate, comparativ cu femeile. Noi, când e vorba de ceasuri de exemplu, dacă tot am menţionat de WatchShop, suntem atrase mai mult de partea de design. Pentru noi ceasul trebuie să fie în primul rând frumos. Nu contează foarte mult dacă e Casio, Fossil sau Orient, important este să corespundă standardelor noastre de frumuseţe. Pentru bărbaţi, însă, cred că ceea ce contează mai mult este utilitatea. În plus, ei nu au 6 ceasuri la fel. Au două sport, cu brăţări din silicon, două cu brăţări din piele, de culori diferite, două metalice (probabil unul negru şi unul argintiu) ş.a.m.d. Mie nu mi-e ruşine să recunosc, dar majoritatea ceasurilor mele sunt metalice. În toată colecţia nu găseşti unul cu brăţară din piele. Dar aşa suntem noi, femeile, când ni se pune pata pe un stil anume, nu mai vedem nici în stânga şi nici în dreapta, ci doar înainte. Ei, partea plină a paharului este că privesc înainte doar pe banii mei. Aşa că pot să-mi iau 20 de ceasuri cu brăţări metalice şi să nu te las să-mi dai peste nas cu acest fapt. My money, my rules!

ceasuri originale de dama

4 Comments

 • Reply

  Javascript function

  21/07/2016

  Eu prefer ceasul meu pentru inot.

  • Reply

   Ioana Radu

   21/07/2016

   Sportiv geek? Asta-i cea mai sexy combinatie 😀

 • Reply

  Nicu

  22/07/2016

  Cu prima parte, referitor la ce îşi doresc bărbaţii, nu mă caracterizează(oare nu sunt bărbat?), dar un ceas nu mi-ar strica. Şi noi bărbaţii vrem, uneori, accesorii care să ne scoată în evidenţă în anumite situaţii.

  • Reply

   Ioana Radu

   22/07/2016

   Ceasurile sunt accesoriile mele preferate, atat cand e vorba de barbati cat si in cazul reprezentantelor sexului frumos.

Leave a Reply