Diverse

Ce urmează cu adevărat după sărbători

By | 16.01.2020 | 2 Comments

Cu fiecare an ce trece parcă se simte un gol tot mai mare după trecerea săbătorilor de iarnă (în formulă completă, cu tot cu zilele de nume din prima săptămână de ianuarie). Și ne trezim cumva la mijlocul lunii ianuarie, fix ca acum, cu teama de a ne face mari planuri pentru noul an și în același timp cu speranța de a pune ceva la cale, de a nu lăsa un nou capitol din viața noastră să treacă fără să facem ceva însemnat. Personal, chiar înainte de a se încheia anul 2019, am realizat că era ceva ce îmi doream an de an să fac și mereu spuneam că nu e momentul, că n-au intrat zilele în sac, că e timp și la anu’ să îmi iau bilet și să merg acolo. Dar zilele intrau în sac fix în ritmul acesta, amăgindu-mă că o să fac altădată lucrurile pe care mi le doresc.

Pentru că tot am eu un pescar alături și mai ales pentru că și-a cumpărat altă barcă relativ recent, unul din planurile pe noul an e să nu mă mai uit ca măța-n lemne când el se uită la mulinete Shimano sau la mulinete Okuma, ci să îmi aleg un costum de baie din sertarul plin pe care-l am și să pregătesc o escapadă alături de el. N-o să-i vină să creadă, mult probabil, când o să mă audă că sunt interesată să merg la pescuit cu el într-una din escapadele de anul acesta. Dar, mno, ceea ce vreau eu să pescuiesc de fapt e un bronz frumos 😀 .

pescuit C&R Norvegia | camping cort apa vacanta

Am mai mers la pescuit, n-ar fi prima și nici ultima oară, numai că se întâmplă destul de rar. Trebuie să fie frumos afară, mai ales dacă se merge cu cortul, astfel încât ziua să pot sta la plajă, să citesc sau chiar să învăț ceva. Am dormit în cort și pe vreme mai rea și nu e o experiență pe care îmi doresc să o repet. Sorry not sorry.

Și… ce urmează cu adevărat după sărbători? Facem iar planuri de amorul obișnuinței? Sau facem planuri pe care să le urmăm? Cu ultimii mei bani de pe card am cumpărat două bilete pentru o mini vacanță de anul acesta, deci mă declar cumva mulțumită de faptul că am început cu fapte 2020-ul. Și în mod cert o să merg și-n camping, probabil alături de prietenul meu într-una din mini-vacanțele pentru pescuit. Fir întins și soare moderat! Desigur, și-o carte bună pe undeva prin ecuație.

Până una alta, eu vă doresc și vouă să faceți anul acesta planuri de care să reușiți să vă țineți. Planuri pe care vă doriți să le vedeți că prind contur și să le faceți să ajungă la statutul acesta cât mai curând posibil. Cu momeala potrivită, că tot vorbeam mai sus de pescuit, îi venim de hac anului 2020.

Cheers!

2 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  16/01/2020

  Și eu am un pescar langa mine,știu ce înseamnă.

  • Reply

   Ioana Radu

   19/01/2020

   Ma bucur sa aud ca avem mai multe lucruri in comun! 😀

Leave a Reply