Adv. & Stuff

Ce zici de Samsung Galaxy S6?

By | 13.06.2015 | 9 Comments

De ce aş recomanda noul Samsung Galaxy S6 unui prieten? Nu ştiu dacă aspectele care contează pentru mine sunt la fel de importante pentru tot restul lumii. Ar fi imposibil, să recunoaştem. Aşadar, le luăm pe rând:

De ce mă atrage Samsung Galaxy S6?
Are corpul din sticlă de rezistenţă superioară, Corning® Gorilla Glass® 4. Pentru mine calitatea unui produs înseamnă şi fiabilitatea lui atunci când, în rarele ocazii, îmi scapă din mână sau dintre umăr şi ureche. Nu mi-ar plăcea să fie nevoie să îl duc la reparat (schimbat de display) după prima cazătură.
Îmi place şi pentru că are camera foto mult mai rapidă şi mai stabilă (m-ar ajuta atunci când vreau să surprind repede ceva despre care aş putea scrie pe blog).

Încărcare rapidă, fără cabluri!
Galaxy S6 și S6 edge stabilesc noi standarde pentru încărcarea wireless, datorită tehnologiilor integrate certificate WPC și PMA. Smartphone-urile sunt compatibile cu orice dispozitiv de încărcare wireless disponibil pe piață certificat cu standardele WPC și PMA. În plus, noile smartphone-uri se încarcă foarte rapid prin cablul de alimentare, de 1,5 ori mai repede decât Galaxy S5, oferind aproximativ 4 ore de utilizare după doar 10 minute de încărcare.

De ce îi atrage pe alţii Samsung Galaxy S6?
Pasionaţii de selfie-uri se vor bucura nu doar pentru calitatea de a avea un timp de răspundere mult mai bun (0,7 secunde) ci şi pentru faptul că are 5MP camera frontală, respectiv 16MP cea de pe spate. Cred că este al treilea smartphone care există în prezent cu cameră frontală de 5MP.
Atât S6 cât şi S6 edge există în mai multe variante de culori, pentru cei care ţin cont şi de acest aspect: White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz și Green Emerald. De menţionat că relevă şi o textură unică atunci când lumina naturală este reflectată pe suprafața carcasei.

Securitate îmbunătățită
Galaxy S6 și S6 edge sunt construite pe platforma securizată îmbunătățită Samsung KNOX, oferind funcții avansate pentru protecție în timp real în fața unor posibile atacuri. Ambele dispozitive sunt potrivite pentru a fi folosite de către companii datorită îmbunătățirilor aduse platformelor MDM și KNOX pentru simplificarea și îmbunătățirea managementului dispozitivelor mobile. În plus, funcția Find My Mobile blochează dispozitivele pierdute și protejează informațiile personale cu ajutorul mai multor servicii, printre care noul „Reactivation lock”, ce poate fi controlat de la distanță. Cu un senzor de amprentă digitală îmbunătățit, autentificarea se face rapid, iar datele criptate sunt salvate în spațiul de stocare protejat al dispozitivului.

La capitolul aspect… e genial! 😀

samsung-galaxy-note-edge-5

9 Comments

 • Reply

  Ioana Matei

  13/06/2015

  Ce bine arata! <3

 • Reply

  Mihai Simion

  13/06/2015

  Am avut samsung in trecut si desi am fost multumit de el am vrut sa incerc si altceva. In scurt timp am revenit la samsung, deci iti dai seama cat de multumit am fost de cealalta alegere…..
  Astia chiar fac lucruri bune s-au specializat in domeniu. Galaxy s6 edge este un telefon foarte bun, am citit o gramada de review-uri pozitive despre el. Pe mine aspectul ma intereseaza mai putin. Durabilitatea si securitatea sunt criteriile de baza dupa care ma ghidez.

  • Reply

   Ioana Radu

   13/06/2015

   Durabilitatea si securitatea chiar sunt pioni importanti in alegerea unui smartphone.

 • Reply

  Iorga Valeriu

  13/06/2015

  Tocmai mi-am luat S4, adica destul de recent.. Daca stiam mai asteptam un pic chiar arata bine s6 edge. Next time cu siguranta! Sunt foarte multumit de telefoanele samsung.

  • Reply

   Ioana Radu

   13/06/2015

   Am avut doua modele de samsung pana acum si, la fel ca tine, am fost multumita de ele.

 • Reply

  gabriela

  13/06/2015

  scuze dar in poza nu este samsung galaxy s6 si nici s6 edge. in poza ai un samsung note 4 edge.

  • Reply

   Ioana Radu

   13/06/2015

   I know. Imaginea este chiar denumita astfel.
   I love them all!

 • Reply

  Radu Dan

  14/06/2015

  imi doresc unul 🙁

  • Reply

   Ioana Radu

   14/06/2015

   poate pe viitor… as a reward… cadou de la tine pentru tine :d

Leave a Reply