Women's World

Ce zici de tunsoarea bob?

By | 18.07.2018 | 2 Comments

Zilele astea când am fost la salon pentru un tratament de păr am văzut o doamnă care se tundea bob și mi-am amintit cât de mult îmi place o astfel de tunsoare. Totodată, sunt o mulțime de vedete pe care le admir pentru faptul că sunt tunse bob și își îngrijesc atât de bine acest tip de tunsoare. Nu e ușor, deși pare astfel. În principiu, cu cât părul e mai scurt cu atât e mai greu de aranjat. Acesta este unul dintre motivele pentru care de foarte puține ori am avut părul mai scurt de nivelul umerilor, fiindu-mi greu să-l aranjez la evenimente, dar chiar și să-l fac să stea locului în viața de zi cu zi. Nah, părul scurt nu-i chiar pentru oricine, ci pentru acelea care au răbdare să-l bibilească des. Eu nu. Prefer să îl prind într-o coadă, să-l las liber sau să-l împletesc rapid. Îmi place să-l îngrijesc cu produse profesionale, dar nu am deloc răbdare să-l aranjez după ce îl usuc.

În ciuda acestei realități, a faptului că nu am răbdarea necesară să îngrijesc o tunsoare de tip bob, tot îmi fug ochii când văd persoane tunse astfel, cu atât mai mult atunci când sunt la salon și bobul e proaspăt tuns și/sau aranjat. În privința mea… mai degrabă îmi iau o perucă și-mi fac moftul de Halloween sau la o altă petrecere tematică. De exemplu mi-aș lua o perucă bob de pe DRESSLILY, una pe care să o port o dată sau de două ori. Modelele care-mi plac ar cam fi astea:

peruci tunsoare bob

view more bob wigs on Dresslily.com •

În ochii mei bobul e o tunsoare elegantă, ducându-mă cu gândul la Victoria Beckham în diverse outfit-uri sobre. Îmi place de ea de foarte mult timp (valabil și pentru David, împreună formând un cuplu frumos).

Tu ai fost vreodată tunsă bob? Cu ce ochi vezi acest tip de tunsoare? 😀

2 Comments

 • Reply

  O femeie

  19/07/2018

  Eu m am tuns scurt si mi se pare f usor de intretinut, mai usor decat par lung. Sunt tunsa asimetric, ca Victoria Beckham acu ceva timp, o parte rasa si o parte acopera urechea. Desi vopsita nu mai am nevoie de tratamente de par, nu am nevoie de uscat, cu prosopul 2 min dupa baie frec, peiptan, si gata.
  Ba mai mult, de cand am scurt pot sa fac masaj la cap (piele) cu ulei de cocos si asta inmoaie f bine maatreatza fara sa dea peste cap dermatita seboreica, cateva zile am pielea capului moale si hidratata, apoi ma spal.
  Tunsura scurta se aseaza singura dacaaaaaa e tuns bine. Am gasit pe cineva care mi a nimerit parul si tare fain e.

  P.s.folosesc mai putin shampon si termin mai repede baia 😁😁😁 mamele ma inteleg 😍

 • Reply

  Cristina Dragomir

  20/07/2018

  Daca as sti ca imi sta bine, maine m-as tunde. Nu bob, chiar mai scurt. Nu zic ca nu esti mai feminina cu parul lung, dar al meu oricum e rar si cade ceva de speriat si mi se pare greu de intretinut mai ales vara, cand transpir si simt nevoia sa fac baie la cap in fiecare zi. Chiar e o idee asta, sa imi iau o peruca ieftina ca sa vad cum mi-as sta cu tunsoarea pe caare mi-o doresc eu.

Leave a Reply